Звездни Цивилизации

четвъртък, 25 май 2017 г.

 НЕМЕЗИДА  -  ТЪМНАТА   ЗВЕЗДА  НА  АПОКАЛИПСИСА ОТНОВО  СЕ ЗАВРЪЩА  И   ПОЯВАТА  НА ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ СЛЪНЦЕ

ДРЕВНИТЕ  НАРОДИ  СА  НИ ПРЕДУПРЕДИЛИ  ЧЕ ТЪМНАТА ЗВЕЗДА ОТНОВО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ   И ЩЕ ДОНЕСЕ  УЖАСНИ ПОСЛЕДСТВИЯ  НА  ЗЕМЯТА


Снимка на спътника SOHO, 3.11.2015 г.

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjKhP7C2YrUAhXMhRoKHWVHD6IQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fdrevnite.com%2Fcategory%2Fvselena%2Fpage%2F5%2F&psig=AFQjCNGaWZmQ_sFgHSPSA_al0oo4-cNzPw&ust=1495789816858820

В много региони на Земята има редица изображения на необичаен небесен обект (кръст слънце), вероятно сближил се с нашата планета в далечното минало и предизвикал катаклизми на Земята.

Обикновено тази звезда е рисувана във вид на кръст.

Ето някои скални рисунки и петроглифи с изображения на кръста слънце.

Петроглиф на долмен близо до Адигея

Кръстът слънце на стената на долмена изглежда по-голям от нашето светило, тъй като се намира по-близо до нашата планета. Възможно е долмените да са строени като убежища от катаклизми, предизвикани от сближаването на звездата със Земята.

В планините на Армения има огромно количество скални рисунки, които изобразяват карти на звездното небе, соларни знаци и други необичайни явления на небосвода. В изследването „Наскални изображения в Гегамските планини“ (автори Мартиросян и Исраелян) са публикувани многобройни петроглифи с рисунки на различни събития от древния свят.

Има и много рисунки на кръста слънце (в левия горен ъгъл) на фона на съзвездията Козирог, Голяма и Малка мечка. Отдолу са изобразени контури на планина и рисунки на животни.


Наскална рисунка, Армения, Ухтасар. Кръстът звезда на фона на планина. Вдясно са съзвездие Козирог и Голяма мечка.


Петроглиф, Армения, Ухтасар.

Кръстът звезда (горе) и Слънцето. Съединение между звездите – гигантски протуберанс, който възниква при максималното сближаване между Слънцето и звездата. Отдолу е изобразен газово-праховият облак, останал след това „небесно сражение“.

На един от петроглифите има изображнеие на Земята и хората на нейната повърхност. До нашата планета са изобразени дясна свастика и кръст, обозначаващ въртене в различни посоки. Посоката на въртене (дясна или лява) зависи от това, дали се отдалечава или приближава звездата към наблюдателя.

Изображенията на кръста звезда във вид на свастика са много. Например така изглеждат някои от тях.

„Слънцето на мъртвите“. Дагестан.

Свастика на шумерите. В центъра е кръстът слънце.

Тибет. Възстановка на рисунка на повърхността на земята. Кръстът слънце и нашето светило. С точки са обозначени 4 от най-големите спътници на звездата спътник.

Кръст слънце, Валкамоника, Италия.

„Сложно слънце“. Петроглиф. Горна Шория, Алтай.

Вероятно така е изглеждала звездата при сближаване със Земята. Външният кръг е короната на звездата, отвътре е кръстът слънце.


Бързовъртящ се кръст звезда. Петроглиф, музеят в Паскоу, щата Вашингтон.


Венецуела. Възпроизведена наскална рисунка. Кръстът звезда. Рисунката вдясно – преминаване на звезда (обект с опашка като на комета) до Слънцето. Спиралата вероятно е движението на звездата по спирална траектория в резултат на взаимодействието на магнитните полета на звездата и нашето светило.

Кръст слънце, скална рисунка, САЩ.


Петроглиф, щата Аризона. Слънцето и кръстът слънце.


Петроглиф, Калифорния. Кръст звезда и газов облак (обикновено така нашите древни предци са рисували облака, оставащ след преминаването на звездата до Слънцето). Вдясно вероятно е нашето Слънце.


Петроглиф, Калифорния. Кръст слънце.


Кръст слънце. Възпроизвеждане на скална рисунка, Борнхолм, Дания.


Кръстът звезда и нейните 4 спътника. Мексико.


Петроглиф, Невада, САЩ. Кръст звезда.


Кръст слънце, камъкът Щеглец, Новгородска област, Русия


Кръстът звезда и Слънцето. Преточване на вещество от Слънцето към звездата. Петроглиф, Невада.

Кръст слънце и неговото отражение във вода. Петроглиф, Скандинавия.


Слънцето и звездата кръст. Наскална рисунка, Калифорния.

В някои предсказания на пророци се говори, че по време на поредната поява на звездата до нашата планета тя ще изглежда като огнен кръст.

Първият знак е Червеният кръст на небето

Човечеството ще бъде изумено, след това любопитно, а след това ужасено. Правителствата ще мълчат, а официалната научна общност ще прави лъжливи изказвания. Червеният кръст е описан в древните архиви, и когато  Немезида ( Нибиру )  стане видима с просто око, това е знак, че краят на времената вече е започнал безвъзвратно и  остава много малко до преобръщането на полюсите на  Земята.


О, стражи на Вселената, които наблюдавате за Унищожителя, колко дълго ще продължи вашето бдение. О, тленни човешки същества, които чакате, без да разбирате, къде ще се скриете през страшните дни на Присъдата, когато Небесата ще се разкъсат на две и през дните, когато косите на децата ви ще побелеят.
ТОВА Е, КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ТОВА Е УЖАСЪТ, КОЙТО ОЧИТЕ ВИ ЩЕ ВИДЯТ, ТОВА Е РАЗРУШЕНИЕТО, КОЕТО ЩЕ ИЗПИТАТЕ.
Ще се появи огромно огнено тяло с пламтяща глава с много уста и горящи очи. Ужасни зъби ще се виждат в безформените уста и страховития черен корем ще свети червено от горящите огньове вътре в него.
Даже най-смелият човек ще трепери и неговите вътрешности ще се свият, защото това не са неща, които са понятни на хората.
Огромна небесна сводеста форма ще обхване Земята, горяща с много нюанси от широко отворените уста. Те ще се спуснат да пометат лицето на Земята, поглъщайки всичко в разтворените челюсти. И най-големите смелчаци ще се уплашат. Ще се изсипят огромни късове от студено замразена вода. Огромни топки ще бъдат запратени срещу хората и те ще се разбиват в червен прах.
И когато огромните солени води се насочат, ревящи към сушата, даже и Героите сред хората ще бъдат обзети от ужас.
И ще преминат месеци от изпепеляващата съдба на хората и те ще тръгнат към своето унищожение. Разпалените огньове ще погълнат цялата дейност на Човека, а последвалите води ще отмият това, което е останало.
Росата на смъртта ще падне леко, като сив килим върху изчистената Земя.
Хората ще плачат в своята лудост. О, което и да си Създание, спаси ни от този жесток терор, спаси ни от сивата мъгла на смъртта.
Звездното тяло на Присъдата, наречено в Египет Унищожителят, се е виждало във всички земи.
На цвят то беше ярко и огнено, а като форма – променяща се и нестабилна. Въртеше се около себе си като пружина, бълбукаше като вода в басейн от подземен извор и всички хора се съгласяваха, че това е най-страховитото видение.
Неговите движения в горната част бяха бавни, отдолу – вихрушка от пушеци и то стоеше близо до Слънцето и се криеше зад неговото лице. Кървава червенина се появи, когато тръгна по своя курс.
Той сееше смърт и разрушения по своя път. Той заля Земята с дъжд от пепел и причини много напасти, глад и други злини. Той хапеше кожата на хората и животните, докато тя не се покри със струпеи.
Земята се размести и разтресе, хълмовете и планините се раздвижиха и разтресоха. Обзетите от черен пушек Небеса се разтлаха върху Земята и голям вой стигна до ушите на хората, довят от крилата на ветровете.
Това беше воят на Краля на Тъмнината, Повелителя на Страха. Гъсти облаци от страховит пушек премина преди него и това беше ужасен ураган от горещи камъни и въглени от огън. Унищожителят гръмна рязко в Небесата и изстреля ярки светкавици.
Водните потоци се отдръпнаха, когато Земята се наклони, големите дървета се изскубнаха и се разцепиха като клечки.
Тогава глас като десет хиляди тромпета се чу над пустошта и пламъците станаха част от огненото дихание. Цялата земя се раздвижи и планините се стопиха. Небето пък ревна като десет хиляди лъва в агония, и ярки стрели от кръв се растлаха напред и назад по лицето й. Земята се поду като хляб в огнище.
Това беше резултатът от появата на Унищожителя, когато се появи отдавна, в старите времена. Това е описано в старите архиви, които частично са запазени.
Казано е, че когато той се появи в Небесата отгоре, Земята се разцепва от горещина като бадем, опечен на огън. Пламъците се промъкват през почвата и подскачат като демони върху черна кръв. Водата в почвата цялата се изпари, ливадите и селищата бяха погълнати от огъня и те, и всички дървета станаха бяла пепел.
Унищожителят е като въртяща се топка от пламък, която разпръскваше малки страховити чудовища по пътя си. Той покри около една пета от Небето и изпрати гърчещи се змиевидни палци долу до Земята. Преди това небето изглеждаше уплашено, а след това се разкъса и разпръсна. Средата на деня не беше по-ярка от нощта.
То стана средище на страховити неща.
Това са неща, казани за Унищожителя в старите архиви, прочети ги със свито сърце, като знаеш, че това небесно тяло има своето определено време и то ще се завърне.
Глупаво е да не му се обърне внимание. Сега хората казват, че това не може да се случи в наше време.

Дано Великият Бог отгоре ни дари и това да не стане. НО ДЕНЯТ СИГУРНО ЩЕ ДОЙДЕ, СЪГЛАСНО НЕГОВАТА ПРИРОДА И ТОГАВА ЧОВЕКЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕНАДАН.

Древните  народи по света са  знаели че  звездата с червеният кръс отново ще се завърне с разрушителна ярост  за цялата  земята и  затова те ни предупреждават че   земята отново ще бъде в голяма беда зареди това тяло.

Житните  пиктограми  също ни предупреждават  за завръщането на   тъмната  звезда.
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiv6LvJ_4rUAhWD0RoKHfakBLcQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fearth-chronicles.ru%2Fnews%2F2012-08-02-28033&psig=AFQjCNEc-3ns-Nae-XH8WqmjMIYkDKX2Gg&ust=1495800032479540

Тази  тъмна  звезда Немезида   е мъртва звезда кафяво джудже  със седем обикалящи планети око нея, по голямата е древната планета Нибиру.
Древните  народи ни  предупреждават за завръщането на това второ слънце,  тази тъмна звезда и какви беди ще ни донесе когато още повече ни доближи.
Земята  се  променя
Земята  е пред поредната планетарна  катастрофа с наближаването на тъмната  Звезда - Немезида.

Няма коментари:

Публикуване на коментар