Звездни Цивилизации

понеделник, 24 октомври 2016 г.

Тайната на двуглавата планинаПриблизително по същото време с Филаделфийския експеримент от другата страна на планетата нацистите търсят интензивно "места на силата". Известно е, че Хитлеровата върхушка вярва в съществуването на потомците на древните арии - свръххора-полубогове. С цел осъществяване на контакти за получаване на технология за създаване на абсолютното оръжие е създадена организацията "Аненербе" ("Наследството на предците") начело с Хайнрих Химлер. Тя наброява около 7000 души, сред които има изтъкнати учени - антрополози, генетици, физици, археолози, някои са Нобелови лауреати. През 1938 г. експедиция под ръководството на на специалиста по източни практики Ернст Шефер е изпратена в Тибет. Свързващо звено е идеята за монорасово общество, както и общи принципи за устройството на света. Поразява и сходството в графичните символи - само че в Тибет лъчите на свастиката са насочени в обратната посока, образувайки т. нар. "обратна свастика". Сходни са и предметите на идолопоклонничеството : древните арии се покланят на Елбрус и Кавказ, а в Тибет свещена планина е Кайлас.
Шефер успява не само да установи контакт с регента на Тибет Кватухту и да посетят свещените манастири, но и получава пълен комплект от будистки религиозни текстове, както и информацията за магически ритуали с цел преход в паралелни светове. Половин година по-късно при ответна визита от Лхаса в Берлин пристига голяма група високопоставени тибетски монаси. А през 1939 г. към работата с "Аненербе" е включена и тибетската секта Агарти, практикуваща черна магия.
Не случайно нацистите се стремят към Елбрус. Те избират местността около свещената планина на ариите - потомци на великите атланти - за мистична прародина на германците. Съгласно легендата в планината се намира едно от "местата на силата" - врата на боговете, водеща към паралелно измерение. И именно там Хитлер се надява с помощта на телепортация да получи информацията, необходима му за създаването на "абсолютното оръжие", чието притежаване означава всемогъщество и вечна власт над света.
В началото на 2009 г. е разсекретен разузнавателен доклад 041 от 29.10.42 г. за приземяването на немски самолет в един от планинските райони на Кавказ. По-късно става известно, че самолетът доставя на платното група тибетски монаси, съпроводени от специалистите на "Аненербе". Оттогава мястото, намиращо се на височина от 2800 м носи названието "Немският аеродрум". Там на 29-10-1942 г. тибетските монаси и немските специалисти провеждат ритуал за отваряне на врата към друг свят, за да влязат в Шамбала и да открият в нея "залата на хрониките" - тайнствена стая със сакрални знания. Явно проектът се проваля. Не е известна съдбата на тибетските монаси - дали са загинали или са се телепортирали... Но оттогава на Елбрус има място, наричано "Гробът на ламите"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар