Звездни Цивилизации

понеделник, 29 май 2017 г.

МНОГО ВАЖНО,  КАСАЕЩО ВСЕКИ  ЗЕМЕН ЖИТЕЛ  НА ЗЕМЯТА  И  НА РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ НИБИРУ ПРИБЛИЖАВА  ПЛАНЕТАТА  НИ ЗЕМЯ   

!!! Венци Ангелов - Чикагото, Мадрид, Испания...!!!! 29/05/2017 година...!!!!
АТЕНШАН / WARNING за Льотчика - Изпълняващ временно длъжността - Президент на Република България - РУМЕН РАДЕВ...!!!!
Преди няколко дена Сенатор Телмарио Мота /Telmario Mota от Бразилия поставя на вниманието на Бразилския Парламент от вземане на спешни мерки за населението на Бразилия поради факта, че е изтекла информация от НАСА, че към Земята приближава планетата НИБИРУ, която ще донесе катастрофални последици по цялото земно кълбо, измествайки нейното магнитно поле . Сенатор Мота обяснява , че две трети от населението на Земята ще загине от болести и глад..!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dx_yuCFHziQ /

В момента има над 38 активни вулкани по цялото земно кълбо, честотата на земетресенията се увеличават с всеки изминал ден, катаклизките са по цялото земно кълбо .
В тази фейсбук група, създадена от будни българи се поставят всеки ден част от тях, които са публични в нета с доказателства ./ https://www.facebook.com/groups/154677288290624/?ref=ts&fref=ts/
И така, временно изпълняващ длъжността Президент на Република Бълария - Румен Радев ...!!!!
Предполагам си бил много наясно още когато си кандисъл да се кандадитираш за Президент на Република България , че отговаряш с главата си за цял един народ, да служиш предано, полагайки клетва съгласно Конституцията на Република България...!!!
Искам лекичко да ти намекна какво в пише в чл.14 от нея : "Семейството, майчинството и децата са под закрилата на държавата и обществото."
и чл. 28 : "Всеки има право на живот . Посогателството върху човешкия живот се наказва като най- тежкото престъпление".
Защо ти намеквам лекичко, какво те очаква, ако се случи един глобален катаклизъм, при който ще погине две -трети от населението на Родината ни...!!!!
Като Президент на Република България ти си главнокомандващ на Българската Армия и под твой контрол е Военното разузнаване и Военното Контраразузнаване или известно нам - ВКР . В тези две народни институции се намира точна и ясна информация за това, какво ще последва ако мине НИБИРУ в непосредстяена близост на Земната орбита...!!!!!
Направи си много добре сметката - г-н Радев какво те очаква, ако.... подчертавам дебело ако , не се предприемат необходимите мерки по запазване живота на всеки един български гражданин, независимо къде се намира той..!!!!
Лекичко в аванс ти казвам, че ако не предприемеш необходимите мерки по опазване на живота на нашите деца, съпруги, майки и бащи, сестри, братя, баби и дядовци, инвалиди, българи в безпомощно положение, то ти и целия ти екип ще бъдете разкъсани на парчета от озверелите останали живи българи и българки...!!!
P.S :Много скоро ще ти организирам протести под прозорците на ПРЕЗИДЕНСТВОТО за да кажеш ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА за ПЛАНЕТНАТА СИСТЕМА НЕМЕСИС - ПЛАНЕТ X - НИБИРУ....!!!!!

Сенатор Telmário Мота (PTB-RR) привлече вниманието на депутати по време на парламентарната  сесията на , 25 май  2017 г. в Бразилия . Той обяви в реч в Сената  на парламентарната  сесия за приближаването на планетата X7, известна като "Нибиру" с земята.

"Получих информация от гласоподавател, който каза, че НАСА [Американската космическа агенция] се посочва, че  планетата Нибиру идва към Земята и че текущия цикъл ще приключи скоро", каза сенаторът.

Както  казва  Сенатора Telmario, докладът на НАСА казва, че планетата се променя и  гравитационното поле на Земята също  и, следователно, две трети от човечеството ще загине. "Две трети ще умрат от глад и болести. Ще кажа  на моите съветници да направят проучване, за да се види дали тази планета Нибиру всъщност се приближава  към Земята ", съобщи той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар