Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

КЕМТРЕЙЛС  - ПРЪСКАТ НИ МАСОВОЖителка на Италия разказа за проблема с кемтрейлс

Преди няколко дни имах контакт на "лични" по въпроса с кемтрейлс с бивша сънародничка, която живее в Италия. Тя каза, че в Западна Европа кемтрейлс са много често срещано явление, което сериозно влияе върху здравето на хората. Но много хора са толкова зомбирани, че не обръщат внимание на това явление. Има активисти, които изучават кемтрейлс и се опитват да привлекат вниманието към тях. Но на властите изобщо не им пука.
Мисля, че Олга (името на жената) няма да ми се обиди, ако публикувам нейната информация, която ще бъде интересна за жителите на нашата (а и не само на нашата) страна.
"Аз живея в Италия от дълги години, занимавам се с преподаване на руски радиестезични технологии и пропаганда на руската култура и знания като цяло. Имам много читатели в мрежата, което е хубаво, а имам и студенти. И така за кемтрейлс ... На 26 май миналата година, излизайки от дома на сутринта, видях небето в малка клетка. Също нямаше въздух за дишане. В мрежата се разпространиха съобщения със снимки, че е така по цяла Италия. На следващия ден падна ужасна градушка, унищожила всички посеви (така се унищожава всичко местно, за да внасят продукти от Мексико и Тунис .. вероятно от Монсанто).
Откакто те забелязаха, че нарастват протестите в мрежата (от ФБ, където ние активно снимаме и пишем), започнаха да работят повече през нощта. Слънце - в Италия! - от доста време не сме виждали, има белезникава мъгла. Чертаят пентакли ... масонска подигравка? Дъждовете придават на водата цвета на урината. Моят балкон е пълен с малка черна "прах", но не е и точно прах. Между другото, възрастни хора имат масово деменция и Алцхаймер през последните години.
Друго интересно: тези, които живеят дрогирани от пропагандата на медиите, просто НЕ виждат кемтрейлс. При тях вероятно просто мозъкът не декодира някои визуални знаци.
Но най-лошото е, че тук ни наблъскаха с негри, а те вече са стотици хиляди безделници, напълно обслужвани, официално - уж бежанци, незнайно откъде, но добре нахранени и с айфони. Скоро ще започнат да се организират в банди? Вече има квартали, в които полицията не стъпва. Хората пасивно приемат всичко и не виждат перспективи за в бъдеще ... не виждат, че иде край на техния сит и егоцентричен живот."
Благодаря на тази смела жена за интересната информация, която за пореден път потвърди, че световният "eлит" с помощта на различни технологии (включително кемтрейлс), усърдно унищожава с помощта на своите корумпирани слуги човечеството, и на първо място - бялата раса. А коренното население на Западна Европа не се чувства стопани в собствените си страни.
Човек може да разбере тези хора, които потърсиха щастие в чужбина в "елегантните 90-те", а на тези безмозъчни идиоти, които дори и сега искат да заминат там за постоянно местоживеене - прав им път. Използвачите и корумпираните представители на "петата колона" само ще ни пречат да противодействаме на анти-човешките планове на сатанинския световен "eлит". А за всички адекватни представители на бялата раса, и особено на хората от Русия, препоръчвам ви да помислите сериозно по въпроса за завръщане през следващите няколко години. Изглежда, че "светлото бъдеще" в Западна Европа и Северна Америка повече не съществува. И е време всички здрави (непаразитни) сили на човечеството да започнат да се консолидират, докато сатанистите и канибалите не ни унищожат един по един.

1 коментар: