Звездни Цивилизации

вторник, 18 октомври 2016 г.

Ѝ извънземните се   евакуират значи  ни грози страшен природен  катаклизъмКорабите на извънземните напускат базата си

Така поне смята известният Скот Уоринг след като видеокамери, монтирани в близост до активния вулкан Колима в Мексико, записаха трети НЛО, излитащ от огнедишащата планин.

Ще припомним, че вулканът Колима се „събуди“ на 30 септември и в момента е в най-висшата фаза на своята активност. От 30 септември досега от него са излетели три апарата на извънземните.

А както отбелязва изследователят на паранормални явления Streetcup1, последния кораб на извънземните много по-масивен от предишните, и лети (виж видеото) не толкова бързо, както обикновен НЛО. Изглежда, че извънземните „са натоварили останките от мебели“ и спешно са напуснали горящата си къща.

Това, че извънземните използват кратерите на изгаснали вулкани  за вход в своите подземни база, уточнява Скот Уоринг, – днес е ясно за много изследователи на НЛО. Само не е ясно още, по каква причина те избират вулкани, защо, например, са ги  привлекли много мексикански.

И още – защо НЛО напускат дома си, когато той вече гори, а не по-рано?
Множество кълбовидни НЛО бяха заснети в Йелоустоунския парк

В Йелоустоунския парк отдавна има камери за видеонаблюдение, които следят гейзерите и супервулкана. Преди няколко дни те са записали странна активност на НЛО, които под формата на светещи сфери са наблюдавали района от сутрин до вечер.

Сферичните  обекти постоянно са променяли позицията си във въздуха, продължавайки да светят ярко и през нощта. Както предполага уфологът Жанет Форест, която непрекъснато следи Националния парк Йелоустоун, НЛО са пристигнали за да проучат ситуацията.

Може би нещо ги е стреснало в поведението на супервулкана. Трудно е да се повярва, че извънземните са се стекли за да наблюдават известния гейзер Олд Фейтфул, който привлича туристи от всички краища на света. Изглежда, че ги е довел доста по-сериозен проблем …

Скот Уоринг, който своевременно реагира на всяка проява на НЛО в света, също е бил изненадан от броя на НЛО  над Йелоустоунския парк и продължителността на наблюдение на тази област от страна на пришълците.

Единственото нещо, казва той, което е  ясно, е че това не са звезди и балони, тъй като те не могат да се движат така небето.

Разбира се, казва известният уфолог, над нас прелитат всеки ден голям брой НЛО, но повечето от тях са маскирани, и следователно ние не ги виждаме (иначе бихме полудели).

Най-вероятно, загадъчните обекти над  гейзерите и супервулкана са се появили само на записа на видеокамерата, защото, както изглежда, никой не ги вижда ( на записа се забелязва, че има хора в парка).

Няма коментари:

Публикуване на коментар