Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

НАЙ  СТРАШНИТЕ  ЖЕНСКИ   ПРИЗРАКАhttps://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjqpMDMnpfUAhWGcBoKHVxBA88QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Flichna-drama.com%2Farticles%2F13_strashni_istorii_za_zheni_duhove_296&psig=AFQjCNGjVGaNcw-9WM02JUd9VnFHwruHqQ&ust=1496220676999704

1. Безглавата калугеркаДатирайкии от началото на 18 век , тази история разказва за една френска аристократка, която е била изпратена в Канада да стане монахиня , но по пътя е загубила главата си ... буквално. Казват , че нейният дух сега се лута по горите около френският Форт Ков търсейки главата .

2. Бялата дамаТова е един от най-популярните призраци "гледани" от стотици хора през годините. Смята се, че духът на момичето, което си е отнело живота, сега се скита по пътищата като предвестник за смъртта на тези, които ще я видят.

3. Олива ТомасТова момиче е починало на 25-годишна възраст, след като случайно изпила живачен биохлорид, предназначен като лекарство за сифилис на съпруга си. Сега се твърди, че обитава театъра Ню Амстердам в Ню Йорк, флиртувайки с мъже и веднага след това да изчезва.

4. Сивата дамаВъв Великобритания се разказват истории за сив дух на жена, която обикаля навсякъде из страната . Спомената е дори и в серията филми с Хари Потър . Наскоро е заснета снимка на която се предполага, че е снимана в замъка Дъдли в Англия.

5. Кафявата дама от Рейнам ХолДамата Дороти Валпол живяла мъченически живота си със съпруг, който я насилвал. Когато той разбрал, че тя има любовна връзка , той заключил в дома им , където тя в крайна сметка умира от едра шарка . Хората, които по-късно са посетили дома твърдели, че са видели духа както се лутае наоколо. През 1936 един посетител успява да я снима как слиза от стълбите , въпреки че мнозина твърдят, че снимката е фалшива

6.Огнената ДжениДжени е била бедна жена, която живеела в колиба близо до железопътната мрежа в един град в Западна Вирджиния , САЩ. Една нощ , докато се топлела край огъня , й се е запалила нощницата и не успяла да изгаси пламъците. Джени се спуснала по релсите , когато изведнъж я ударил влак . Оттогава на всяка годишнина от нейната смърт се появява като огнено кълбо , което искри .

7. Ан БолейнКакто и повечето жени на крал Хенри VII , и живота на Ан завършва с обезглавяване когато не е успяла да роди мъжко дете, което ще го наследи . Веднага след нейната смърт през 1536 , много хора твърдят, че са видели духа й както се лута по Лондонската кула.

8. Вещицата БелТази туристическа атракция от Тенеси, САЩ е кръстена от семейството, което е тормозено . Мъчителят бил духът на жена на име Кейт Бетси . Когато е била жива, тя е имала спор с Джон Бел и след нейната смърт техните сметки все още не са изчистени . Една нощ децата на Джон били нападнати от невидими ръце , а след това Джон е бил отровен , а по време на погребението му се чувал непознат глас да пее песни.

9. Мадам Мери Делфин ЛалориТя се счита , че е един от първите серийни убийци в САЩ . Един ден в дома й лумнал пожар и са установили, че зад заключената врата са скрити телата на роби, които тя е измъчвала.Преследвана от побеснялата тълпа , успяла да избяга в Париж , но мнозина смятат, че нейният дух е осъден на вечно скитане в бившия й дом. Според разказите , често е била виждана върху бебета и деца с камшик в ръка.

10.Кървавата МериСпоред известна легенда, когато в тъмното застанете пред огледалото държейки една запалена свещ и три пъти изречете "кървава Мери" , ще се появи лицето й. Произходът на тази легенда е неизвестен , но според някои теории, това е дух на жена осъдена за магьосничество в Салем, а според други е духът на кралица Мария I, който е наказан на вечно скитане заради преследване на протестантите , а според трети е анонимна жертва на зъл убиец.

11. Синята дамаПосетителите на Мос Бийч Дистилери Кафѐ в Калифорния твърдят, че са били свидетели на появата на призрак в синя рокля от времето на Ренесанса . Според разказите , духът е омъжена жена, която е работила като пианист в заведението и е била убита , докато разхождала по плажа с любовника си . Оттогава служителите и посетителите, виждали как духът търси изгубения любовник , като издига предмети във въздуха и прави мистериозни телефонни обаждания .

12. Кучисаке ТоваИмето на тази градска легенда на японски означава " жената с нарязана уста", разказва за жена дух, чието лице е било нарязано от ухо до ухо .

13. Черната АгиТази зловеща статуя е поставена над гробовете на генерал Феликс Ангъс и съпругата му на гробището Друид Ридж в Мериленд, САЩ . Според разказите , нощем често се забелязват призраци с мигащи очи

Няма коментари:

Публикуване на коментар