Звездни Цивилизации

понеделник, 1 май 2017 г.

  Светът  е  пред  поредната  огромна планетарна  катастрофа  с  наближаването на  системата  Немезис  -  Нибиру
Все повече учени вярват, че ни грози "колосален  огромен катаклизъм" не само на Земята, но и в цялата Слънчева система, което ще се дължи и на някакво "силно слънчево събитие" или  приближаването  на  огромен обект  от  космоса които ще прични разрушителни  природни катаклизми на  Земята.

Учените говорят, че човечеството е уязвимо на слънчева буря, както никога в историята, и планетата трябва да се готви за глобален катаклизъм. Ще бъдат повредени глобалната навигация, компютърните,телефонните и  телевизионни  мрежи по цял свят.

Най-вероятно събитията ще започнат или завършат със суперсилна слънчева буря.

Последната слънчева супербуря е била регистрирана на Земята през 1859 г. Тя е била толкова силна, че жителите на Колорадо посред нощ са се събуждали от ярка светлина като през деня. Бурята е повредила всички телеграфи, даже онези, които не са били включени към източници за захранване. И изолацията на проводниците на стълбовете е изгоряла с ярък пламък. Ако такова нещо се случи сега, то ще подпали всички проводници, изолации и електроника на цялата Земя.


Но най-интересното е, че последният слънчев максимум беше през 2000 г. и никой не правеше такива предупреждения. Сега обаче са загрижени за ставащото на Слънцето. Защо?

В момента на противоположната страна на Слънцето се наблюдава непонятна активност и тя постепенно се обръща към нас.

На дневен ред отново е и темата за планетата Нибиру. Но този път в друг вариант. Става дума за кафява звезда-джудже в нашата Слънчева система и че то е било известно на древните цивилизации като Унищожител, Тъмната звезда, Немесис, Нибиру, Дявол или Дракон.


Астронавтите мислят, че планетата Х в Слънчевата система наистина съществува и че може да се окаже звезда кафяво джудже.

Тези предположения се появиха още през 80-те години, когато в много статии се говореше, че учените са намерили "нещо" в нашата Слънчева система. Но след това изведнъж престанаха да говорят за това. Ще припомним, че тези дни се навършиха 28-години от появата на информацията на Асошиейтед Прес, че "учените твърдят, че звезда-убиец съществува". Тази статия се появи на 22.02.1984 г.

Наистина много странни неща стават около нас. Фиксирани са рекордни спадове на температурата и след това сериозно покачване - от -39 до +61 градуса.

Земетресения се регистрират по цялата Земя, особено в района на Тихия океан. Кратерът на Йелоустоун през 2010 г. на няколко квадратни мили се издигна с около 20 см.

Но политиците блокират информацията, като се оправдават, че тя ще предизвика истерия и масови вълнения по целия свят, ако се разбере истината.

Земята може би се приближава към поредното преломно събитие. Не е изключено наистина на всеки 3600 години да става нещо, което рестартира цивилизацията.

Някои учени са убедени, че няма пророчества и че хората не предсказват бъдещето, а са имали достъп до някои древни източници на информация за вече станали циклични събития.

Що се отнася до слънчевата бинарна система, някои изследователи обърнаха внимание, че в началото на 80-те години тази звезда беше наричана "черно джудже", след това беше преименувана на кафяво. Защо? Защото кафявото джудже е водородна звезда и не е като нашето слънце. Тази звезда е практически невидима. Тя е много студена, само няколко градуса над абсолютната нула и цялото нейно излъчване става в радиационния диапазон. Заради това тя е невидима и от нея светлината не се отразява. Въобще до 1995 г. никой не можеше да открие кафявите джуджета в Космоса. Те са масивни, примерно 8 пъти масата на Юпитер.

Но защо се говори за планетата, щом като става дума за звезда.Защото това  кафяво  джудже е мини звездна система   със седем планети по голямата   планета е именно известната от древността планета Нибиру.

Кафявото джудже практически не може да се види, даже ако е недалеч от Земята. Всичко, което може да се види е голям черен кръг на фона на Слънцето в небето. С други думи, когато се говори за кафяво джудже, това не звучи весело и оптимистично. И тази звезда вероятно е от времето на динозаврите. По времето на тяхното съществуване е било постоянно топло на Земята.

Но след появата на джуджето е започнала цикличност с повишаване и падане на температурите. В шумерската теория се говори, че Земята е била ударена от космически обект много отдавна. По-точно  става дума за астероид или комета идваща от опашката  на тази тъмна  звезда наречена още  Немезида със седемте планети по  голямата от която е  Нибиру. .И оттогава нашата система е станала бинарна  . Но шумерите също са вярвали, че анунаките са дошли на Земята именно от тази планета, т.е. от Нибиру. И ако периодът на орбитата на звездата е 3600 години, както предполагаше починалият неотдавна Закария Ситчин, когато минава покрай нашата планета тя предизвиква катастрофални събития всеки път. Би могла да действа върху Земята както Луната - с приливи и отливи. Ако например идва от юг водата на планетата ще се пренесе към онази част и Земята ще продължи да се върти. Водата ще унищожи всичко по своя път и след това, когато джуджето отмине, всичко ще започне отначало. Потопът, Атлантида, всички тези събития се повтарят наистина с периодичност от 3600 години.

Звездата въобще не трябва да се приближава до Земята, както си мислят някои, или пък да ни удари. Според древните шумери звездата ще бъде като нашето слънце - еднакво по размери. Започнали сме да навлизаме в ледников период преди 3600 години. След това е станало някакво събитие и египтяните са променили броя на дните в календара на 365. И тези допълнителни 5 дни започнали да наричат "дните на смъртта".

Дали тази звезда има отношение към ставащото сега на Земята? Не е изключено. Ясно е, че на първо място ще има много силна радиация. Освен потоп ще има и много земетресения, странични гравитационни сили ще влияят върху магмата под повърхността на Земята и ще я изтласкват нагоре. Ще има колосални изригвания на вулкани.

Дали именно за това са знаели маите. Не е изключено. Древните цивилизации са имали достъп до знания, които днес не владеем. Човечеството е било много по-развито технически преди 12 000 години, отколкото днес. Атлантида не е била остров или град, а цяла цивилизация, разселена по планетата.

Дали когато звездата-джудже се приближи до нас, ще можем да я видим като черен кръг в небето? Вероятно неслучайно много институции и учреждения в САЩ се пренасят в хълмисти и планински райони, а ЦРУ - в планините на Колорадо.

Що се отнася до кратера в Йелоустоун, там активността се изразява на всеки 640 000 години. Вулканът е под земята. Ако избухне, цялата територия на САЩ ще бъде покрита с 2 метра пепел. Има голяма вероятност този вулкан да изригне през следващите 20-50 години. Същото се отнася и за разлома Нов Мадрид, където през последните месеци бяха регистрирани около 1000 труса. От другата страна на САЩ - в Калифорния, също нараства подземното напрежение.

А кой ще отговори какво става в огромните подземия и скривалища под летището в Денвър (САЩ), където в пълна секретност се работи около 20 години.

Въпросите  стават все повече, заедно с тях расте и тревогата по цялата планета. Пред огромна планетарна  катастрофа сме а правителствата, НАСА  и световният елит, мълчат затова  и всичко се прикрива но докога докато не стане твърде късно за всеки от нас. а природните катаклизми по света се засилват все повече и повече гледайте знаците те са вече на лица.


Няма коментари:

Публикуване на коментар