Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

В България работят над 50 хиляди чужди агенти, които получават солидни пари от САЩ и различни американски  фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“.  Те работят Държавата ни да Изчезне до 15 години! Превръщаме се в Биомаса!
 http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/05/30/shokirashto-razkritie-50-hil-amerikanski-agenti-za-vliianie-.1549250

Това заяви проф. Стамен Стаменов в Бургас, където се проведе Национална конференция под наслов „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“.

Защитниците на българската история и ценности обикалят от град на град и говорят за опасностите надвиснали над България и българщината, но малцина ги чуват. Засега!Американските агенти не работят само у нас, а във всички източноевропейски и славянски държави. Целта е населението да се превърне в напълно консуматорско общество, да се зомбира, да спре да се бори за правата си, да стане послушно, за да се манипулира по-лесно. Роля в това имат и храните, с които ни тровят, пропагандата, която се излива от стотици купени от соросоидите сайтове, непрекъснатите манипулации и провокации спрямо българските национални традиции, патриотизма, историята и обичаите, промяната на ценностите, вкарването у нас на американския модел: агресията, наркотици, загубване на всякакви идеали, изтръгване на корените и връзката с историята и националната гордост.Според проф. Нако Стефанов, който също бе гост на конференцията, само на Полша е отредена друга съдба. Тя ще претопи останалите славянски държави ще се превърне в суперсила с помощта на американците, ще претопи и погълне  Централна Европа и границите й ще стигнат до Турция. Залага се на факта, че Поляците мразят Русия и ще са единствените, които ще поставят твърда граница между нея и Европа, и така напълно ще изолират Русия и ще спрат руското влияние върху останалите славянски, бивши соц. страни.

Полша ще бъде и добре въоръжена с натовско оръжие с цел Русия да бъде натикана в ъгъла.

Ние още не виждаме, още не разбираме, но България ще изчезне като държава до 2029 година и тук ще има не народ, а население. Хора, които не мислят за нищо друго, освен за оцеляването си – една биомаса, която само работи и консумира.„Искат да ни  превърнат в  хора, които не помнят своята история, своя  род и език, които нямат собствено мнение и лесно могат да бъдат превърнати в роби и роботи, подчерта проф. Стефанов и призова да се вдигне интелектуална революция, която да събуди българския дух и сили и той да въстане срещу влиянието на САЩ и опитите да бъдем претопени като нация.

Пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство и връщане към руските пазари. В Русия не се интересуват прави ли са или криви краставиците, а дали са вкусни. Харесват българските плодове и зеленчуци, мляко, месо и консерви… Това е един огромен пазар, който насила ни накараха да загърбим.

А ние в момента изпълняваме европейските директиви – селското ни стопанство загина, енергетиката я дадохме на САЩ и други чужди фирми, дадохме си златните находища на (безплатна) концесия и се превърнахме в просяка на Европа, категоричен е професорът

Няма коментари:

Публикуване на коментар