Звездни Цивилизации

вторник, 11 октомври 2016 г.

Пред голяма война или голям вулкан


За огромно съжаление прогнозите ни се сбъдват. Най-мрачните. Въпреки че вътрешно ги отричаме, лудостта си има своя, по-силна логика.

Кризата септември-октомври настъпи по разписание. САЩ се оказаха в ситуация, чийто изход е голяма война или взривяване на голям вулкан.

В навечерието на изборите в САЩ – на 8 ноември, избраницата на глобалистите Хилъри Клинтън не издържа и изгърмя. Сега е 100 на сто фалшива, независимо как ще ни представят този жив труп.

Именно Хилъри след "победата" си в изборите трябваше да започне голямата война. Значи, сега войната ще трябва да почне при Обама, тъй като Доналд Тръмп не е настроен на въоръжен конфликт с Русия и Китай. Но Тръмп няма да може да спре вече започналата война, което означава, че глобалистите ще се опитат да я разпалят преди изборите.

Възможно е заради започналата вече война в САЩ да бъде въведен режим на извънредно положение, изборите да бъдат отложени и президентството на Обама да бъде продължено.

Възможно е и отстраняване от глобалистите на Доналд Тръмп, като неудобен кандидат. Историята знае прецедента с убийството на неудобния Джон Кенеди през ноември 1963 г.

Тръмп води категорично преди изборите за Белия дом не с 57:43, а с 90:10 спрямо Хилъри.

За всеки случай в момента се решава и отдавна подготвяното взривяване на вулкана в Йелоустоун. Това също ще бъде "форс мажор", който ще преформатира света и ще отпише космическия дълг на САЩ, но не по военен, а по "мирен" начин.

Вулканът вече започна да шава. Разшава се и разломът Сан Андреас в Калифорния. И той може да е "мирен начин".

Колкото и да не ни се иска по всичко изглежда, че сме в навечерието на голямата гореща война или на голямото горещо изригване на вулкан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар