Звездни Цивилизации

събота, 20 май 2017 г.

ОТКРИХА   РАЗБИЛ СЕ КОСМИЧЕСКИ  КОРАБ  НА  АНТАРКТИДАhttp://www.bradva.bg/bg/article/article-116119

Радиолюбител от руския град Нижни Тагил направи гръмко заявление, че е открил в Антарктида катастрофирал „космически кораб“, предаде „Ура.ру“. Автор на „извънземната“ находка е Валентин Дегтярьов, който твърди, че откритието му е станало възможно благодарение на ресурса Google Earth, пише "Монитор".

В качеството на доказателство за наличието на НЛО на Южния полюс радиолюбителят публикува в своя YouTube-канал видеозапис, съдържащ спътникови снимки на кораба. В блога си на cont.ws Дегтярьов разказва, че „звездолетът“ е станал забележим, след като в Антарктида започнало топенето на ледовете. „Случайно се натъкнах на нещо потресаващо. На сайта Google Earth с координати 73°13'55.09"S,71°57'12.98"W (това е остров Eklund) в Антарктида, на 170 километра от брега на скалата, лежи нещо, което е прието да се нарича звездолет“, пише радиолюбителят в благо си. „Просто огромен апарат с размери 600 метра се е разбил в скалата и е останал на тази планета за вечни времена“, допълва Валентин. По думите му неидентифицираният летящ обект присъства на спътниковите снимки, правени в периода 1989-2013 гг., а „на фотография от 1999 г. дори се вижда крилото на кораба, или нещо подобно на крило“.

Руският „откривател“ е на мнение, че „космическият кораб добре се е съхранил и няма да представлява трудност да бъде намерен“. В същото време обаче Дегтярьов изрази съмнение дали си струва находката му да бъде изследвана. „Кой знае каква „кутия на Пандора“ ще отворим, ако успеем да проникнем вътре в мъртвия космолет, долетял на Земята от дълбините на Вселената“, се пита в блога си радиолюбителят. Сайтът „Ура.ру“ припомня, че Дегтярьов придоби известност, когато през 2012 г. заяви, че по един от каналите в радио ефира е чул зов за помощ от пътниците на изчезналия в Свердловска област самолет АН-2. След това той се зае с разследване на различни самолетни катастрофи с помощта на анализ на спътникови снимки. В частност Валентин се опитваше да намери ракетната установка, от която бе свален малайзийският Boeing в Донбас.

 Оказало се, че чуждоземният кораб се намира на 170 км от върха на една от загадъчните пирамидалните структури, чиито произход е в центъра на много научни спорове.

Любителят — изследовател предполага, че обектът се е разбил в скалите преди доста време и заради снега не е бил в състояние да излети. С течение на времето бил затрупан под снежната покривка и останал скрит от погледите на хората.
Но благодарение на глобалното затопляне и интензивното топене на ледовете, днес НЛО-то може да бъде забелязано на сателитните снимки.

Според Дегтярев, доказателство за извънземния му произход са неговите огромни размери — 600 метра.

Снимките, благодарение на които мъжът открил своето НЛО, били заснети в периода 1989 — 2013. На някои от тях се забелязват едва доловими очертания, други разкриват повече детайли от затрупания под снеговете обект, а на трети — той изобщо не може да бъде забелязан.

Въпреки наличните данни и точните координати на кораба, с които ученият разполага, той е убеден, че намирането му на терен би било изключително трудно, дори невъзможно.

Това е най-големият и неизследван летящ обект, който някога е посещавал земята.

Огромният космически кораб в Антарктида
https://www.youtube.com/watch?v=cwFWzBiT0s8

Няма коментари:

Публикуване на коментар