Звездни Цивилизации

сряда, 26 октомври 2016 г.

Най-призрачното място в Австралия ще ви накара да замръзнете от страхДухове обитават музей на открито, намиращ се в град Бинли, Австралия. Това смята изследователят на паранормални явления Даниел Хон, който неотдавна имал възможност да посети обвитото в мистерия кътче със свои съмишленици и да направи няколко смразяващи снимки.
В този музей, намиращ се под звездите, се издигат над двадесет старинни постройки, които въпреки възрастта си са успели да се съхранят и до наше време. Сред тях са някогашни училища, болници, бакалии, като някои от тях датират от далечната 1866 година.
Всяка година музеят привлича над десет хиляди туристи. И докато някой от тях го посещават заради интереса си към историческото развитие на региона, други са привлечени от легендите за призраци, които местните разказват.
Всъщност някои твърдят, че това е едно от местата в Австралия, където бродят най-много призраци. Смята се, че това са граждани, който приживе са живели в Бинли и са посещавали същите тези църкви, училища, болници.
Говори се, че призраците се появяват нощем, когато падне мрак или поне така твърдят Даниел Хон и останалите ентусиасти, престрашили се да дойдат тук вечер.
Те разказват за ужасяващите звуци, които чуват тук, както и за безплътните фигури в старинни дрехи, които се носят из въздуха. Сред тях е и призрак на жена, който многократно е бил забелязван.
Говори се, че тя се появява внезапно, стои неподвижно няколко секунди, а след това сякаш се разтваря във въздуха, съобщават чуждестранни издания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар