Звездни Цивилизации

събота, 20 май 2017 г.

СИНЬОКРЪВНИТЕ -  СВИНЯТА  КАТО СИМВОЛ НА РИТУАЛНО  ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ.https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjexa6Br_7TAhWJrRoKHV_LBnkQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fparaatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com%2F2015%2F03%2Fblog-post_99.html&psig=AFQjCNHQa9KR_q6Vz2foORm8rAm45pjlrg&ust=1495366073415072

Рептилите решили да смесят своите гени с гените на човеците от повърхността.Било лесно да създадат умствания модел,тъй-като в човешкия прототип вече е било заложено рептилска генетика,и рептилска честота в област от мозъка на хибридния човек.Популацията в Шумер била избрана за начало.По тези места още е имало следи от бежанците от Лира,Малдок,Марс, а те били предпочитани от рептилите,защото блондините са лесни за манипулация и контрол.
Те отвличали членове на управляващата класа,и други водачи.Отнело няколко поколения на хибридизация,докато се получи желания ефект.Целта била да се получи хибрид с 50/50 човеско-рептилски гени.Това би направило възможно рептили да изглеждат като хора и да променят формата си-от рептил на човек и обратното.Рептилите получили помощ от Сириус за този експеримент.Така новият хибрид се превърнал в елита на човешката култура.

   Тяхната кръв съдържала повече мед.При окисление тя добивала синьо-зелен цвят.От там започнали да ги наричат "синьокръвните".

Станало по-лесно да се контролира човешката маса, когато заповедите идвали от техните хуманоиди. Рептилската форма била използвана за статуи на богове и икони.

     Братовчедът на свинята – глиганът, може да бъде опитомен, но се връща към дивия живот, когато му се предостави такава възможност.
                                                                           
Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения.Ето защо тези от Сириус използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня.

Свинското се сервирало всекидневно на синьокръвните,за да поддържат човешка форма.
Понеже свинята е хибрид с човешки и животински гени, в много култури яденето на свинско се счита за канибализъм.

По-късно шумерите мигрирали по другите части на света и техните водачи са ставали царе и крале.
Постепенно тези хибриди завзели много други територии,създавайки система за контрол от "синьокръвни".

В миналото свинете са имали „петпръстова човешка“ ръка. В момента дори се правят планове за използването на матката на свиня при износването на човешки ембриони.Ембрионът на прасето има зачатък на петпръстова ръка и муцунка, сходна с човешкото лице.

Копитцата и зурлата се развиват преди самото раждане. Физиологията на прасето най-много прилича на човешката. Не случайно именно органите на това животно се използват при трансплантация на черен дроб, бъбреци и сърце.

Геномният анализ разкрива нови сходства с човека, който я опитомил преди около 10 000 години. Учените откриха у свинята някои генетични мутации, замесени в затлъстяването, диабета, болестта на Паркинсон и на Алцхаймер у човека.

Прасето на Коледа е символ на Христос. Прасето е символ на сакралното жертвоприношение. Ние жертваме човешка кръв, за да се ражда човека кръв и слънцето да огрява плътта над човешката кръв. И маите са го правили...                                                                            В Библията по каноничния превод на Българската православна църква е казано или по-скоро са препредадени думите на Христос от „Йоан 6:53-56”:

53 Затова Исус им рече: Истина, истина ви казвам, ако не ядете плътта на Човешкия Син, и не пиете кръвта Му, нямате живот в себе си.

54 Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот; и Аз ще го възкреся в последния ден.

55 Защото моята плът е истинска храна, и Моята кръв е истинско питие.

56 Който се храни с Моята плът и пие Моята кръв, той пребъдва в Мене, и Аз в него.”

Ето новозаветните послания на Исуса Христа, предадени ни от апостола Йоана – „Който се храни с плътта Ми и пие кръвта Ми, има вечен живот”...  Повтарят се тройно слова, които са мантри и по магически път трябва да влязат в нашето съзание и подсъзнание най-вече... Имайте предвид, че техният текст (но не и значение) са „набивани” в съзнанието на всяко българче след покръстването от Борис през 864г. Замислете се, че това са слова, на които се кланяме при всяко раждане, сватба или погребение. И бедни и богати. И мутри и монахини. И грешници и светци.

Колкото и да се стреми да го крие Църквата, 25 декември (когато празнуваме Коледа) е астрологична (и астрономическа) дата и то една от най-важните. През този ден от земната година виждаме най-малко слънце и слънчева светлина. Това е времеви портал, когато започват истинските студове и зима. А кои се страхуват от студа? – тези които нямат едно нещо в сърдечната чакра - а това е способността да преобразуват чуждата болка в любов и защита. Това е емоцията, наречена състрадание в етерен план. Наличието на тази емоция във физически план придобива своята реализация чрез една специална камера в предсъсрдието на биологичните видове. Клапата на това предсърдие има свойството избирателна пропускливост. Тази избирателна пропускливост означава, че тази сърдечна камера, (предсърдечие) може да пропуска и разграничава окислената с кислород кръв от чистата кръв (т.е. неокислената със кислород кръв). Влечугите и видовете с преобладаващо рептилска ДНК нямат този дар. При тях кръвта се смесва. Това е тяхната генетична карма и ДНК прокоба. Във физически план това прави тялото им силно зависимо от температурата на околната среда и най-вече от нейния източник – Слънцето. Затова тези същества нямат и многоизмерен Аз, а са принудени последователно да се инкарнират (Моноинкарнация). За това преди време техните предци са заключили множество нишки от нашата човешка ДНК и са ни оставили само две активни - двойният хеликс (double helix), както се казва на езика на генните инженери. Това символизират двете кръстосани змии на шумерския бог Енки...
Много от вас се чудят какво ли означават двуглавите орли по средновековните български църкви. За да осмислите този символ, трябва да знаете, че всички пернати хвърчащи хищни птици са преки потомци на динозаврите. Те са просто еволюирал клон на рептилите, но пазещ основната тяхна генетична матрица. Двуглавият орел, който можем да срещнем по избродираните със злато плащеници на българсите патриарси и митрополити не е нищо повечето от символ на окованото под знака на змията човешко ДНК. Символ е естествено и на тези (жреци), които го контролират и жънат емоциите, произведени от него. Забелязвали сте, че орлите и соколите летят само при хубаво време и слънце – това е така, защото макар и топлокръвни, те изпитват известни проблеми със стоплянето на кръвта си и се нуждаят от слънчева енергия, както за полета си, така и за силата, и нормалното развитие на перата си. Замислете се защо бройлерите в пилчарниците страдат от толкова много болести и постоянно трябва да бъдат „тъпкани” с антибиотици, за да не умрат. Това е така, защото нямат достъп до слънчева светлина – и техните пера не мога да я абсорбират, поради което не могат да синтезират нужните им за поддръжка на рептилско базираните части от ДНК-то им. Поради тази причина ДНК-то им колабира, в резулата на което те масово заболяват и измират от птичи грип и подобни вируси. Вирусите са кристали, които са готови да убият приемника само поради липса на светлина. Запомнете, слънцето лекува по магически начин, колкото повече рептилска ДНК имате, толкова повече слънцето може да помогне на оздравителните процеси. Замислете се защо върховният бог на индианските цивилизации от централна и Южна Америка – Кецалкоатл, изобразяван като пернат рептилоид, е представян като бог на слънцето и светлината. Това са първичните субстанции, без които собственото му божествено ДНК не може да функцонира правилно, а дори и да съществува.
Сега да се върнем към хвъркатите грабливи птици – те са и тези, които не само ловуват при наличие на слънце, но и тези, които имат възможността да се извисят най-близко до слънцето. На езика на алхимията в тяхното ДНК има много огън. Той е съсредоточен в техните очи. В унисон със стария алхимичен закон, кристалният огън заключен в зрението им, мултиплицира видимата физическа реалност многократно като в гигантска лупа. Механичната лупа също не е нищо повече от кристал. Орлите и соколите, ако можеха да четат вестник, биха го сторили от десетки метри разстояние – учените знаят този факт, но не могат да го обяснят, предвид малките им очни отвори. По-скоро го обясняват с увеличения брой фоторецепторни клетки - около 1 000 000 на мм2 за сокола, при 200 000 на мм2 за човек. Тук първопричините са тяхното слънцелюбиво ДНК, което те носят като наследство от техните рептилски прародители. Този дар се проявява преобладаващо в очите и очните кристали в техните очни ябълки. Забележете, този свръхдар е активен само при наличие на слънчева радиация във видимия спектър, т.е. дневната светлина. Започне ли да се здрачава, соколът е сляп като кокошките.
Подробно изложените горни примери ще ви помогнат да разберете, защо астрономическият ден, в който слънчевата светлина е най-малко, за рептилски базираните кръвни линии е символ на злото и смъртта. За влечугоподобните колабирането на звездата в една система е символ на абсолютната анихилация, въпреки че реално слънцата не изчезват, а започват да излъчват енергия в друг спектър на електромагнитното поле, който разрушава триизмерната честотна матрица, в която могат да функционират преобладаващо рептилските същности. Това е измерението, което те (или по-голямата част от тях) и досега не могат да прескочат. Това е причината рептилско базираните раси да са принудени да скитат като пирати от вселена във вселена.
  Религиозната скиния днес е касапница на конвейр.Хиляди месопреработващи предприятия извършват ритуални жертвоприношения.Бог ЯХВЕ/ЯЛАХУ иска кръв.                                                                                                                                                              Какво друго се случва на 25 декемри ? – ние по традиция колим прасето и дори да не го колим, се редим чинно на опашка във големите вериги от магазини и си купуване вече готово заклано и почистено свинско месо.

Колкото и цивилизованият ПиАр (PR) да e “умил” в нашето съзнание това месо или продукт, както е модерно да се нарича, това, което купуваме, не е нищо повече от мъртва органична материя с остатъчна кръв в нея, събрала агония и мъка, концентрирани във вените и артериите на животното.
Да ядеш свинско е особена форма на канибализъм.

Свинското месо е пряко свързано с рептило базираните култури, започнали своята диаспора по света от древна Шумерия.Домашната свиня е просто заместител на човека в диетата на влечугоподобните.

Christmas Pig Catalogue                                                                                                  Топлина не идва от алкохола и мръвката, а от агресия, отпечатана в тяхното вече мъртво ДНК? Това е тъжната истина как се ре-витализират канибало-рептилско-базираните  шаблони..

В исляма е грях да се яде месо от прасе, защото се счита за мръсно животно. Причината не е, защото свинята се рови в калта (та кое ли животно не го прави?), а защото, който консумира свинско, е своего рода канибал.

Овца пей или еврей блей?Овцата ли произлиза от юдей/извънземно ДНК/.Или йудеите са приспособени към земен живот с овчо ДНК?                                                                                                                                                                             Но измамата е вкарана и в исляма, защото и овцата е ГМО продукт но с извънземно ДНК.

Виното е символ на кръвта, а огънят - на дъха на драконите. Това са дълбоките корени на този стар български обичай. Вино и кръв, хляб и плът, дракони и хора - може да ли да осъзнаете къде тук е Светата троица? Светата троица в най-дълбоката си езотерична същност е символ на хибридна кръвна линия. Кръвта на прасето е кръвта на богочовека от Светата троица. В религията на маите и ацтеките тази роля се изпълнява от Перната змия (Кецалкоатъл) и нейният символ – Слънцето, в името на което трябва да се изваждат димящи човешки сърца върху каменните олтари на пирамидите... Между другото какво си мислите, че символизират червените ябълки в кошничкта на Снежанка? Който е гледал „Демонска кожа” (“Painted skin” и “Painted skin:Resurrection”), ще може да си отговори сам.

       В малко по-модерни времена т.нар „опитомено” прасе (за привържениците на одомашняващата теория мога да предложа подходящи условия да се пробват да опитомят глиган, (при условие че евентуални последващи медицински разходи са изцяло за тяхна сметка) играе ролята на човека. Както Исус – бого-човекът е жертвал кръвта си за хората, така и прасето – човеко-животното жертва своята кръв за хората всяка Коледа...        

Самата дума „Коледа” от къде ли идва? Струва ми се от галгола „коля”.Не само защото Ирод е заклал 10 000 младенци в Юдея преди много време на тази дата, ами защото ние колим много получовешки души в навечерието на Коледа. В очите на прасето ни гледа нашето собствено отражение. Докато ние не престанем с този си ритуал и нас няма да престанат да ни жънат за страх и кръвно-суровинни доставки! Това е тъжната истина и присъда. Каквото горе, такова и долу. С какъвто аршин мерим по-слабите от нас, с такъв ще ни мерят и по-силните от нас – божествен закон и пропорция, които са заложени в основите на нашето битие и от който няма как да избягаме в нашата 3-D реалност.    

Paris Hilton Pig                                                                                                 В Библията има много напътсвия да не консумираме плът от нечифтокопитни животни – може би, защото човек също е нечифтокопитно животно. С Нибиру планетите в Слънчевата система са десет.  

Толкова са пръстите на човека, а слънцето е едно – едно е и сърцето ни. Забраната да не се яде плът от нечифтокопитни животни е извлечена от древния херметичен закон „Каквото горе, това и долу”.

Коренните земни ДНК матрици са проявление на този закон. Крайниците отразяват планетите в съответната слънчева система, докато сърцето - Слънцето. Когато обаче животното е чифтокопитно, може да се консумира плътта му, но не и кръвта му. Вижте какво казва Мойсей по въпроса:
„Левит”(това е глава от Библията, която страно защо не се превежда с буквалното си значение – „Рептил”, който не вярва нека провери какво е значението на ЛевитАн) 17:10-11:
10 Ако някой от Израилевия дом, или от заселените между тях пришелци, яде каква да е кръв, ще насоча лицето Си против оня човек, който яде кръвта, и ще го изтребя изсред людете му.
11 Защото живота на тялото е в кръвта, която Аз ви дадох да правите умилостивение на олтара за душите си; защото кръвта е, която, по силата на живота, който е в нея, прави умилостивение.

Въпреки всичко това Исус ни казва „пийте от моята кръв”. А какво е кръвта на Исус освен кръв човешка? Тя е виното. Да, именно то ни помага, за да извисим съзнанието си и да отворим, макар и по изкуствен начин някои от нашите горни чакрени центрове. В наши времена ние трябва да поемаме вино, както някога нашите предици са поемали сурова кръв, за да оцелеят във времента на паднало съзнание и сгъстяваща се материя. Хубаво е да вземаме пример от старозаветния патриарх Ной и да пием поне една чаша вино на ден, за да си помогнем да изплуваме едно ниво по-нагоре от лепкавата гъстота на заробващата ни нискочестна физическа материя. Мъдростта на Исус, която разкрива на хората (и за което смъртно го намразва левитската каста) е, че може да използваме виното като заместител на кръвта в жертвоприношенията (Евхаристията).          

При нагите "огненото жертвоприношение" се е превърнало в скара-барбекю за все-изгаряне на животинска плът-главно за консумация след ритуалът.ЛЕВитът е и главен готвач на месото.                                                                                                       И тук ще ви кажа едно тайнство – не яжте – т.нар. кръвтинява мръвка. Не случайно църковните отци казват „да се облажиш”, т.е да ядеш от мазното на прасето – сланината. Както месията се помазва не с скръв, а с маста на нилския коркодил, така и просветените блажат.  

Свинската мас в комбинация с виното дава енергия, а не кръвтинявото свинско месо, изпълнено с кръвта, запечата в себе си спомена за агонията на животното и стреса му от срещата с болезнената смърт.

Тук е мястото да подчертаем, че „Месия” на древно египетски – означава човек, помазан с мас на убит нилски крокодил, Мойсей е бил месия, Мойсей не е лично име, а титла, прозвище, производно на месия. От там е изведена и думата „меса” в смисъл на религиозна церемония на помазани (посветени) в божествената мъдрост чрез маста на влечуго. Ето откъде тръгват асоциациите за змиите и драконите като символ на мъдростта, тази мъдрост обаче е достъпна само за тесен кръг посветени,левити.

Да ядеш свинско е грях или да ядеш свинско и да го прекарваш глътката с вино е божий ритуал?  

Истината е, че няма истина:))). Ние сме конгломерат от различни, понякога антагонистични генетични вериги. Всички религии са създадени да ни накарат да действаме според норми, които ще спомогнат за доминацията на определена генетична линия. Коя обаче ще вземе превес зависи най-вече от човешкия дух, намерил пристан в подбраното от него ДНК пристанище.      

Разгледайте статуетката, намерена на предполагемия гроб на хан Аспарух. Тя представлява сокол (Гаруда), чиито крака са сплетени и увити от змия, представляваща и олицетворваща борбата на българските ханове. Символът на тази битка носи много дълбок езотеричен заряд.                                                                                                                  Грабливата птица срещу змията не представлява само доброто срещу злото. Символизмът на летящото животно срещу влечугото представлява и е алегория на антагонизма на прокълнатите с изгнание на Земята рептили с тези, които вероятно ще се завърнат от царството небесно (Нибиру, Звезда на смъртта?:) Също така символиката на статуетката показва и неугасващия копнеж на групата от рептили (падналите ангели?), които макар и в изгнание и имащи да изкупват карма, не са забравили амбициите си да се завърнат на небето и да узурпират божествения трон. Усещате ли как мистичният воал над митологичното съзнание избледнява и под него се показват нейните реални исторически и гео(плането)политически корени. Ето това за българите е соколът с оплетени от змия крака – нероден дракон, неродена мома, душа с копнеж да лети, душа с копнеж да изкупи греховете си, но само, за да полети. Душата, оплетена от ДНК материята на змиите, прокълнати от времето на грехопадението да се влачат по корем по земята.        
       Какво е това, освен метафора за божие наказание за тези ангели с рептилска генетика да загубят способността да се свързват с небето (крилата си) и да останат вечно да се влачат по земята или под земята, както понастоящем правят техните наследници и ръководители на илюминатите.                                                                                                                         Може да проследите тази митологема сред всички велики човешки цивилизаци – Хор (символизиращ расата на Хор-ата) срещу Сет (символизиращ Сет-анта или расата на рептилоидите), Аполон срещу Питон, Мардук срещу земя Тиамат, Свети Георги срещу Змея. Забележете как в египетския вариант за разкодирането ни помага мъдростта, заложена в буквите на българската азбука и думите от българския език, наричани българската Кибала/ки-душа/.Плагиатствана от юдеите и обърната през гуната "тамас" станала Кабала/ка- дух/.  

И юдеи и мюсли се кланят на нещо което прилича на Кибела, но в гуната на мрака, измамата е че се кланят на дух ЯЛАХу.    

През 2-ри век Максим Тирски пише: „Арабите отдават почит на един бог, който аз не познавам и който те представят чрез четириъгълен камък.” Максим е говорел за Кааба (Кубът), който съдържа Черния Камък. Дори древното поклонение към Сибела, която се произнася Кибела, по интересен начин съвпада с думата, която мюсюлманите използват относно посоката на молитва, гледаща към Черния Камък, наречена Кибла. Камъкът, свързван с поклонението към Кибела, най-вероятно произхожда от Песинунт (Песинт, Песинус) в Пергам или от Ида планина, „малък тъмен свещен камък, неоформен в никакъв иконографски образ, който бил паднал в светилището на Песинус от небето”.

Редом с Изида, Кибела запазила видно място в сърцето на Римската империя до пети век, когато камъкът бил изгубен. Култът към нея процъфтявал из цялата империя и се говори, че всеки град или село останали верни на поклонението пред Кибела.

Ислямът се зародил като еретичен арабски християнски култ, насочен към Афродита и Зорницата. Това било потвърдено в онази епоха от Йоан Дамаскин (676г.-749г.), който нарекъл исляма „суеверие сред исмаилтяните, което е предтечата на Антихрист.” Според Йоан, мюсюлманите били „идолопоклонници, [които] се кланяли на зорницата и на Афродита, която всъщност те наричали Акбар.” Днес те наричат този идол Аллах, но същият сатанински дух, на който се покланяли тогава, все още е обект на поклонение и днес. Сатана се изявява по много начини, но най-голямото му проявление днес на Земята е чрез „бога”, познат като Аллах, на когото се покланят повече от 1,3 милиарда души.

 МЕСОЯДСТВОТО Е  ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар