Звездни Цивилизации

понеделник, 24 октомври 2016 г.

Огледало в спалнята пуска духове 
Огледалото в дома ни е сред най-мистичните предмети. Вярва се, че то е портал към други светове, поради което трябва да се внимава изключително много с неговата употреба.
Метафизици са ми разказвали следния случай. Имали клиент, много богат, който накичил цялата си стая с огледала по тавана, срещу леглото -навсякъде. Много скоро този човек започнал да боледува често, изпадал в депресии, бизнесът му се сринал. Въпреки съветите да махне отразяващите плоскости, той ги оставил и много скоро стигнал до просешка тояга.
Според обяснението докато спим, огледалата отнемат от жизнените ни сили. Напук на всички експерти по обзавеждане в тези стаи не е препоръчително да се спи. А в случай, че има огледало, то не бива да гледа към леглото. Окултисти разясняват още, че огледалата представляват врати за проникване на духове и някои страховити същества от Отвъдното.  В такива стаи малките деца са неспокойни, затова огледалата трябва да се махат или да се покриват с нещо като завеса.
Според най-разпространените суеверия, ако човек се усмихва на огледалото, това ще му донесе успехи и позитивни емоции. Не бива обаче да плаче, защото негативизмът попива и се връща обратно. Всичко това може да причини умора, отпадна лост, дори болести. Според науката за синхрон с невидимите сили – Фън Шуй, огледалата не бива да се поставят срещу входната врата, защото това разбива семействата.
Най-подходящото място за тези предмети на суетата са дневната или там , където семейството се събира. Фирмени чакални за клиенти също са идеалното място, тъй като тайната на огледалото е да умножи онова, което застане пред него. При обзавеждането обаче е добре да се съблюдава следното правило – две огледала да не се гледат едно в друго.

Няма коментари:

Публикуване на коментар