Звездни Цивилизации

петък, 21 октомври 2016 г.

Птичарник (Aviary)

Малка група от хора с допуск до изключително високи нива на секретност, които от 70-те години работят върху различни аспекти на изследваният и политиката по НЛО. Според д-р Ричард Дж. Бойлан Птичарникът се състои от около дванадесет лица, които се наричат помежду си с кодови имена, най-често имена на птици, и оттук и името на организацията.

Бойлан смята, че има поне известно припокриване с MJ-12 (Още за организацията ТУК) - предполагаемата тайна организация на американското правителство, отговаряща за изследването и/или прикриването на НЛО и взаимодействията на извънземни с хора.

Според Бойлан сред членовете на Птичарника са:
Д-р Кристофър Грийн - шефът на отдела по биомедицински науки на ,,Дженерал Моторс" и уж бивш шеф на досиетата на ЦРУ за НЛО в ,,Уиърд Деск". Прякорът на д-р Грийн е ,,Синя сойка".
Рон Пандолфи, заместник-директор на ЦРУ за Отдела по наука и технология и попечител на досиетата за НЛО в ,,Уиърд Деск". Прякор: ,,Пеликана".
Д-р Брус Макабий, известен експерт по НЛО и изследовател по оптична физика и приложения на лазерните оръжия в лабораторията на Военноморските сили за наземни оръжия, Мериленд. Макабий е консултант по физика и интерпретация на снимки на MUFON - Взаимна мрежа на неидентифицираните летящи обекти. Прякор: ,,Морската чайка".
Хал Путхоф, физик в Института за академични изследвания в Остин, Тексас. Прякор: ,,Бухала".
Подполковник д-р Джон Алекзандър. Разузнавателно управление на американската армия. Подполковник Алекзандър е директор на Отдела по несмъртоносни оръжия. Националната лаборатория в Лос Аламос. Прякор: ,,Пингвина".
Капитан д-р К. Б. Скот Джоунс, Военноморски сили на САЩ, бивш офицер в Офиса на военноморското разузнаване с 30-годишна служба в американското разузнаване в чужбина. Включен в Агенцията по ядрена отбрана, Контраразузнавателната агенция. Агенцията за изследователски проекти в отбраната и други организации. Прякор: ,,Синигера".
Д-р Жак Вале, бивш астрофизик към GEPAN - агенцията на френското правителство, изследваща НЛО. По-късно работи като главен следовател в проектите върху компютърни мрежи към американското Министерство на отбраната. Д-р Вале е написал много книги за НЛО. Прякор: ,,Папагала".
Дан Смит, цивилен изследовател на НЛО, който - очевидно не на доброволна основа - служи като връзка между ЦРУ и външни на ЦРУ източници във връзка с НЛО. Прякор: ,,Малкото пиле".
Капитан Боб Колинс, Военновъздушни сили на САЩ; специален агент към Офиса за специални разследвания на военновъздушните сили. Прякор: ,,Кондора".
Гордън Ноувъл, служител на ЦРУ, който живее в Ню Орлийнс през 1963г. и е разпитван от ФБР пет пъти след убийството на Джон Ф. Кенеди. Докато разследва заговор в убийството на Джон Кенеди през 1967г., районният прокурор на Ню Орлийнс Джим Гарисън връчва призовка на Ноувъл, но той бяга в Охайо, откъдето Гарисън не успява да го екстрадира. Днес според д-р Бойлън Ноувъл проучва инвестиционния потенциал на предполагаема извънземна енергийна технология и металургията на титаниевия алуминид. Прякор: ,,Ястреба".
Сержант Ричард ,,Дик" Доти, Военновъздушни сили на САЩ, специален агент, Военновъздушни сили на САЩ, специален агент, Военновъздушен офис по специални разследвания, твърди се, че е бил ангажиран в проекти за дезинформация по въпросите на НЛО. Прякор: ,,Сокола".
Дейл Граф, специалист по свързана с НЛО технология и бивш контрольор по договорите към Контраразузнавателната агенция (DIA) във военновъздушната база ,,Райт-Патерсън". Прякор: ,,Блатаря"
Джак Верона, преди да изчезне в края на 90-те години е включен в проекта ,,Спящата красавица", чиято цел е изследване на начини за изваждане от строя на целеви персонал на врага чрез насочени с прецизна честота електромагнитни полета. Прякор: ,,Славея".
Джейми Шандера, холивудски продуцент, прякор: ,,Кълвача".

Няма коментари:

Публикуване на коментар