Звездни Цивилизации

вторник, 18 октомври 2016 г.

Ценко Симеонов разказва за контакта си с НЛО
Ценко Симеонов от Асеновград е един от най-известните уфолози в България. С откриването на извънземен череп, намерен в Родопите, Ценко става център на внимание, както на медиите, така и на специалисти от цял свят. Като изследващ границите на човешкото познание, чудакът влезе под мерника на Дартс Нюз.

- Откога се интересуваш от паранормалното?
- Всичко започна още като дете, може би съм бил 1-2 клас. Тогава сънувах, че летя в някакви спирали на времето или не знам какво беше. Бил съм твърде малък за да мога да си обясня подобни неща. След това започнах да сънувам странни, цветни сънища, които години по-късно се материализираха. Разбира се, те бяха свързани както с добри, така и с лоши видения. Така лека-полека те започнаха да се засилват във времето. През 90-та година например започнах спонтанно да излизам от тялото си. В тази насока препоръчвам Робърт Монро и книгата му „Пътуване извън тялото“. Всичко, което той описва, се е случвало и с мен. Невероятни неща.
С годините вече започнах телепатични контакти, започнах да пиша и рисувам под импулс. Осъществих контакти с цивилизация, която ми казваше откъде идват Те, как пишат, с какво се придвижват. Мина доста време, научих се да пътувам и в т.нар. Отвъден свят, където отива всяка душа. По този повод препоръчвам филма „В какво се превръщат мечтите“ с участието на Робин Уилямс. Всеки жив човек трябва да го гледа, защото описаното в него е на 100% истина. В т.нар. Отвъдно съм водил приятели и близки, които са починали. Водил съм душите им. Срещал съм хората, които пазят познанието – с бели коси и бели бради,  в Тибет, в Тиан Шан, в Златния град заедно с Апостолите. Виждал съм Иисус Христос, Св. Богородица и всички останали, както ти виждаш хората около теб. Всичко, което приемаме за нещо илюзорно, всъщност съществува.
- Преди няколко години откри чудноват череп? Беше ли той изследван от учените и до какви изводи достигнаха те?
- Учените не стигнаха до нищо. Всеки си прави своите заключения, хипотези и версии. Снощи се върнах от исторически легенди, митове, търси истината. Имахме среща в Балчик с много известен руски учен, който изследва артефакти. Занимава се с частно имение извън Балчик, където той направи снимки, филмира всичко. Предоставих му част от костната структура на черепа с обещание от негова страна да направи ДНК експертиза. Вече 5-6 пъти се обаждаха от Москва от една руска телевизия, искат да направят документален филм за всичко това. Искат да им бъда водач из България, за тайнствените места като Бегликташ, Перперикон,  Побитите камъни край Варна и т.н.
- Родопите по-специално място ли са от останалите кътчета на планетата?
- Самата България е по-специална и ще се аргументирам само с едно изречение. В една пещера в Родопите, която е пълна с несметни богатства, на едно тайно място, се намира Чашата на познанието. Фактът, че се намира тук при нас е само по себе си доказателство защо ние българите сме толкова важни. Става дума за Свещения Граал.
- Изведнъж всички спряха да говорят за извънземните и края на света. Какво всъщност ще се случи на 21.12.2012г. ?
- Нещата си вървят от много години, извънземните си действат така, както ние селектираме животни и си ги отглеждаме. Симбиозата между човешко и извънземно ДНК беше постигната и е факт от 4-5 години вече. Раждането на новата раса деца-индиго е във възход. Става дума за хибриди, които изглеждат точно като нас. Това го знам от Тях, те ми го обясниха, те ми го показаха, те ми казаха какво става. Извънземните ги разработват. Спокойно, не става дума за завоюване на планетата. Техният кораб е 4 пъти по-голям от Земята, а на него живеят много същества. Имат технологии за които естествено си нямаме идея. Разполагат с оръжие, което в рамките на 5 земни минути могат да елиминират всяка жива форма на нашата планета.
Не това им е целта обаче. Те са космическа галактическа конфедерация, която следи развитието и процеса на еволюция на същества и раси, които са в начална фаза на развитие и имат нужда от подпомагане. Предстои селекция. Извънземните нямат право да се месят директно в еволюционния процес, стига да не е застрашена планетата ни. Това е така, защото Земята е уникална по видовете и условията за живот. Те са неповторими. Ето защо извънземните по някакъв начин са успели да създадат дубликат на Земята – планета, готова за заселване.
Там ще бъдат заселени всички хора, които не са достигнали етапа на духовна извисеност. С други думи тези, които не биха могли до този момент да участват в опазването на планетата. Така наречените нееволюирали на енергийно и духовно ниво същества, с каквито е пълно. Човечеството е започнало от двама души – Адам и Ева, а сега сме 7 милиарда. Бог създава тези души и те е трябвало да еволюират, ала днес планетата е в тежко състояние. Ако махнем хората – планетата ще живее, ако живеем, тя ще замре. Препоръчвам филма „Денят, в който Земята спря да се върти”.
- Какво би казал на всички скептици, които не вярват в подобни неща?
- На всички, които не вярват, бих казал следното: всеки ако се запита как от един сперматозоид и една яйцеклетка се получава организъм, в който всеки орган знае какво да прави? Когато всички органи се оформят, някой казва на сърцето да започне да бие. Тази еволюция на това чудо наречено Земя, на която ние сме върха на айсберга и черешката на тортата, най-интелигентните същества.
Ако ние не можем да осъзнаем всичко това, какво остава да говорим за вяра или невяра. Ние дори не приемаме другото мнение на човека срещу нас. Не можем да комуникираме помежду си, а сме най-висшата еманация на Божественото сътворение. Христос не е могъл нищо да направи, а камоли пък някой си Ценко Симеонов, който се опитва да каже на хората, че предстоят събития. Всички гледахте принцесата на Япония, която си позволи да се обърне към народа. Щом тя е решила, че истината трябва да се знае и хората да се подготвят, значи не можем да я пренебрегнем.
Лично аз съм видял невероятни неща, имам снимки на летящи чинии. Наскоро се върнах от Варна, имам снимки на самолета, който пръска лозята край Асеновград, а над него е летящата чиния. Вчера се връщам от Мадарския конник, а над него съм заснел летяща чиния. Имам много такива кадри, имам заснети духове посред бял ден и какво ли още не.

Управлението на планетата ни не е от хора, а от рептили. Лично съм ги виждал на два пъти. Идва денят, когато всичко ще се изясни. Това ще стане до 50 години. Това твърди уфологът Ценко Симеонов, цитиран от "Флагман". Според него "има сведения дори за термоядрени взривове на планетата, които са унищожавали всичко по земната повърхност. Част от така наречените лоши същества се стремят да изградят хибриди, които да им вършат работата на Земята. Представители на Космическата галактическа конфедерация пък се опитват да прекъснат тези опити".
Ценко Симеонов отива още по-далече. "Има сведения, че през 1954 г. американският президент Айзенхауер е подписал договор с грейовете (сивите), а относно отвличането на хора от извънземни, мога да ви кажа, че около 2 млн. човека изчезват на година", твърди уфологът.

На въпрос кога лично той се е срещал с представители на друг вид разум, Симеонов отговаря: "След 1989 г. започнаха телепатичните разговори, автоматично писане, получавах информация за извънземните в рисунки. Излизах и извън тялото. Тези които са гледали филма „В какво се превръщат мечтите“ или са чели книгата на Робърт Монро „Пътуване извън тялото“, ще ме разберат по-лесно. Срещата ми с извънземните бе постепенно подготвена. Някои същества изглеждат съвсем различно от нас. Има сред извънземните раси влечугоподобни. Те са по-висши от нас, но са доста нисши в космическата йерархия. Подготвяха съзнанието ми за среща с извънземни и тя се състоя преди 10 години. Бях поканен една нощ да отида с тях на космическия кораб, който е няколко пъти по-голям от Земята. Там живеят изключително много същества, различни по вид и раси. Те следят за правилното развитие на цивилизации като нашата. Нямат обаче право за пряко вмешателство, освен, ако не става въпрос за сигурността на планетата. Аз видях същества, които са човекоподобни, т.е. почти като нас са. Много са красиви. Други пък приличат на татко Барба и барбароните, излъчващи енергия, която те кара да се смееш".

Ценко Симеонов е категоричен, че извънземните раси, които се интересуват от нашата цивилизация, са 57. "Не съм ги виждал всичките, но голяма част от тях поддържат и се стремят да запазят хората, които са готови да продължат напред еволюционното си развитие, т.е. представителите на 6-та раса, която ще съблюдава енергията на Земята и синхрона между Космоса, Вселената, планетата и съществата. Преди да се появим ние, всичко е било в хармония", заявява Ценко Симеонов.

Обама не изпълни мисията си да обяви съществуването на извънземен разум. Милиони почитатели на зелените човечета напразно чакаха първият чернокож президент да отвори американските Досиета Х, както вече направиха редица страни. Великобритания, Канада и Франция още преди две години започнаха да обнародват своите данни за срещи на граждани и военни летци с НЛО. Една петиция от над 15 хиляди подписа задължаваше администрацията на Барак Обама да стори същото. Вместо това Белият дом попари надеждите, като излезе с официално изявление, че "правителството на САЩ не разполага с доказателства, че съществува живот извън Земята или че извънземни са установявали контакт с хора".
Художникът Ценко Симеонов е твърдо убеден, че янките отново послъгват, защото е виждал неведнъж извънземни форми на живот. Асеновградчанинът лично от тях знае и за контактите им с представители на САЩ.

Ценко се хвали, че има дарбата на Робърт Монро да пътува астрално извън своето тяло. Бил е неведнъж и в Космоса, където е срещал какви ли не същества. "Още от първи-втори клас сънувах, че се движа през спирали на времето. После дойдоха и цветните съновидения, които се сбъдваха с изключителна точност. След 1990-а година започнах спонтанно да излизам от тялото си и да пътувам през астралните светове", спомня си медиумът. Уточнява обаче, че извънземните воаяжи на енергийно ниво не са му дарба. Постигнал ги след много медитация и авторегресивни терапии, в които успял да достигне чак до сърцевината на свои минали прераждания. Около 2000 г. обаче се случило нещо, което не се постига с никаква медитация и ментална подготовка. Защото преживяването му не било духовно, а материално.
С него се свързала инопланетна федерация.

Близки срещи

"Събудих се една нощ и що да видя - навън светло като ден. Излязох и малко над мен се въртеше около 25-метрова чиния. Изглеждаше като по филмите. Тишината беше абсолютна - само светлина, нищо не се чуваше", кълне се Ценко Симеонов. Пред него блеснал огромен светъл лъч, чрез който слезли и пред него се материализирали три същества. "Те водеха едно дете. Обясниха ми по телепатичен път, че това е шестата раса. Най-доброто от симбиозата между нашата и тяхната ДНК. Новите хора ще имат телепатия, телекинеза. Казаха ми още, че предстои селектиране на човечеството, за да помогнат на планетата да просъществува. После си тръгнаха", разказва Ценко Симеонов.
След няколко месеца последвала втора среща, но тя вече се състояла на "тяхна територия". Асеновградчанинът твърди, че се качил на летяща чиния, която го отвела на голям кораб. "Беше огромен, изглеждаше ми дори по-голям от земята. На него имаше поне 6 цивилизации. Така мисля, защото толкова бяха съществата, които успях да зърна с различен вид. Тези, които ме взеха, бяха високи. Те ми обясниха, че това е междугалактически консорциум, който следи цивилизациите в начален етап на развитие. Те се намесвали само в краен случай", пресъздава чутото Ценко. После го въвели в една огромна зала с размери 35 на 40 метра и височина, колкото пететажна сграда. "Едната стена беше прозрачна и от нея се виждаше земята с радиус около 3-4 метра. Обърнаха се към мен с думите: "Ето това е, както я виждате вие, а сега ще ти покажем истинското й енергийно лице." Единият се обърна и с леко движение смени картинката. Планетата стана доста грозна. От северния към южния полюс започнаха да се появяват черни петна като миязми. Все едно сте взели едно стъклено топче и сте го удряли в цимента, докато не се напука цялото", разказва доста живо медиумът.

Нова Земя

"Това не можело да продължава. Извънземните ми откриха, че хората скоро ще бъдат селектирани. Достигналите високо вибрационно ниво ще останат. Другите ще измрат ли, попитах аз. Отговори ми се отново с образ. Показаха ми огромни апарати, в които се вкарат хора. Те щели да бъдат заселени на нова земя. Това ще стане в бъдещето. То ще съвпадне с най-тежкия период от катаклизми на земята, който ще трае между 6 и 8 месеца. Хората ще бъдат качени на корабите, за да ни запазят. Тогава ще стане и това селектиране. Хората обаче няма да помнят нищо. Един ден ще се събудят в джунглата на новата земя с нагласата, че живеят там, и с онова ментално ниво, което ще им позволи да оцелеят", докладва наученото на галактическата станция Ценко Симеонов.
По време на своя престой горе нашенецът разбрал и още нещо доста шокиращо. Федерацията на големия кораб влизала неколкократно в контакт не само с правителството на САЩ, а и с някаква организация, която преговаряла от името на цялото човечество. "Дали е Г-8, Г-20 или някоя апокрифна организация, не мога да кажа. Тая конспирация обаче си е факт", сочи Ценко. На изпроводяк от Галактическата федерация съжалили, че много от знанията, които дали при тези срещи, са покрити или били опорочени. Вместо да се промени икономиката, всичко било използвано за облагодетелстване на единици от планетата ни - други хора и извънземни.

Мълчанието на акулите

Запознати с интригите в Белия дом коментираха пред "Мистерии"-те, че мълчанието по тази тема в буквален и в преносен смисъл е злато. "Администрацията на Обама пази извънземния коз в ръкава си за по-специален момент. По всяка вероятност ще го използва за отвличане на вниманието при следващата вълна на рецесията. Друг момент идва от евтините аутспейс технологии. Те ще изместят петрола, а представете си какво ще стане със световната валута. Доларът, който в вързан за нефта като обезпечение, ще рухне и това ще промени световния ред", прогнозира експертът по алтернативни енергийни източници Ради Димитров.
Още с идването си на поста се очакваше 44-ият US президент да осветли присъствието на Висш разум на земята. Като представител на Демократическата партия Барак Обама е проводник на банковото лоби. То противостои на републиканците и на петролните компании, които по времето на Буш вкараха народа си в най-кървавите войни в името на черното злато. По време на кандидатпрезидентската кампания отвъд океана усилено се коментираше, че ако Обама пипне властта, ще разкрие екологичните технологии с извънземен произход, за да натрие носовете на петрлното лоби.
Нищо такова обаче не се случи. "Предполагаше се, че ако има източник на евтина енергия, петролното лоби ще получи много тежък удар. Светът обаче щеше да стане по-чисто място за живеене", коментира Димитров.
В САЩ силен натиск за осветляване на зелените човечета идвал от Лорънс Рокфелер. Според негови биографи внукът на големия финансист дори тайно спонсорирал Клинтънови с надеждата Бил или по-късно Хилари да извадят на бял свят парчета от летящата чиния, която катастрофира в Розуел, Ню Мексико, през 1947 г. До смъртта на богаташа обаче през 2004 г. никой не се осмелява да пипа в Досиетата Х.
От разсекретени документи от Клинтъновата библиотека, които обхващат периода 1993-1996 г., се вижда, че Рокфелер наистина подел инициатива по време мандата на Бил Клинтън с цел довеждане до разсекретяване на всичко свързано с НЛО и предполагаем извънземен живот. В същото време определени сенчести кръгове пречели с мотива, че признанието за други разумни същества освен хората ще бъде равносилно на апокалипсис за света.


Няма коментари:

Публикуване на коментар