Звездни Цивилизации

сряда, 17 май 2017 г.

НАСА  СКРИВА  НЕМЕЗИДА  И НИБИРУ  ЗАД  ФАЛШИВИ  ИЗКУСТВЕНИ СИМУЛАТОРНИ   СЛЪНЦА

НАСА  създава изкуствени симулатор слънца за да скрият Системата  Немезис  и Нибиру които ни наближават.  Те скриват Нибиру зад  симулаторни слънца. Много неща са скрити в небето зареди тези изкуствени слънца НАСА  се опитва да скрие от обществото надвисналата глобална апокалиптична катастрофа която ни наближава. Даже цялото ни небе служи като  една кино прожекция, те  дори чрез,  самолетните  химически пръскания скриват  видимостта  на  Немезида  до слънцето те продължава да създават все по нови и  по модерни симулатор слънца да скрият видимостта на  Земята, когато още повече ни наближат. НАСА и световният елит  крият  и манипулират  абсолютно всичко свързано с  Нибиру и  природните аномалии  и катастрофи които стават по света.  А те се засилват  все повече защото  Системата  Немезис е   много близо.Но при приближаването на   Немезида  и Нибиру дори  симулаторите им фалшиво  изкуствено слънце ще спрат да работят ,електрониката ще спре да работи  и на  земята ще настъпи пълен мрак  и студ, това ще стане защото нашето слънце  е енергийно  източено от кафявото  джудже Немезис което ни наближава тя изсмуква енергията на нашето слънце. Затова тези симулатор слънца дават светлина и топлина на земята чрез отразена в лещи слънчева  светлина.
НАСА  създава  изкуствени слънца, това което виждаме не е нашето слънце а фалшивото  от  НАСА  изкуствено слънце   създадено а  земята е изпечена в голяма топлина.  Но също когато Немизида  се приближи още повече  до нас.  Тогава ще почустваме и усетим пък огромна топлина както са казвали древните народи от миналото че това тяло ще причини  жестока топлина, горите и ливадите   лумнали в огромни огнени  пламъци,  които с дни и седмици не можели да бъдат угасени  а подпочвените  води пресъхнали а океаните  и моретата  врели и кипели от огромна топлина. А  земята  тогава бива  обхваната от огромна жега. Древните народи наричали това тяло  разрушителя  или унищожителя а днес е познато като  кафявото джудже звезда Немезида  или Нибиру.
НАСА  и световният илюминатско сатаниски елит се опитват с всички възможни начини са скрият  обектите които ни наближават от космоса.

Немезида  се  вижда на 2 камери. Дали НАСА използва оригинални  Лещи, за да скрие  приближаващи се тела.


Слънчевите симулатор  слънца на  НАСА  с които скриват  приближаващата се към нас Система  Немезида и  Нибиру

Слънчеви симулатор слънца  с които НАСА  скрива   Немезида  и Нибиру - https://www.youtube.com/watch?v=KgXv9dhEfqw

https://www.youtube.com/watch?v=UMun4uNiCFM&list=PLqvsZNTT8B0bVs51MR2YAlcyXOYE_4cra

Симулатор слънце -https://www.youtube.com/watch?v=UMun4uNiCFM


Вече създават  немска  нова система за симулация на слънцето която  ще замени старата, причината, поради която те не са спокойни за новата, е, че нещата трудно могат да се скрият в наши дни с всички технологии /  фотоапарати и камери, които имаме и използваме.
Ако преминете през патентите, ще видите как те могат да фокусират ултравиолетовата светлина, за да увеличат топлинните сигнали, което ще доведе до факта, че имаме атмосферни компресии и отчитане на нивото на земята от 12.99, което е невероятно, така че погледнете графиката,  какво минава през Земята .Те ще продължат да затъмняват виждането на  приближаващата  се  Немезис  система  към нас с всичко, което е възможно.
Те не могат да скриват планетарните обекти през цялото време и всички наши колеги-изследователи ще продължат да улавят Немезис  системата. Истината затова което се опитват да скрият от нас рано или късно излиза на яве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар