Звездни Цивилизации

понеделник, 29 май 2017 г.

  ОБСЕБЕНИ  ОТ  ПРИЗРАЦИ  ВИНАРНИ  В  САЩhttp://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_29.html

Bartholomew Park Winery (Сонома, Калифорния)


Преди да стане винарна, това е било последователно морга, лудница и женски затвор. Твърди се, че днес работниците понякога чуват призрачни гласове в избата. Най-често това се случва следобед и късно през нощта. Освен това има истории и за затварящи се сами врати и политащи срещу стената пожарогасители. Колко от това е истина и колко е просто градска легенда е трудно да се каже, но е факт, че през 70-те години при реконструкция е намерен скелет на жена в една от стените. Някои смятат, че това е затворничка на име Меделин, която била в затвора през 20-те и 30-те години. Тя на няколко пъти се опитвала да избяга и накрая успяла...но май само така се е мислело - че се е измъкнала от дрънголника.

Korbel Champagne Cellars (Герневил, Калифорния)

Тази винарна отваря врати през 1882 и е известна с това, че произвежда една марка скъпо шампанско. Тук е сниман филма на ужасите "Altergiest". В самата винарна хора са виждали светещи сфери и самостоятелно движещи се предмети.

Franco-Swiss Winery (Сейнт Хелена, Калифорния)

В тази винарна казват, че се навърта духът на предишен собственик убит през 1882. През 2010 авторитетното издание "Тайм" публикува статия посветена на винарната.

Belvoir Winery (Либърти, Мисури)

Някога мястото е принадлежало на "Ордена на странните хора" (Independent Order of Odd Fellows), неполитическо общество основано през 1819 в Англия, то съществува и до днес. В сградата са били настанявани сираци, старци, вдовици.

Призрачната активност включва:

- привидения на деца или само звуци от детски стъпки, смях и говор
- сенки
- отварящи се и затварящи се сами врати
- призрачни докосвания
и други

Zephaniah Farm Vineyard (Лийсбърг, Вирджиния)

Мястото има дълга история датираща чак от 1743, когато лорд Феърфакс купува земята. По-късно това е ферма управлявана от зъл собственик. Той веднъж застрелва свой чернокож слуга, за това, че е оставил вратата отворена и кравите са избягали. Мястото става винарна през 2001. Според паранормални изследователи тук се навъртат най-малкото 35 (!) различни привидения, включително и на животни.

1 коментар:

 1. Аз съм Антония живея в Белгия. Преди няколко месеца мислех, че бракът ми свърши, бях депресиран, защото повече от 6 месеца не можах да направя нищо, не можах да отида в моята работа. жена ми се движеше и се мотаеше с друг мъж в съседен град. Търся онлайн търсене на брачни съвети и консултиране, за да спечеля любовта й обратно, прочетох толкова много добър коментар за великите сили на Одудува, за да възстановят браковете, да върна загубената любов и да спра да се развеждам. Питам същия човек за помощ, за да върна жена ми у дома.
  Благодаря на Одудюва за духовен лечител, че ми даде инструментите и съдействието, от които се нуждаех, за да спася брака ми. Два дни по-късно след обяда за магията жена ми призова телефона да се извини, тя се върна точно както го каза Одудуа. Днес аз и съпругата сме по-щастливи от всякога и сме заедно.
  Изпращам имейл съобщение, за да се свържа със същото оръжие на Oduduwa любов, той подкара любовта от мое име и тя работи, вчера бях на вечеря с любовта на моя живот, и двамата излязохме за Коледа Пазаруване заедно и това е прекрасно преживяване, за да споделя любовта с душата ми. Oduduwa е този, който направи това възможно с магическата любовна магия, способна да извърши следното: ...
  * Любов магии Win-Back Ex любовник
  * Магията за успех и промоция
  * късмет чар - BUSINESS STAR
  * отделения - ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
  * лечение на рак / лечение на сексуално предавани дицеази
  * духовно прочистване
  * магия за плодородие - ПЛОДОВЕ НА ЖЕНИТЕ
  * разпореждане на магията, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
  Интернет наистина помага много в предоставянето на бърза и спешна информация за намиране на решения за проблема с брачния живот. Ние повтаряме това, което не поправяме.
  Когато двама души наистина се интересуват един от друг, те винаги ще търсят начини да работят, колкото и трудно да е.
  Направих всичко възможно, за да се уверя, че съпругът ми се връща при мен. Това е вашето време да върнете бившата си любов, да изпратите имейл съобщение до протока на Одудуава, за да обяднете за Любов, за да възстановите вашия дом и брак днес.
  Лични контакти с Oduduwa: dr.oduduwaspellcaster@gmail. COM
  Номер на повикването / съобщението: +16184410124

  ОтговорИзтриване