Звездни Цивилизации

понеделник, 3 октомври 2016 г.

Как да се свържете с духовните си водачиДуховните водачи ни съпътстват от раждането ни. Някои ги наричат висш Аз, ангели или интуиция. Каквото и име да изберете, трябва да знаете, че духовните водачи непрекъснато ви дават съвети и интуитивни напътствия – дали обаче вие ги чувате?

Стъпки за свързване с духовните водачи

Първото и най-важно нещо, което трябва да направите, е да се освободите от съмнения. Ако вярвате, че не сте способни да се свържете с духовния свят – така и ще бъде. Ето защо първо трябва да промените нагласата си.

След като сте се освободили от съмненията трябва да се доверите на интуицията си и да се отървете от мислите, че всичко това е единствено плод на въображението ви. По този начин ще можете да се справите с опасенията, че получената информация е погрешна и вие полудявате.

Как да се настроите за съобщения от невидимия свят?

Трябва да знаете, че това ще се случва в ума ви – интуитивните прозрения ще звучат като вашите собствени мисли. Не очаквайте да чуете глас, който да ви каже: „Хей ние сме твоите духовни водачи, чуй какво ще ти кажем сега“.

Добре е да започнете да следите мислите си. В ежедневието си задавайте сами на себе си различни въпроси и се вслушвайте в мислите си внимателно. Ако чуете „ти“, „ние“ или името си… значи сте на прав път. Например когато задавам въпроси към себе си понякога чувам: „ти можеш да го направиш“. Ако говорех сам на себе си щях да си помисля: „Аз мога да го направя“.

Духовните водачи не винаги използват само думи. Можете да „видите“ в ума си картини, символи, спомени, цитати от книги или филми и т.н. Могат да започнат да ви се случват „синхорнизирани събития“ – мислите за нещо и веднага след това го виждате в реалния свят, трябва ви помощ и „ненадейно“ срещате подходящия човек, който решава проблема ви бързо и лесно и т.н.

Можете да получите потвърждение на „чутото“ от вас

Духовните ми водачи знаят, че ако когато ми „изпращат“ съобщения е добре те да са придружени от „синхорнизирани събития“ – по този начин веднага получавам валидация за истиността на съобщението. Можете да изберете каквато форма на потвърждение смятате, че е най-подходяща за вас. Добре е да знаете, че този вид информация, без значение дали идва от интуицията, духовните водачи или дори Бог, е предназначена да ви помогне. Тя е породена от любов, а не от страх.

Не бива да се отчайвате ако в началото имате трудности с процеса. Трябва единствено да знаете, че духовните водачи са с вас и единственото, което искат е да ви помогнат. Ако отворите сърцето си за техните дарове и практикувате „разговори“ с тях ежедневно, след време това ще ви стане втора природа и животът ви ще се промени в положителна насока.

Няма коментари:

Публикуване на коментар