Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

Бивш шеф на ФБР бива  убит през 2011 г, зареди  разкритията  срещу   Илюминатите, Сатанизъма,  Педофилските кръгове  и  Кемтрейлсhttp://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/05/30/sled-kato-se-pensionira-ot-fbr-bivshiiat-shef-na-fbr-ted-gun.1549233

След като се пенсионира от ФБР, Бившият шеф на ФБР Тед Гундерсън разобличава сатанизма в ЦРУ, илюминатите и педофилските им кръгове

През 2011 г. той, явно, е бил убит, за да му затворят устата. Гундерсън разкрива пред цялата страна, фалшивата борба с тероризма, сатанинските ритуали, контрола на ума и кемтрейлс.

ТЕД ГУНДЕРСОН
(бел.ред. ЦРУ най – накрая ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт.  Доклад  на ръководителя на ЦРУ  по тази тема  е публикуван на официалния сайт на ЦРУ.

Гундерсън е добре известен не само с изобличаването на тези злини и информирането  на обществеността, но и жертва живота си, за да помогне и предпази много невинни хора.

Гундерсън работи неуморно, за да изобличи сексуалните и сатанински малтретирания на деца от страна световния елит. Той преследва целта си за изобличаване контрабанда на наркотици, с участието на правителството, пране на пари, отвличане на деца и набиране на момчета от домове за сираци в Средния Запад за секс с американски конгресмени.

Гундерсън изнася речи, изобличаващи ЦРУ и международния трафик на деца. Той моли публиката си на семинарите, да копират изследванията му и да ги разпространяват,  до колкото е възможно повече хора. Информираността е начинът за побеждаване на глобалната фашистка (юдосатанинска) тирания.

Бившият шеф на ФБР, Тед Гундерсон е най-високопоставеният от елита, който, рискувайки (и фактически - жертвайки) живота си, (защото го убиха, за да му затворят устата), и още преди много години публично изобличи и призовава за спиране на химтрейлите:

Гундерсън работи неуморно, за да изобличи сексуалните и сатанински малтретирания на деца от страна световния елит. Той преследва целта си за изобличаване на протекцията Franklin, включваща контрабанда на наркотици,  с участието на правителството, пране на пари, отвличане на деца и набиране на момчета от домове за сираци в Средния Запад за секс с американски конгресмени.Гундерсън също така изнася речи, изобличаващи ЦРУ и международния трафик на деца. Той моли членовете на публиката си на семинарите да копират изследванията му и да ги разпространяват,  до колкото е възможно повече хора. Информираността е планът Гундерсън за побеждаване глобалната фашистка тирания.


Бившият шеф на ФБР, Тед Гундерсон е най-високопоставеният от елита, който, рискувайки живота си, (те   го и  убиха, за да му затворят устата), който още преди много години публично изобличи и призовава за спиране на химтрейлите:

 Адреси на оригиналните филми (на английски) с Гундерсън:

https://www.youtube.com/watch?v=ydx3xuIHhuw

https://www.youtube.com/watch?v=YEgkAdySkCQ

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj83InsvpfUAhVC6xoKHVBaD9IQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fbultimes.com%2Fdepopulatsiyata%2F&psig=AFQjCNFDdOHuLTjjracMC1FFVt7OvXOpqg&ust=1496229132198208

Няма коментари:

Публикуване на коментар