Звездни Цивилизации

петък, 26 май 2017 г.

ПРОГРАМАТА  МОНАРХ  -  ТОТАЛЕН  КОНТРОЛ  НА  СЪЗНАНИЕТО  И  НАД  УМА
Според настоящия доклад, оцелелите участници в програмата Монарх твърдят, че са били използвани като роби чрез прилагане на висши технологии от определени разузнавателни служби и политици с висок ранг.

   Робството чрез висши технологии съществува на нашата планета. Още от Втората Световна Война, по правителствения проект ,,Пейпърклип" в САЩ влизат около 2,000 нацисти от висока класа, в резултат на което технологията за програмиране и контрол над ума бързо напредва.

 ,,Германците, под ръководството на нацисткото правителство провеждат сериозни научни проучвания на контрола над ума, основан на травмата", пишат Фриц Спрингмайер и Сиско Уилър в своята книга ,,Формулата на Илюминати", предназначени за създаването на Неоткриваем роб с напълно контролиран ум. ,,Под покровителството на Медицинския Институт Кайзер Вилхелм в Берлин, Йозеф Менгеле провеждал проучвания по контрол над ума върху хиляди близнаци и други безпомощни жертви".

Менгеле, известен като ,,Ангелът на Смъртта", бил един от приблизително деветстотинте военни учени и медицински изследователи, вкарани тайно в САЩ, където провеждал ,,проучвания" и обучавал другите в черното изкуство на контрола над ума. Тази работа по манипулиране на поведението впоследствие била включена в проектите на ЦРУ ,,Артишок", който през 1953г. станал популярен под името ,,MKULTRA". ЦРУ твърди, че тези програми били прекратени, но има сериозни доказателства, че ,,Търсенето на Кандидат от Манджурия" (заглавието на книгата на Джон Маркс) никога не са спирали. Всъщност, капитан Джон Маккарти от американските Специални армейски сили, избягал от Сайгон по време на войната във Виетнам, казва на своя приятел, Майк Рапърт, че  ,,MKULTRA" е акроним на ЦРУ, който означава ,,Създаване на убийци за извършване на политически убийства". Така желанието на ЦРУ да произвежда политически убийци посредством  ,,MKULTRA" съдържа повече от 149 програми в области, вариращи от биология, фармакология, психология, до лазерна физика Наскоро нови доказателства потвърждават непрекъсната употреба на т.нар. техники за програмиране на хора, основани върху травмата, насочени към постигането на същата цел. Това включва преднамерени предизвикване на Множествено Личностно Разтройство (MPD) в хора, използвани като опитни свинчета.

MPD беше класифицирано отново от Американската Психиатрична Асоциация в Дисоциативно Разтройство на Идентичността (DID). Библията на психиатрията ,,Наръчник по Диагностика и Статистика) характеризира с:
наличие на две или повече ясно разграничени личности;
многократно поемане на контрол над поведението на лицето от поне две от тези идентичности, или личностни състояния;
неспособност за спомняне важна личностна информация твърде мащабна, за да бъде отдадена на обичайна разсеяност;
разтройство, което не се дължи на преки физиологични влияния на субстанция или на общо медицинско състояние.
Да се създаде подобно състояние преднамерено, е зверство толкова покварено, че базираното на травма програмиране на ума, си остава де факто Тайният Холокост на 20в. Известно под името ,,Проект Монарх", то е било потвърдено и описано от оцелели като Кати О'Брайън, автор на ,,Транс-Формиране на Америка", от Брус Тейлър, автор на ,,Звездна светлина", и К. Съливън, автор на "МК" описва и гнусни подробности от ,,Проект Монарх": ,,MKULTRA" до ,,Проект Монарх" - дума за контрол над ума, който включва американските военни, ЦРУ, НАСА и други правителствени агенции.

Джон В. Декамп пише за педофилията сред висшите среди, ,,Аз мисля, че най-долното ниво на ада е запазено за онези, които са провеждали ,,Проект Монарх". Понятието ,,монарх" визира младите хора в Америка, които са били жертви на експерименти, свързани с контрола над ума, провеждани или от американски правителствени агенции то ЦРУ, или от военни разузнавателни агенции. Става дума за ,,производството" на групи деца, чиято душа е пречупена, които ,,шпионират", проституират, убиват и извършват самоубийство", по думите на разследвалия такива случаи репортер Антон Чаиткин, цитиран от ДеКамп.

Възстановяващите се жертви на ,,Проект Монарх" говорят за предизвикване на травма посредством ритуално малтретиране, известно още като ,,сатанинско ритуално малтретиране", поради асоциирането му със структурата на вярване, асоциирана със Сатанизма или Луциферианството. Посредством използване на опиати, хипноза и електрошок, престъпниците осъществили проект Монарх създават нови и умели поколения убийци. Това не е научна фантастика, а научен факт. MPD се състои в създаване на ,,алтернативи" на личността; алтернативните личности или фрагментите от личността могат да бъдат използвани за изпълнение на различни задачи - обикновено незаконни, като доставки на наркотици или други дейности, свързани с черния пазар (т.нар. мулета), за доставка на съобщения (като куриери), или за извършване на убийства (политически убийци). Тези алтернативни личности, или фрагменти от душата, са изолирани и отделени в ума на жертвата чрез повтаряща се употреба на зашеметяващи пистолети, опиати и хипноза, което изолира спомените за техните преживявания.

До една алтернативна личност може да бъде получен достъп от всеки, който знае ,,кодовете" или ,,пусковиа механизъм". За такъв пусков механизъм, които позволява достъпа до алтернативното или трансово състояние на програмираната жертва, може да послужи всичко, включително подаден по телефона сигнал, детска песничка, фраза от определени филми, или специално ръкостискане.

Според Спрингмайер и Уилър, чиято книга от 468 страници стана справочник в тази област, ,,основата за успеха на програмирането на ума по проект Монарх е, че могат да бъдат създавани различни личности, или части от личността, наричани ,,алтернативи", които не се познават помежду си, но могат да заемат тялото в различни периоди от време. Стените на амнезията се изграждат посредством травми и образуват защитен екран, който не дава възможност да бъдат намерени малтретиращите и предпазва основната личност, която заема тялото в по-голямата част от времето, като не й дава възможност да разбере как се използва системата от алтернативните личности."

Контролирането на ума, обаче, не сработи според предвидения план. Всъщност, инициаторите и изпълнителите, в своята арогантност и надменност, дори не си помисляха, че техните методи могат да се провалят. Разкритиването чрез фотографската памет на жертвата на спомените за действителното малтретиране, включително изображения, звуци и миризми, представлява изобличаване на поругаването на човешките права. Тези жертви свидетелстват за зверствата на така наречения Нов Световен ред.

Сред умелото разиграване на наивните народни маси, лежи едно от най-жестоките деяния, извършвани върху част от човешката раса. Форма на системен контрол над съзнанието и програмиране, които са се просмукали във всеки аспект на обществото от близо 50 години. За да се убедят в това, някои може да се нуждаят от ново преглеждане на предубедените си идеологии, отнасящи се до дуалистичната същност на човечеството.

Решаването на философският въпрос дали ние сме наследствено добри или наследствено лоши е равносилно на оформяне на възприемането ни за реалността; и по-специално на духовните вариации в рамките на уравнението, наречено живот.

Това тълкувание е потвърдено от разсекретените документи на американското правителство, от хора, някога свързани с американските интелектуални общности, от исторически писания, от изследователи с широки познания в контрола над съзнанието, от публикации на практикуващи доктори по психическо здраве, както и от интервюта, взети от оцелели, станали обект на твърде сложната форма на основан върху травма контрол на съзнанието, наречен „програмиране Монарх“.

Още едно предупреждение към тези, които знаят, че са оцелели (ако има такива сред вас) от интензивен и системен контрол над съзнанието и/или някаква форма на ритуално посегателство: в тази статия има много отключващи съзнанието моменти. Поради тази причина, ви препоръчвам да не я четете, освен ако нямате подходяща поддържаща система или ако имате напълно реинтегрирана персоналност. Тази статия ще разгледа произхода на програмирането Монарх и някои от неговите методи и символи.

Потрепвам – този материал съдържа смущаващи факти, които могат да активират оцелели от тази програма!

Бяхте предупредени за това 3 пъти. Оттук нататък четете на ваша отговорност. Ако по някакъв начин усетите активиране или сменящо се настроение докато четете материала, ако тялото ви реагира странно, моментално се обградете с кафява светлина и спрете да четете. Продължете по-късно, когато сте напълно заземени и защитени.

Това е базовият материал без чието разбиране, следващите серии от статии няма как да бъдат схванати. Понеже това е базата, ще има някои досадни, дори за мен, детайли и подробности, през които няма как да не мина, защото смятам, че е хубаво да ги има като информационен архив в сайта. Затова бъдете търпеливи в процеса на четене. Малко вероятно е да прочетете цялата статия наведнъж, защото е дълга, тежка, а на моменти, по необходимост – досадна. Имайте предвид, че нещата, които трябва да бъдат казани и разбрани са много, за да успеете да разберете в по-голяма дълбочина същността на това, за което се говори. Символизма и значенията ще се разкриват на пластове и с времето с помощта на собствените ви наблюдения на съвременната популярна култура. Няма да успеете да видите цялата картина само от този материал, затова те ще бъдат множество във времето. Отделно, цялата картина не е ясна за никого, тъй че не очаквайте да се случат чудеса откъм запълването на липсващите дупки във вашето собствено разбиране. Това ще стане само частично. Материята изисква собствени проучвания и търсения. На мен самият ми отне около 3 години, за да започна да виждам и разбирам нещата. Гарантирам, че след няколко материала, схващането ви за съвременната култура ще стане далеч по-добро и най-вече задълбочено. В резултат на това ще последва преосмисляне на вашите собствени вкусове, интереси и стремежи.

Пожелавам на всички ви успех в разбирането на тази много комплексна тема.
Кратка история на контрола

Тайните религии на древен Египет, Индия, Вавилон и Рим са помогнали да се поставят основите на окултизма. Едно от най-ранните писания, които се отнасят към окултизма е египетската „Книга на Мъртвите“, съставена от ритуали, категорично описващи методи на изтезания и сплашване (за да създадат травма), използването на отвари (лекарства) и правенето на магии и хипноза, които в крайна сметка довеждат до пълното поробване на личността. През годините, това са били основните съставки на онази част от окултизма, която е известна като сатанизъм. През XIII век, римокатолическата църква увеличава и укрепва властта си из цяла Европа, посредством инквизицията. Сатанизмът се развива през този период на преследване, окопавайки се дълбоко под булото на различни окултни групи.

През 1776 г., баварския йезуит Адам Вайсхаупт бил упълномощен от династията Ротшилд да централизира мощното ядро на тайните религии, създавайки това, което обикновено е познато като илюминатите или „просветлените“. То е било обединение на мощни окултни потомствени фамилии, елитни тайни общества и влиятелни масонски братства, с общо желание да построят рамката на „Новия Световен Ред“. Привидната цел на тази утопия била да се роди всемирното щастие на човешката раса. Скритите им намерения обаче били постепенно да се повишава контрола върху масите и по този начин те да се превърнат в господари на планетата.

Англо-алианса

До XIX век, Великобритания и Германия вече били известни като основните области под контрол на илюминатите. По тази причина, никак не е изненадващо, че началото на изследванията на поведенческата наука са поставени в Англия през 1882 г., докато повечето от ранните медицински и психиатрични техники за контролиране на съзнанието са инициирани в института „Кайзер Вилхелм“ в Германия. Институтът за човешките отношения „Тависток“ е бил основан през 1921 г., за да изучава „точката на пречупване“ на хората. Курт Левин, германски психолог, става директор на института през 1932 г., горе-долу по времето когато нацистка Германия разширява изследванията си в невропсихологията, парапсихологията и окултизма на няколко поколения.

Интересно, но между Англия и Германия започва все по-нарастваща обмяна на научни идеи, най-забележимо в областта на евгениката [(изучаването или вярването във възможността да се подобрят качествата на човешките видове или човешката популация чрез обезсърчаване репродукцията на хора, които имат генетични дефекти или се предполага, че са наследили нежелани белези (отрицателна евгеника) или чрез окуражаване репродукцията на хора, за които се предполага, че са наследили желани белези и отличителни черти (положителна евгеника)] – движението, отдадено на „подобряване“ на човешките видове, чрез контролиране на наследствените фактори при съвкупяването. Загадъчният съюз между двете страни бил споен отчасти с помощта на Златната Зора, окултно тайно общество, състоящо се от офицери с висок чин от нацистка страна и английската аристокрация. Висшият SS нацистки офицер Хайнрих Химлер, отговарял за научен проект, наречен Леберсборн, който включвал селективното раждане, отглеждане и осиновяване на деца, доста голяма част, от които – близнаци. Целта на програмата била да създаде супер-раса (ариани), която щяла да бъде абсолютно вярна на каузата на Третия райх (Новия Световен Ред).

Сега, трябва да сте наясно, че програмиране винаги е съществувало още от древните цивилизации като спомен от методите на Орион и Сириус, където програмирането е със статуса на религия. Респективно, този мисловен модел се е наследен от илюминатските фамилии, които имат свое вътрешно програмиране и доброволно подлагат себе си и децата си на това, тъй като извънземния ген при тях е голям фактор.

ХХ-ти век обаче е този, който превръща програмирането в наука в модерния смисъл на думата, където милиони обекти биват систематично наблюдавани, документирани и тествани. Навлизането на технологията (пак не без извънземна помощ) издига до съвсем различни измерения програмирането като процес и ефективност на Земята.

Началото на модерното програмиране в новото време

Едни от първите методологични изследвания на програмиране, базирано на травма, е направено от Йозеф Менгеле, доктор от нацистките концентрационни лагери. Първоначално той придобива лошата репутация на един от докторите на SS, които определят кои от пристигащите затворници да бъдат убити и кои насилствено да станат работници. Все пак, той е известен най-вече с извършването на чудовищни експерименти с хора от концентрационните лагери, включително и деца, заради което Менгеле е наречен „Ангелът на смъртта“.

Йозеф Менгеле

Менгеле е известен със садистичните си експерименти, особено с близнаци. Като част от неговата работа, която рядко се споменава, е изучаването на контрола над съзнанието. Голяма част от неговите изследвания са конфискувани от Съюзническите сили през Втората световна война и към настоящия момент са засекретени.

„Д-р Грийн (фалшивото име, което Менгеле получава след като е транспортиран да работи в САЩ по линия на операция Кламер): най-важният програматор, на който може да се даде прозвището „бащата на проект Монарх“, бе Йозеф Менгеле, бивш лекар от концентрационните лагери. Хиляди от програмираните в проект Монарх роби в САЩ са програмирани от д-р Грийн.“ (Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave)

„Д-р Йозеф Менгеле от Аушвиц беше главният разработчик на проектите за контрол над съзнанието базирани на травма – MK-ULTRA и Монарх – за ЦРУ. Менгеле и приблизително 5 000 други високопоставени нацисти бяха тайно преместени в САЩ и Южна Америка след Втората световна война чрез операция Кламер. Нацистите продължиха своята работа по програмирането на съзнанието и по ракетни технологии в секретни подземни военни бази. Единственото нещо, което ни бе казано, беше за разработването на ракетни технологии с помощта на бивши нацистки „звезди“ като Вернер фон Браун. Убийците и мъчителите на невинни хора бяха тайно укривани, но усилено работеха в американските подземни военни бази, които постепенно станаха дом на хиляди и хиляди отвлечени от улицата американски деца (около 1 милион годишно) и поставени в клетки с железни решетки, скупчени една върху друга от пода до тавана като част от „обучението“. Тези деца щяха да бъдат използвани за усъвършенстване на технологиите на Менгеле. Избрани деца (поне онези, които бяха оцелели след „обучението“) биваха програмирани и ставаха роби, които се използваха за хиляди различни предназначения: от секс роби до извършители на убийства. Съществена част от децата, които бяха определяни като употребени, бяха изклани умишлено пред (и от) другите деца, за да травматизират селектираните за „обучение“ и да ги приведат в тотално подчинение.“ (Ken Adachi, Mind Control the Ultimate Terror)

Изследванията на Менгеле послужили като база за тайната и нелегална програма на ЦРУ за изследване на хора, наречена MK-ULTRA.

Освен скритите хирургични експерименти, извършвани във всеки концентрационен лагер, някои от децата са били подлагани на внушително количество електрошокове. Много от тях не са преживели тези брутални действия.

Едновременно с това се извършвали и процедури по „промиване на мозъци“ в Дахау, където хората били подлагани на хипноза и третирани с халюциногенната субстанция мескалин.

По време на войната, паралелно изследване на поведението било водено и от д-р Джордж Естабрукс от университета Колгейт. Неговата връзка с армията, ЦРУ, ФБР и други агенции остава забулено в тайна. Въпреки това, Естабрук от време на време се „изплъзвал“ и дискутирал работата си, включваща създаването на хипно-програмирани куриери и хипнотично-подвластни раздвоени личности.

След Втората Световна Война, Американският отдел за отбрана тайно внесъл в щатите през Южна Америка и Ватикана, много от висшите учени и шпиони на нацистка Германия и фашистка Италия. Кодовото име на операцията била операция „Кламер“, известна на английски като „OperationPaperclip“. Едно от най-видните открития на САЩ бил германския генерал Райнхард Гелен. Хитлеристки началник на разузнаването срещу Русия. При пристигането си във Вашингтон, окръг Колумбия през 1945 г., Гелен провежда продължителна среща с президента Труман, генерал Уилям „Лудия Бил“ Донован, директор на Офиса за Стратегически Действия (ОСД) и Алън Дълес, който по-късно ще стане директор на ЦРУ. Целта на техните разтройващи мозъка сесии била да реорганизира номиналните операции на Американската интелигенция, трансформирайки я във високо ефективна тайна организация. Кулминацията на усилията им ражда Централната Разузнавателна Група през 1946 г., преименувана в Централно Разузнавателно Управление (ЦРУ) през 1947 г.

Райнхард Гелен имал и силно влияние при създаването на Националния Съвет за Сигурност, от който произхожда и Акта за Национална Сигурност от 1947 г. Този конкретен законодателен акт бил осъществен, за да защити прекалено големият брой незаконни държавни дейности, включително нелегални програми за контрол върху съзнанието.

Развитието на проекта MK-ULTRA

След твърдото установяване на ЦРУ и Съвета за Национална Сигурност, Флота поставил началото на първата от серия промиващи мозъка програми, през есента на 1947 г. Проект „Бъбрене“ (Chatter) бил развит в отговор на руския „успех“, чрез използването на „серуми на истината“. Тази обосновка била използвана просто като прикритие, ако се наложело да се разкрие програмата. Изследванията се фокусирали на идентификация и тестване на такива лекарства за употреба при провеждане на разпити и набиране на агенти. Проектът бил официално прекратен през 1953 г.

ЦРУ решило да разшири усилията си в областта на модификация на поведението, започвайки проект „Синя птица“, одобрен от директора Алън Дълес през 1950 г. Неговите цели били да: открие средство за трениране на персонала, с цел предотвратяване на неоторизирано извличане на информация от него, чрез прилагането на известни средства; изследва възможността за контрол на индивида, чрез прилагане на специални техники за разпит; изследва повишаването на паметта и установи защитни средства за предпазване персонала на агенцията от вражески контрол.

През август 1951 г., проект „Синя птица“ бил прекръстен на проект „Артишок“, който развил дръзките техники за разпитване, включващи хипноза и медикаменти. Тази програма била преустановена през 1956 г. Три години преди спирането на проект „Артишок“, бил създаден проект MK-ULTRA, на 13 април 1953 г., по модела, предложен от Ричард Хелмс, заместник директор на Централното Разузнаване, с основна цел създаването на „специален финансов механизъм, който е особено чувствителен“. Предполагаемата етимология на „МК“ може би се крие в „Mind Kontrolle“ (контрол над съзнанието). Очевидният превод на немската дума „Kontrolle“ е „контрол“. Група немски доктори, открити в следвоенния нацистки фонд, били безценна придобивка за развитието на MK-ULTRA. Взаимната връзка между експериментите в концентрационните лагери и многобройните под-проекти на MK-ULTRA е очевидна. Разнообразните средства, използвани за контрол на поведението на хората, съгласно MK-ULTRA, включващи радиация, електрошок, психология, психиатрия, социология, антропология, графология, вещества за изтезания, паравоенни устройства и вещества като LSD, били най-разпространените „материали“. За да може да се ръководи използването на MK-ULTRA зад граница, била създадена специална процедура MK-DELTA. MK-ULTRA/DELTA-материали са използвани с цел измъчване, дискредитиране или обезвреждане. От 149-те подпроекта под чадъра на MK-ULTRA, които са били идентифицирани, проект Монарх, който официално е започнат от американската армия в началото на шестдесетте години (макар неофициално да се е изпълнявал от много по-рано), се оказва най-бележития и все още е класифициран като строго секретен по причини, свързани с „националната сигурност“. Монарх може би е произлязъл от подпроектите MK-SEARCH, такива като операция „Оратор“, която била насочена към създаване на „спящи“ убийци тип „манджурски кандидати“, които могат да бъдат активирани посредством ключова дума или фраза, докато са в постхипнотичен транс. Операция „Често“ (Often), проучване, което се опита да „впрегне“ мощта на окултните сили, била вероятно една от няколкото прикриващи програми, които били параван на коварната реалност на проект Монарх.

ProjectMKUltra доклад на Сената

MK-ULTRA е в действие от началото на 1950 до края на 1960 г., като са използвани над 15 милиона американски и канадски граждани като обекти за тестване. Публикуваните доказателства показват, че проект MK-ULTRA е включвал използването на много технологии за манипулиране психичното състояние на индивида и промяна на мозъчните функции, включително нелегално прилагане на наркотични и други химични вещества, потискане на сетивата, изолация, вербално и сексуално насилие.

Във видеото разказва една жертва:Най-популярните експерименти на MK-ULTRA включват използване на LSD върху хора без тяхното знание, включително служители на ЦРУ, военен персонал, доктори, други правителствени агенти, проститутки, психично болни пациенти и членове на широката общественост, с цел изследване на техните реакции.

Все пак, обсегът на MK-ULTRA не спира дотук. Експерименти включващи агресивни електрошокове, физични и психични мъчения и сексуално насилие са били систематично използвани върху много обекти, най-вече деца.

Разсекретена снимка на млад обект на MK-ULTRA, 1960 г


Текст от снимката: Неидентифициран женски индивид на възраст между 8 и 10 години. Обектът е преминал 6-месечно третиране с LSD, електрошок и потискане на възприятията. Експерименти под кодово име MK-ULTRA около ранните години на 60-те. Паметта на обекта е била изтрита и нейният мозък е като на новородено.
Въпреки твърдението, че ЦРУ е спряло подобни експерименти, проектът просто преминал „на тъмно“ и „Монарх“ се е превърнал в засекретения приемник на MK-ULTRA.
Монарх – дефиниция и описание
Официално, според изследователите, името „Монарх“ не е строго дефинирано в контекста на кралска особа, а по-скоро се отнася към вид пеперуди. Когато човек преживява травма, причинена от електрошок, е доказано, че е налице усещане за замаяност – все едно, че плаваш или се носиш като пеперуда. Има и символика, свързана с трансформацията или метаморфозата на това красиво насекомо: от гъсеница в пашкул (латентност, бездействие), в пеперуда (ново създание). Пеперудата Монарх научава къде е родена (корените си) и предава знанието си генетично на потомството си (от поколение на поколение). Това е едно от ключовите насекоми, което намеква на учените, че знанието може да бъде предадено генетично. Разбира се програмирането, за което ще говорим тук, също се предава генетично.

Програма Монарх е базирана на илюминатски и нацистки цели за създаване на управляваща раса отчасти чрез генетиката. Тъй като знанието може да бъде предавано генетично, за тях е важно да бъдат открити родители, които могат да предадат правилното знание на онези жертви, избрани за програмата.
Окултният символизъм може да даде възможност за допълнително вникване в истинското значение. „Psyche“ е дума както за „душа“, така и за „пеперуда“, произхождаща от вярването, че човешката душа се превръща в пеперуда, докато търси ново прераждане.

Някои древни мистични групи, като гностиците, виждат пеперудата като символ на гнилата плът. „Ангелът на Смъртта“ (спомняте ли си Менгеле?) в гностичните произведения на изкуството е изобразен, смачкващ пеперуда.

Марионетката е кукла на конци, която се контролира от своя господар. Програмирането Монарх се нарича още „синдром на марионетката“. Друг използван термин е и „висша (съвършена) тренировка“, а някои ментални терапевти я знаят като „последователност от стимулации на определени ответни реакции“. Лично аз смятам, че може да съществува и буквално тълкувание на термина „Монарх“. Нека не забравяме, че „монарх“ преди всичко означава „владетел“ и дори „властелин“, а когато говорим за този проект, говорим именно за тип „владеене“ и притежаване на безволеви човешки същества. Предвид, че владетелите на върха на пирамидата се явяват именно 13-те фамилии на илюминати, които са потомци на генеалогичните аристократски фамилии още от вавилонско време (така например родословното дърво на Ротшилд може да се проследи чак до Нимрод, а тези, които са чели анализите ми за окултните корени на известните празници знаят кой е той). Предвид, че кралете винаги са имали роби и всеки е изпълнявал тяхното желание поради „божественото им право да управляват“, за мен е много близо до истината, че проекта може да е кръстен чисто архетипно именно на концепцията за управление над другите в контекста на подчиняване волята на човешките същества. Предвид че илюминати обичат такива заигравки, за мен е учудващо, че никой от изследователите досега не е допускал тази възможност. Не отричам обяснението с пеперудата, най-малкото защото е доказано, че тя е основен символ за хората преминали през това (както ще бъде показано по-нататък), но символиката на тайните общества никога не е еднозначна и съдържа множество нива.

Проект Монарх най-добре може да се опише като форма на структурирана дисоциация и окултна интеграция, целящи да раздробят съзнанието на множество личности, в една обща систематична рамка.

По същество програмата е техника за програмиране и контрол, която включва малтретиране при сатанински ритуали и множествено разстройство на личността (на английски Multiple Personality Disorder (променено впоследствие на DID) – да не се бърка с шизофрения. Почти винаги причина за MPD е психическа травма (напр. сексуално малтретиране в ранно детство). Когато травмата се прояви след дълъг период от време, засегнатият човек може да се опитва да я преодолее като напълно се дисоциира от събитията, довели до нея. Това води до проява на отделни личности в един човек, които могат да са наясно или не с малтретирането. Психиатрите правят разлика между човек, който има няколко личности в себе си и такъв, който вярва, че има няколко личности; това е официалното становище за нещата, което ще бъде разбулено и надградено по-надолу в текста).

Програмата използва комбинация от инструменти на психологията, неврологията и окултни ритуали, за да създаде роби и да промени личността, която може да бъде активирана и програмирана от „handler“-ите. Думата „handler“ няма точен аналог на български в контекста на настоящата материя. Съвсем накратко, това е човек, който държи необходимите кодове на програмираната личност, които представляват активиращи спусъци за отделните личности в матрицата на съзнанието на този човек. Хендлъра и програматора на дадена личност, не са един и същи човек и хендлъра също е програмиран да служи на хората нагоре по пирамидата. Това също ще бъде засегнато по-подробно след малко. Така или иначе хендлъра контролира поведението на дадената жертва на програмирането Монарх и е почти постоянно с него. Поради спецификата на темата и факта, че тези техники възникват на запад, оттук нататък някои термини ще се ползват на английски, изписани с кирилица, поради липса на точен аналог в нашия език.

Програмираните роби от проект Монарх са използвани от няколко организации свързани със световния елит в областите на военното дело, секс-робството и развлекателната индустрия.

Програмиране „Монарх“

Въпреки че никога не е имало официално признание за съществуването на програма Монарх, видни изследователи са документирали систематичното травмиране на обекти с цел контрол над съзнанието. Някои оцелели, с помощта на отдадени терапевти, бяха способни да се „депрограмират“, излязоха на светло и разкриха подробности около мъченията си.

Робите на програма Монарх са предимно използвани от организации за изпълнение на операции от жертви, тренирани да изпълнят определени задачи, които не оспорват заповеди, не помнят собствените си действия и, ако бъдат разкрити, автоматично се самоубиват. Те са идеалните изкупителни жертви за убийства от висок ранг, идеалните кандидати за проституция, секс-робство и порнография. Те са също така идеалните марионетки за развлекателната индустрия.

„Това, което мога да кажа е, че сега вярвам, че програмирането чрез насилствени ритуали е широко разпространено, систематично и много добре организирано от крайно езотерична информация, която не е публикувана никъде, не е била в никоя книга или ток-шоу и я открихме навсякъде в тази страна и в поне една чужда държава.

Хората казват: „Каква е ползата от това?“ Най-доброто ми предположение е, че те искат армия от манджурски кандидати, десетки хиляди ментални роботи, които ще проституират, ще правят детска порнография, ще участват в контрабанда на наркотици, ще правят снъф (филми, показващи реалната смърт или убийство на човек или хора след секс, без помощта на специални ефекти; този жанр се спряга като градска легенда и стана сюжет на филма с Никълъс Кейдж – 8MM) – все печеливши неща – и ще правят своите залагания, а евентуално мегаломаните на върха вярват, че ще сътворят сатанински ред, който ще управлява света.“ (D. Corydon Hammond, Ph.D)
Програматорите от проект Монарх причиняват интензивна травма у обекта чрез електрошок, мъчения, сексуално насилие и игри със съзнанието, за да го насилят да се дисоциира от реалността, което е естествена реакция при някои хора, когато трябва да се справят с нетърпима болка. Способността на обекта да се дисоциира е основно изискване и очевидно е най-често срещано при деца, които идват от семейства с история на потомствено насилие. Менталната дисоциация позволява на програмиращия да създаде скрити личности в психиката на обекта, които да бъдат програмирани и активирани при необходимост с различни формули.

„Програмирането на съзнанието, базирано на травма, може да се дефинира като систематично мъчение, което блокира способността на жертвата за съзнателно функциониране (чрез болка, терор, наркотици, илюзия, потискане на възприятията, стимулиране на сетивата, лишаване от кислород, студ, въртене, мозъчни стимулации и често близки до смъртта състояния), а след това използване на предположение и/или класически и оперативни условия (съвместими с добре установени принципи на поведенческа модификация) за имплантиране на мисли, заповеди и възприятия в състояние на безсъзнание, често в новоформирани дисоциативни самоличности, които карат жертвата да действа, да чувства, да мисли или да възприема неща в полза на програмиращия. Целта на жертвата е да следва заповеди безсъзнателно, включително изпълнение на действия в ясно нарушение на моралните принципи, духовните вярвания и волята на жертвата.

Внедряването на програмирането разчита на способността на жертвата да се дисоциира, което позволява създаването на нови самоличности, които да „държат“ и „да скрият“ програмирането. Вече дисоциирани деца са потенциални кандидати за програмиране.“ (Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse)

Програмата Монарх е тайно използвана от различни групи и организации за различни цели. Според Фриц Спрингмайър, тези групи са известни като „Мрежата“ и образуват гръбнака на Новия Световен Ред.


Метод и компоненти

Началният процес започва със създаването на дисоциация в обекта, обикновено в периода от раждането до седмата му година (изразът „първите 7 години са най-важни“ не е случаен и илюминати разбират много добре значението на този период в човешкия живот. Например ако всичко е наред и протича нормално, детето трябва да е отворили първите си 4 чакри до седемгодишна възраст). Това се постига главно чрез употреба на електрошок, като употребата му започва още докато детето е в утробата на майката. Поради жестоката травма, която се получава, сексуално насилие и други методи, съзнанието се разцепва в различни от основата индивидуалности. Наричан в миналото множествено личностно разстройство (MPD), сега този процес се нарича дисоциативно психическо разстройство (DID – Dissociative Identity Disorder) и стои в основата на програмирането Монарх. Последваща „преработка“ на съзнанието на жертвата се постига чрез хипноза, противоречащи си насилствени принудителни мерки, редуване на удоволствие и болка, храна, вода, сън и лишаване от сетива, заедно с разнообразни медикаменти, които променят определени церебрални функции. Ето някои от методите чрез които се предизвиква фрагментиране на съзнанието на множество личности:

Сексуално насилие и мъчение

2. Затваряне в кутии, клетки, ковчези и т.н., или погребване (често с отвор или бутилка кислород)

3. Завързване с въжета, вериги, белезници и т.н.

4. Полу-удавяне

5. Излагане на прекомерна топлина или студ, включително потапяне в ледена вода или в горящи химикали

6. Одиране (само горните пластове на кожата са премахнати, така че жертвата да оцелее).

7. Въртене

8. Заслепяваща светлина

9. Електрошок

10. Насилствено инжектиране на агресивни телесни течности и материали като кръв, урина, изпражнения, плът и т.н.

11. Болезнено увисване в различни позиции и увисване с главата надолу

12. Глад и жажда

13. Отнемане на съня

14. Натиск с тежести и уреди

15. Потискане на сетивата

16. Наркотици за създаване на илюзия, объркване, амнезия, често давани с инжекция или венозно

17. Инжектиране или венозно даване на токсични химикали за причиняване на болка или заболяване, включително химиотерапевтични агенти

18. Разтягане и дислокация на крайници

19. Използване на змии, паяци, личинки, плъхове и други животни за предизвикване на страх и отвращение

20. Докарване на състояние, близко до смъртта, предимно задушаване чрез давене с незабавна реанимация

21. Насилване за извършване или наблюдаване на насилие, мъчение или жертвоприношение на хора и животни, обикновено с ножове

22. Насилствено участие в детска порнография или проституция

23. Изнасилване с цел забременяване; след това ембрионът е абортиран за ритуални цели, или бебето е отнемано като жертва или поробване

24. Духовно насилие, което да накара жертвата да се чувства обсебена, наранена и контролирана вътрешно от духове и демони

25. Оскверняване на юдео-християнски вярвания и форми на поклонение; посвещаване на Сатаната или на други божества

26. Малтретиране и създаване на илюзия, за да се убеди жертвата, че Бог е зъл, като например убеждаване на жертвата, че Бог я е изнасилил

27. Хирургическа операция с цел мъчение, експеримент или предизвикване усещането на физични или душевни бомби или импланти

28. Причиняване на вреда или заплашване на семейство, приятели, близки, домашни любимци и други жертви, с цел подчинение

29. Използване на илюзии и виртуална реалност с цел объркване и създаване на неправдоподобно изказване

30. Докарване на индивида до пред-оргазмено състояние, където съзнанието е много податливо на внушения и имплантиране на програми точно в този момент, което е метод на Вилхем Райх
Оцелелият е наричан „роб“ от програматора или хендлъра, който на свой ред е възприеман като „господар“, „ангел“, „възнесен учител“ или „бог“. Много хендлъри избират окултни имена, с които да бъдат разпознавани от жертвите си. По този повод – над 90% от ченълингите от 50-те години насам до днес, са вследствие на предпрограмирана информация в съзнанието на „канализатора“, който е програмиран Монарх-роб. Забележете че всички ченълинги идват или от САЩ, или от Великобритания, или от Австралия, или от Канада – главните центрове на Монарх-програмирането. В момента са много популярни ченълите от „ангели“, по които всички new age-ъри се превъзбуждат и които най-често не са нищо повече от едно от три неща:

1. Поставена изкуствено, пред-програмирана информация от програматора в съзнанието на жертвата, която се активира в избран от хендлъра момент;

2. Алтернативна самоличност във фрагментираната матрица на съзнанието на канализатора, който всъщност е Монарх-роб (затова и много често канализатора започва да говори с друг глас).

3. Сателитна трансмисия от сателитите на NSA.

Един от първите опити на правителството в тази посока е Шърли Маклейн, която канализира всякакви неща през цялото време, казвайки че това е от нейни „минали животи“. Шърли Маклейн е ключов Монарх-роб и знае прекрасно какво прави.

Знам че за много хора всичко това звучи пресилено, невярно и неразбираемо, но с времето всичко ще си дойде на мястото, просто отворете съзнанието си, допускайки идеята, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако не можете да направите това, което в крайна сметка е основен принцип за човека занимаващ се с езотерика (да отвориш съзнанието си), то е безсмислено да продължавате да четете.
И така. Около 75% от жертвите са женски индивиди, тъй като те притежават по-висока поносимост към болка и са склонни да се фрагментират по-лесно от мъжете. Чрез травмиране хендлърите целят разделяне на психиката на обекта на зони, където да се помещават отделните самоличности.

„Причината за успеха на програма Монарх е, че в съзнанието могат да бъдат създадени различни самоличности или части от самоличности. Те не се познават една друга, но могат да управляват тялото по различно време. Стените на амнезията, изградени от травмата, формират предпазващ щит от потайност, който предпазва насилниците да бъдат разкрити и пречи на фронталните самоличности (тези, които управляват тялото най-често) да разберат как е използвана тяхната Система. Щитът на потайност позволява на членовете на култа да живеят и работят около други хора и да останат абсолютно незабелязани. Фронталните самоличности могат да бъдат прекрасни християни, а по-дълбоките такива – най-ужасяващото сатанинско чудовище – ефектът на д-р Джекил и Мистър Хайд. Залогът е голям и поддържането на потайността на разузнавателната агенция или окултната група, която контролира роба, е от първостепенна важност. Успеваемостта на подобен тип програмиране е висока, но когато се провали, неуспешните опити се умъртвяват. Всяка травма и мъчение си има своята цел. Били направени голям брой експерименти и изследвания, за да се установи какво може и какво не може да се направи. Били направени графики, които показват колко изтезание може да понесе тялото според теглото за определена възраст без причиняване на смърт.“ (Спрингмайър)
Пирамидалната структура в света на програмирането

Тук ще представя властовата йерархията според която програмирането се случва и функционира в низходящ ред, след което ще дам някои допълнителни разяснения:

Илюминати – 13 фамилии

Програматори – работят в програмиращите центрове, които обикновено са базирани в различни институции или лабораторни съоръжения

Контрольори – когато човек е програмиран, на тях им се дава контрольор, който действа като свръзка между програматора и хендлъра

Хендлъри – програмирани хора, които са поставени да надзирават дадени роби, знаейки някои от техните кодове за достъп

Роби – на жаргона програмирането, всички хора, които са програмирани, се наричат роби

Това е йерархията чрез която света на програмирането работи. Програмираният човек най-често е женен за своя хендлър. Понякога самият родител е хендлъра. Човекът, който направлява деня и програмирането ден-за-ден на роба, е хендлъра.

Противно на това, което си мислите, всички гореизложени нива са програмирани (както казах в началото), най-вече самите илюминати, които доброволно се подлагат на това, защото е част от окултната им култура.
Хората на ниво хендлър/роб, дори не подозират, че са програмирани. Те усещат, че нещо не е наред, но реално нямат представа какво се случва. Хендлърът рапортува на контрольора. Контрольорът съответно също е програмиран, но знае каква е неговата функция и направлява нещата и програмираните хора в съответната област. Контрольорът рапортува на програматора, в контекста на това дали има нещо да бъде добавено или коригирано към програмирането на някого. Ако евентуално това се наложи, робите могат да бъдат заведени до програматора и после върнати обратно.

Хендлър може да бъде баща на семейство или учител в училище. Когато човекът започва да остарява, той обикновено се обвързва и става хендлър на спътника си. Това са планирани бракове и не са случайни. По принцип хендлър на даден роб е някой от противоположния пол. Тъй че доста често имаме ситуация, в която мъжа и жената са хендлъри един на друг. Хендлърът е програмиран да знае как да се грижи за роба си и може да има повече от един роб. Хендлърите са програмирани да знаят как да постъпват в определени ситуации. Например ако програмирането у роба по някаква причина започва да се срива.

Тази система не е перфектна, но поддържа успешно един Тъмен свят с неговите хиляди разклонения и функции вече няколко десетилетия.
Матрица и шаблони

Чрез техники, развити преди началото на този свят, било открито, че при фрагментирането на съзнанието вследствие на травма, съзнанието по естествен път формира матрица във виртуалната форма на куб, която е разслоена на пластове по модела 13 х 13 х 13 (една от основните древни причини числото 13 да е важно за илюминати). Това означава, че след травма има 2 197 отделни компонента в личността, които могат да бъдат програмирани в различни индивидуалности или частични индивидуалности в рамката на съзнателния разум на индивида. Това означава, че в една личност могат да бъдат програмирани 2 197 личности и нито една от тях няма да знае за съществуването на другата. Звучи страшно, а раздвоението на личността е като есенна хрема пред това, за което говоря. Лично аз не съм чел за случай, в който капацитета на цялата матрица да е използван и да са ясно дефинирани всичките 2 197 личности. Това е на практика ненужно и непрактично. Давам тази информация за да разберете теоретичните възможности за това, което предлага метода.
Следващият етап е да се вградят и изразяват сбито подробни команди или съобщения в рамките на дадената новосъздадена под-личност. Това се постига чрез използването на високотехнологични слушалки, заедно с компютърно управлявани генератори, които излъчват недоловими звукови вълни, които да повлияят покриването на невронните пътеки с рибонуклеиновата киселина на подсъзнателно и несъзнателно ниво. Понякога, едновременно с хармоничните генератори, проектиращи пулсиращи цветни светлини, подсъзнателно и на „отделни екрани“, се използват и оптични устройства за „виртуална реалност“. Тогава се използва електрошок с високо напрежение, за пълно изтриване на паметта (в процеса е открито, че електрошока води до загуба на краткотрайната памет).
Програмирането се осъвременява и подсилва периодично чрез визуални, слухови и писмени средства. През 1940 г., илюминати започват да използват филмите „Магьосникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“ на Дисни като програмни теми на хора, превръщайки ги в тотално контролирани роби. (Малко отклонение: Луис Карол страдал от безсъние и хронична мигрена, които в контакт с някои халюциногенни гъби го вкарвали в различни състояния на съзнанието. Личното ми мнение е, че в такива моменти той е бил повлиян от дадени същности, които са можели да видят потенциала на творбата му, която освен прекрасни философски и езотерични концепции носи и много окултни и удобни за програмиране мотиви. Имайки предвид, че всичко се случва не-линейно този вариант изглежда много приемлив за мен и ще видите същия сценарий, когато дочетете докрай анализа на „Вълшебникът от Оз“; разбира се всичко това съдържа в себе си и по-висшата перспектива на Висшите Аз). „Fantasia“ на Дисни има същият статус (Менгеле обичал да програмира деца чрез „Fantasia“). Всички тези творби са дълбоко пропити от окултна символика. Други, по-съвременни ползвани шаблони са „StarWars“ и „StarTrek“. Това са петте най-популярни теми ползвани и до днес.

„Вълшебникът от Оз“ е използван от хендлърите на Монарх за програмиране на техните роби. Символите и значенията във филма се превръщат в активиращи спусъци, предлагащи лесен достъп до съзнанието на роба от хендлъра. В популярната култура, за завоалирани препратки към програмирането от проект Монарх често се използват аналогии от „Вълшебникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“.
Във всеки отделен случай, на програмирания се дава определена интерпретация за историята на филма, за да се повлияе програмирането. Например, програмиран субект гледа „Вълшебникът от Оз“ и е научен, че „някъде там зад дъгата“ има „едно щастливо място“, където дисоциираните от травмата роби трябва да отидат, за да избягат от непоносимата болка, на която са подложени. Използвайки филма, програматорите насърчават робите да отидат „зад дъгата“ и да се дисоциират и така ефективно да отделят съзнанието си от тялото (ето защо дъгата е символ на движението New Age, което така или иначе се поддържа с помощта на правителството).
За никого не е тайна, че човешкото поведение има генетична основа, т.е. някои наклонности, черти от характера, предпочитания и страхове се предават по наследство. Изучавайки пеперудата-монарх, учените открили, че този вид пази генетична информация за мястото си на раждане, която се предава с вградените механизми на ориентацията, благодарение на които пеперудата открива маршрута на миграцията си.

Човешката психика е способна на дисоциация, т.е. на създаването на множествена личност. Тази особеност на психиката заинтересувала учените. Очевидно е, че дисоциацията се предава по наследство. Например способността на индианците да стоят неподвижно много часове, за да следят дивеча, на индийските факири да ходят по въглени или да лежат на игли, на йогите да влизат в транс, на тибетските будисти да се раздвояват – т.е. всяко умение човек да влиза в променено състояние на съзнанието се предава по наследство.

От историята знаем, че е имало случаи, когато отделна група хора се опитали да създадат висша раса, за да управлява останалите народи на земята. Това са експериментите на нацистите, особено работата на д-р Йозеф Менгеле, който със садистки опити се опитал да промени цвета на очите, да свърже близнаци, да овладее техниките на пълен контрол над детската психика и пр. Неговите опити заинтересували американаците. В рамките на проекта Paperclip ЦРУ изпратило група немски учени в САЩ, в Близкия изток и Латинска Америка, за да продължат изследванията в това направление. Експериментите се провеждали върху пациенти от психиатрични клиники, студенти, деца от приюти, затворници и други нищо не подозиращи хора.
Много семейни династии на илюминатите, т.нар. Хора Х, които са основата на новия световен ред, се интересували от опитите на нацистите и източни практики; пътували до Индия и Тибет, учели се на медитация, тантрически техники, йога и др. методи, които водят до дисоциация. След това искали да съхранят тази информация и да я предадат по наследство.Но черната магия, Вуду, тантрическата йога, експериментите с мескалин, ЛСД и други психотропни вещества имали ограничено приложение. За хората Х трябвало нещо по-сериозно.

И изведнъж се появил Менгеле и други немски учени, които били вербувани от ЦРУ за по-задълбочено изследване в областта на неврофизиологията, невробиологията, невроанатомията и други дисциплини.

Кой е д-р Менгеле, д-р Грийн, “Ангелът на Смъртта”?

Д-р Менгеле е баварец, талантлив лекар, но и добър танцьор, кабалист, специалист по абортите и “програмист” на психиката. Сред илюминатите той заслужил титлата Велик майстор

Ipssimus, или Keter, за онези, които се интересуват от кабалистична магия. От Аушвиц той заминал за Бразилия, няколко месеца преди окончателния разгром на нацистите. Добре се адаптирал в новата страна и дори създал своето прочуто село от близнаци. Много очевидци, които оцелели в неговите експерименти се отнасяли с голямо уважение към него; наричали го Väterchen (“татенце”) или schöner Josef  (красавецът Йозеф).

Д-р Менгеле станал основател на програмата на ЦРУ  MK-Ultra Monarch, която и до днес работи по създаването на хора, напълно подчинени на външния контрол.

Програмите по контрол на съзнанието и създаването на управляеми хора се провеждали и се провеждат в САЩ, СССР и Китай. Единствената разлика между програмите им  е в символите, които били използвани за програмиране.

Така Хората Х се научили сами и предали на своите деца способността да създават много личности. И постигнали няколко цели: контрол над потомците, скриване на своята генеалогия (децата им до определено време не подозирали за скритата в тях информация) и вродена или вградена способност да програмират други хора, превръщайки ги в роби.  Така че програмирането на роби и деца от Хората Х силно се различава по методите, символиката и жестокостта от дисоциацията. Не всички Деца Х се програмирали на дисоциация, но създаването на матрица на съзнанието, подконтролна на общата йерархия, било задължително.

Своето начало МК-Ултра води от експериментите с микровълновото излъчване, за което неведнъж сме писали в списание КОМАНДОС.

Откъде взели човешкия материал за програмата MK-Ultra Monarch?

За най-мръсната работа използвали роби, които се превръщали в сексуални слуги, войници, превозвачи на наркотици, статисти в порноиндустрията, децата вземали от родителите насила, или ги отнемали от педофили, алкохолици и наркомани или от детски домове. Тези роби били програмирани “да бъдат хвърлени от влака на свободата” (жаргонен израз в средата на “програмистите”, който означавал “смърт”, на 30 години. Не всички биороботи обаче били обречени на тази участ. Повечето хора ставали престижни лекари, юристи, проповедници, военни, държавни чиновници, мениджъри, политици, които след това трябвало да заемат ключови постове.

Алфа-програмата

Алфа е стандартна програма, която се характеризира с необикновена фотографска памет, физическа сила и добро зрение. Алфа-аватарът се създава чрез изкуствено разделяне на дясната от лявата половина на мозъка.

Човешкият мозък се състои от две части, полукълба, които са свързани със специално тяло. Лявото полукълбо се специализира на разшифроване на вербално-лингвистичните кодове на речта и аналитичното мислене – логика, математика,следствено-причинни връзки, език. Дясното полукълбо отговаря за възприемането на холистично-метафоричната информация под формата на образи и зрителни, тактилни, аудиални отпечатъци – изкуство, танц, интуиция, символи, субективно, импровизиране, сънища.

Роджър Спери, невробиолог, който получил Нобелова награда в областта на изследването на мозъка, доказал и показал как човешкият мозък може да възприема информацията с лявото и дясното полукълбо, независимо едно от друго, и дори едновременно. Т.е. ученият доказал, че двете части на мозъка са независими канали, които могат да възприемат, обработват, съхраняват и възпроизвеждат информацията паралелно. Още тогава много хора се интересували от мнението на учения – дали е възможно съществуването на две личности в един човек. Но малцина знаели, че Спери получил Нобеловата награда именно заради работата си над този проблем; той се опитвал да раздвои личността на нищо не подозиращи хора. Спери работил за проекта MK-Ultra Monarch, програмирайки жертвите и активирайки в тях отделно дясното и лявото полукълбо.

За целта оставяли едно дете в тъмна стая, закрепено за стол. Слагали на лицето му маска, която последователно давала възможност да гледа отделен филм ту с едното, ту с другото око. Един от филмите включвал сцени с насилие, порнография, ритуални убийства, а друг – кадри от детски мултипликационен филм. Така двете полукълба на мозъка формирали двама отделни души в детето; единият човек се смятал за нормален и отгледан в благополучно семейство, а другият страдал от отчаяние и от претърпяното насилие.

Най-често основното или лицевото его се основава на паметта на лявото полукълбо, а скритото его включва паметта на дясното полукълбо, която обикновено е по-пълна; но този аватар обикновено не може да се изрази с думи, а само с образи и затова е по-беззащитен и внушаем. Активирането на едното или другото полукълбо в зряла възраст се извършва с произнасянето на определени фрази, при съзерцаването  на някакви образи (например пеперуда, малко кученце, зайче и пр.) или съчетание от цветове; всичко това се определя като ключ.

“Програмистите” владеят ключовете за отваряне на различните его на своите жертви и обикновено се намират близо до тях, за да могат в дадения момент да включат нужната програма.

Онзи, който владее ключовете от подсъзнанието на човеко-роботите, има пълен контрол над тяхното тяло и разум.

Бета-програмата

Бета-програмата създава его, различно от сексуалността, което надхвърля рамките на онези хора, които наричаме “нормални”. При програмирането на бета се премахват всички “комплекси” по отношение на секса и се стимулира животинската част на мозъка, който не знае граници на позволеното. Това его се нарича още “котешко” (обърнете внимание на облеклото на американските звезди от шоубизнеса, където много често фигурират тигровите и леопардовите нюанси).

Делта-програмата

Делта-програмата формира аватар-убиец. Първоначално се използва от разузнавателните служби  или елитните части (ЦРУ, МОСАД, КГБ, Ми-6). Това его може оптимално да използва адреналина и да контролира агресията. При тези аватари е блокиран достъпът до онази част от мозъка, която отговаря за страха. В рамките на програмата Делта е включен и механизмът на самоунищожението.

Тета-програмата

Тета-програмирането е насочено към създаването на свръхестествени способности, от рода на телепатията. Тези аватари обикновено се използват от самите Хора-Х, за да властват над онези, които не принадлежат на династичните линии. Но тъй като хората имат определени ограничения в проявите на свръхестествените способности, адептите на МК-Ultra допълвали програмираните с биомедицински телеметрични приспособления – имплантанти в мозъка, лазерни прицели, микровълново излъчване и пр.
Омега-програмата

В омега-програмата егото е насочено към саморазрушение, самоубийство или самоубийствено поведение. Тази програма се включва, когато жертвата преминава през разпит или терапия и когато се извлича много информация от другите его.

Как се извършва дисоциацията при травмиращо събитие?

Това може да се обясни с прост език. Ако детето се подложи на изтезания или сексуално насилие, единственото, което може да направи е да се раздвои и да създаде в себе си отделно пространство или его, където се пази паметта за ужасните преживявания. За да получи ключа за тези преживявания на егото, мъчителят изрича фрази като: “Искам бяло пухкаво котенце…” След като изтезанията приключат и болезнените спомени са изтласкани, само онзи, който е програмирал детето, знае кода за достъп до скритото в егото или то може да се отвори с нужната дума. Този аватар е напълно контролируем, не задава въпроси, слуша Мастера и прави всичко, което искат от него. След изпълнението на задачата “програмистът” деактивира този аватар, активирайки лицевото его на жертвата. Лицевото его не помни какво се е случило тогава, когато тялото му е владеел контролируемият аватар (което е особено удобно при създаването на разузнавачи и елитни бойци, защото хората нямат достъп до секретната информация в своя мозък, а ако следователите все пак открият метод да се “отвори” нужният аватар, у боеца се включва програмата за самоунищожение).

Методи за създаването на аватар

Началната фаза в раздвояването на личността е от раждането до шест години. Жертвата се подлага на електрошок (този експеримент е правен дори върху неродени деца, в утробата на майките им); другите методи са сексуално насилие, хипноза, сензорна и моторна депривация, глад и жажда, вкарване в клетка с паяци или мишки, различни психотропни средства, които могат да променят церебралните функции на жертвата.

Следващата фаза включва “записване” на определена информация и набор от заповеди за различните его или аватари; тя продължава от шест години до пубертета. Това се постига със слушане на записи, на честоти, които са недостъпни за ухото, или гледане на видео с пулсираща светлина, подсъзнателни съобщения, възникващи на екрана за части от секундата (от рода на 25-ия кадър). След като четенето на информацията приключи, паметта се дисоциира, влиза в подсъзнанието, с помощта на електрошок.

Заложената информация постоянно се подкрепя чрез аудио и видео стимулации. Например според очевидци “програмистите” използват  два мултипликационни филма на Дисни. Дисниленд в Калифорния и Дисни Уърлд в Орландо и досега са центрове на MK-Ultra. Замисляли ли сте се защо децата с такъв интерес гледат тези филми?! Както и филмите “Алиса в страната на чудесата” (1951 г.) и “Вълшебникът от Оз” (1939 г.). И двата филма са пълни с окултни символи.
Други филми и мултипликационни филми, използвани за базово програмиране:

“Пинокио” (1940 г.)

“Спящата красавица” (1959)

“Снежанка и седемте джуджета” (1937)

“Красавицата и звярът” (1991)

“Аладин” (1992)

“Кралят лъв” (1994)

“Звездни войни” (2003-2009)

“Ловци на привидения” , “Батман” (1992) и др.

Фактически Холивуд произвежда филми и мултфилми, които преследват две цели:

1.   Да затъпеят гледащите тази продукция, като се използва подсъзнателно възприемана информация и невролингвистичното програмиране.

2.   Да се активизира или дезактивират определени аватари биороботи.

Според руския учен Игор Смирнов психотехнологиите са технологии с двойно действие. Те могат да се използват и за лечение на болести, и за други – по-малко хуманни цели. Върху човешкото подсъзнание може да се въздейства с телефон, телевизия, радио, Интернет, печатни медии. Вие можете да гледате съвсем невинен детски мултипликационен филм, да слушате новините по радиото и да не се сещате, че нещо ви внушават…

За да открие талантите на всяко дете ЦРУ и Хората Х използвали Системата за оценка на личността на човека, разработена от Джон Хитингер. Творческо дете, с добри външни данни се програмирало да влезе в шоубизнеса; интроверти с добра памет трябвало да отидат в разузнаването, добре развитите физически деца се превръщали в  аватари на елитни войници.
Програмирането на марионетки

Още едно понятие е тясно свързано с MK-Ultra Monarch – създаването на кукли-марионетки. Този принцип бил заложен и започнал своята реализация още в нацистка Германия. Означава създаването на его на марионетки. С помощта на електрошок “програмистът” кара мускулите на ръцете и краката на детето да се движат все едно с махването на “вълшебна пръчица”. Децата марионетки трябвало да осъзнаят факта, че са само кукли в ръцете на кукловодите, че онова, което правят, го правят по заповед на техния Мастер. Йозеф Менгеле показвал на детето марионетките в куклен дом, а след това активирал електрошока и карал малките тела да се движат в такт с английската песничка с немски акцент: “Танцувай, кукло, танцувай”… След това д-р Грийн издавал заповеди на жертвата: 1. Слушай командата; 2. Грешките се наказват жестоко; 3. В тебе има вграден таймер, това означавало, че марионетката по команда трябвало огледално да изпълнява движенията на Мастера; 4. Ще получиш сценарий, който трябва да запомниш и възпроизведеш; 5. Мастер ще проверява как се справяш със задачата; 6. Ти си собственост на Мастера; 7. Нямаш право да задаваш въпроси; 8. Онези, които те контролират, ще играят ролята на Белия Заек.

Организациите, които са тясно свързани с MK-Ultra:Ватикана, католическата църква, църквата на сатанистите, църквата на сциентолозите, Ми-6, ЦРУ, ФБР, руското правителство, Харвард и други водещи американски университети, НАСА, Холивуд, мормоните, ООН и др.

Можем много лесно да разпознаем гледащите ни невинно от екрана марионетки – по символите. Защото всички жертви са “създадени” с помощта на едни и същи символи, всичките те си приличат по своите вкусове. Обърнете внимание на пеперудите, всевиждащото око, обърнатите пирамиди, змиите, малките кученца, нюансите на котки, тигри и зебри. Макар че нивото на програмиране съществено се различава у всички “звезди”. Например най-отдолу на пирамидата ще бъдат Ана Никол Смит, Памела Андерсън, в средата – Бритни Спиърс, Майкъл Джексън, Линдзи Лоън, а най-отгоре – Натали Портман, Скарлет Йохансов и пр.

Принципът на марионетките от MK-Ultra Monarch се демонстрират от песните на Марая Кери, тъй като тя е програмирана марионетка. Ето защо толкова много си приличат звездите по стил на обличане, прически, татуировки, склонност към наркотици, алкохол, хомосексуализъм. Това не е съвпадение. Анализирайте стила на българските чалга-певици и певци! Те също са марионетки!

Програмата MK-Ultra Monarch получи името си от името на пеперудата-монарх, защото контролируемостта на съзнанието се предава по наследство; освен това контролираният винаги се връща при своя Мастер; както пеперудата-монарх се връща в родното си място и предава тази способност на поколението си.

Всички посочени символи, включително сатанистките, масонските, кабалистичните и др. окултни символи, станаха част от нашия живот, независимо дали искаме или не. Защото психотронното оръжие, което по-рано се използваше срещу вражеските войници, сега се използва срещу нас под формата на американската масова култура. Ние се надяваме, че познаването на врага ще помогне на някои от нас да депрограмират себе си и своите деца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар