Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

ПРИЗРАЧНАТА  ЖЕНА  В БЯЛОЖената е облечена цялата в бяло и се появява дори и в най-проливните дъждове самотна на пътя

Призрак на млада жена стряска шофьори по магистрала. Тя е облечена цялата в бяло и изглежда толкова реално, че хората изпитват съчувствие към нея.


Призрак на жена на пътя
Но когато наближат и се убедят, че това е само привидение на девойката, която е починала преди години, се страхуват да продължат по своя път.

Много истории разказват за млада жена, облечена изцяло в бяло, която стои на пуст път. Девойката изглежда толкова реално, че от тъжното й изражение хората изпитват жал и съчувствие.

Шофьорът на автомобила, обикновено сам, винаги спира пред самотната жена, която стои изправена до пустото шосе. Задава въпроса дали може да й помогне по някакъв начин. Легендите разказват, че жената винаги отговаря с името на населеното място, за което е тръгнал и човекът. Той, разбира се, отзивчиво й предлага да я откара – нали и без това са в една посока.

Когато се качи в автомобила, девойката сяда на задната седалка. Честичко шофьорът хвърля бегли погледи към това тъжно създание и не без възхита отбелязва колко е красива спътницата му. Тя пътува в мълчание и изглежда изключително крехка с бледото си лице, на което се чете печал и скръб.

Когато наближи адреса, към който пътува жената, и той спре автомобила, се оказва, че пасажерката му я няма в колата. Винаги, след призрачната стопаджийка остава някакъв предмет за спомен – шалче, книга, а ако вали дъжд, на седалката остава мокър отпечатък.

Силно заинтригуван шофьорът спира пред къщата и отива да позвъни на пътната врата. Когато му отварят и той обяснява, че търси младата жена, която е докарал само преди минути, стопаните на дома са искрено шокирани и изненадани. По описанието, което той им дава, се оказва, че тази жена много прилича на починала тяхна близка, чиято годишнина от смъртта се почита точно в същия ден. Девойката била загинала при трагични обстоятелства, разказват стопаните. Дори му показват снимка на жената, която мъжът познава без затруднение. И това се повтаря многократно.

Легендата за призрачната стопаджийка е жива и днес. И в настоящето може да чуете разказа на някой самотен шофьор, който качил млада жена, облечена цялата в бяло, на затънтен път.

Друга  история  за  призрак - Зловещи истории разказват шофьори, имали лошия късмет да минат нощно време през град Рила в Западна България. Местността е обитавана от призрак, който редовно се явява и предсказва бъдещето, след което изчезва мистериозно. В знак на благодарност, че са я качили на стоп, мъртвата девойка взима дланта на водача и му предсказва бъдещето. Впоследствие, красавицата просто изчезва от автомобила или мотора… и отново се вижда как стои на пътя.

Странното е, че момичето спира само превозни средства, на които водачът е сам. Била страшно красива и никой не можел да й устои.

Ченгетата получават куп сигнали за хубавицата от отвъдното, но никой не може да разбере коя е и какво иска от живите.

*Да припомним, че подобен дух тероризира и жителите на ямболското село Лесово

1 коментар:

 1. Аз съм Антония живея в Белгия. Преди няколко месеца мислех, че бракът ми свърши, бях депресиран, защото повече от 6 месеца не можах да направя нищо, не можах да отида в моята работа. жена ми се движеше и се мотаеше с друг мъж в съседен град. Търся онлайн търсене на брачни съвети и консултиране, за да спечеля любовта й обратно, прочетох толкова много добър коментар за великите сили на Одудува, за да възстановят браковете, да върна загубената любов и да спра да се развеждам. Питам същия човек за помощ, за да върна жена ми у дома.
  Благодаря на Одудюва за духовен лечител, че ми даде инструментите и съдействието, от които се нуждаех, за да спася брака ми. Два дни по-късно след обяда за магията жена ми призова телефона да се извини, тя се върна точно както го каза Одудуа. Днес аз и съпругата сме по-щастливи от всякога и сме заедно.
  Изпращам имейл съобщение, за да се свържа със същото оръжие на Oduduwa любов, той подкара любовта от мое име и тя работи, вчера бях на вечеря с любовта на моя живот, и двамата излязохме за Коледа Пазаруване заедно и това е прекрасно преживяване, за да споделя любовта с душата ми. Oduduwa е този, който направи това възможно с магическата любовна магия, способна да извърши следното: ...
  * Любов магии Win-Back Ex любовник
  * Магията за успех и промоция
  * късмет чар - BUSINESS STAR
  * отделения - ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
  * лечение на рак / лечение на сексуално предавани дицеази
  * духовно прочистване
  * магия за плодородие - ПЛОДОВЕ НА ЖЕНИТЕ
  * разпореждане на магията, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
  Интернет наистина помага много в предоставянето на бърза и спешна информация за намиране на решения за проблема с брачния живот. Ние повтаряме това, което не поправяме.
  Когато двама души наистина се интересуват един от друг, те винаги ще търсят начини да работят, колкото и трудно да е.
  Направих всичко възможно, за да се уверя, че съпругът ми се връща при мен. Това е вашето време да върнете бившата си любов, да изпратите имейл съобщение до протока на Одудуава, за да обяднете за Любов, за да възстановите вашия дом и брак днес.
  Лични контакти с Oduduwa: dr.oduduwaspellcaster@gmail. COM
  Номер на повикването / съобщението: +16184410124

  ОтговорИзтриване