Звездни Цивилизации

сряда, 26 октомври 2016 г.

Призрачна жена в бяло броди из украинско гробище
Призрак броди из гробище в Западна Украйна и стряска случайните минувачи. Вече на няколко пъти привидението е било забелязвано от хора, несмеещи да вярват на собствените си очи.
Сред „късметлиите“, имали възможността да видят духа, са младежи, които решили да се разходят в района вечерта. В страховитата нощ две от девойките вървели отпред, а приятелите им били на няколко крачки зад тях.
Както вървяха, момичетата спряха и изпаднаха в истерия. Поискаха да се прибират веднага. Разказаха ни, че са видели много висока жена, облечена в бяло, между гробовете. Тя държала въже и сякаш им махала, разказва един младите хора, цитиран от руско издание.
Тази история обаче не е единствената. Мъж, живеещ близо до призрачното гробище, също потвърждава, че неведнъж се е натъквал на безплътна фигура на жена, облечена в бяло. По думите му тя била толкова разстроена, че ридаела с глас.
Не по-малко зловещ е разказът и на други млади хора, минаващи покрай гробището. Те пътували с кола и мислели да спрат за кратка почивка, но тогава пред тях се явил призракът на жена в бяло. При вида му се изплашили и побързали да се отдалечат от страховитото място.
За призрачната дама в бяло разказва и възрастен господин, дошъл да почисти нападалите листа около гробището една есен. Докато той и внуците му събирали шумата, се свечерило и внезапно се чул пронизващ вой.
Поглеждайки между гробовете, те видели почти прозрачна жена в бели одежди, която държала дете на ръце и плачела. Появата на призрака изплашил до смърт хората и те незабавно си тръгнали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар