Звездни Цивилизации

понеделник, 1 май 2017 г.

Приближаването  на Нибиру  -  Предстоящи събития. Двойна звездна система
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwig0fjx4M7TAhWDQBoKHTuaCrMQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fyoubedu.com%2Fpriblizhenie-nibiru-2018%2F&psig=AFQjCNFt4n8UjoCtDXjvVxdqkhtU_jzRrQ&ust=1493730216946360


Завръщането на планетата-X Нибиру; 2019 - Катаклизмът?
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiS2peM4c7TAhWDuhoKHVxNBiMQjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DdA75mFakS7U&psig=AFQjCNHV2qk_caK08QnsMDMWKta_Tb0wUQ&ust=1493730283993514

В далечното минало на Земята претърпя среща с определено космическо тяло, чието тегло е силно засегната нашата планета.
Днес това тяло се нарича Нибиру или Planet X. Нибиру е била открита още през 1984 г., но с мomenta отварянето на цялата информация за тази планета започва да се класифицира и астрономи, за да се спирам на това всяка информация, е физически унищожен.

Причината за всичко това е, че изчислява най-вероятният път на следващия приближаващ тази планета въпрос за периода след 2018. Още точни прогнози не може да се направи, така че трябва да се подготвят за бъдещи събития на базата на тези условия.

Нибиру според древните текстове е с размерите на 3-4 пъти по-голяма от Земята, но това е само една от планетите в орбита около друга, по-масивно тяло на охлаждането на Тъмната звезда. Именно тази Тъмна звезда е основната заплаха за нас. В древни книги се нарича Разрушителят, Черна звезда, звезда Мара Star Апокалипсиса.

Това охлажда Тъмната звезда е видим само в инфрачервена светлина, която излъчва неутронни звезди и кафяви джуджета.

Слънце и неутронни звезди образуват двойна звездна система, в орбита около общ център на масата.


Периодът на въртене е повече от три и половина хиляди години, по време на която, след като слънцето и тъмния си спътник пасват толкова тясно, че граничат планетни системи.

Нибиру и неутронни звезди (черна звезда) имат много удължена и елиптична орбита наклонена под ъгъл и да мине през равнината на въртене на планетите около Слънцето. С всяко кръстовище и подход към тези обекти от нашата планета са причинили невероятни бедствия и унищожаване на древни цивилизации.

Прецесията на земната ос може да бъде причинено от влиянието на това върху Слънчевата система, втората звезда, с която Слънцето образува звездна система двойно.

Неутронна звезда излъчва енергия в инфрачервения диапазон на електромагнитните вълни и по този начин е невидим за човешкото око и е заобиколен от обширна прах облак Нибиру, и може да се вижда само при определени условия. Тя ще бъде видима в Северното полукълбо само на няколко седмици или няколко дни преди най-близките си подход. Във втория случай, времето за адекватен отговор няма да растат, така че вече е в процес на подготовка е необходимо.


Нибиру, заобиколена gazopilevym облак и от време на време на престоя зад на ръба на роднината Sun към Земята, понякога все още го отразява слънчевата светлина и може да бъде видима за човешкото око в различни части на нашата планета. По време на такива периоди, вторият обект може да бъде забелязана в района на слънце или снимката на камерата при изгрев слънце или залез слънце, особено ако се използват различни филтри. Но това зависи от времето, датата и мястото, от което на наблюдението се извършва.

Ето защо, Нибиру е единственият показател, чрез който да се определи подхода, който се вижда само в инфрачервения телескоп, Черно звездите - унищожители на цивилизацията, която ще остане невидим до последния момент, но показа, че най-близкия подход ще донесе само разрушение и ще вдъхнови невероятен ужас за всички живи същества на земята.


При приближаване Нибиру и неутронни звезди ще ос на въртене и преместване на магнитните полюси отклонение на Земята. Лед на Арктика и Антарктика ще се стопи и полярните шапки, образувани на новото място на позицията на магнитното поле. Гравитационната сила ще доведе до стрес в земната кора. Това ще доведе до силни земетресения и вулканични изригвания. земната кора ще ще бъдат унищожени грешки и градове. Свиване на водноелектрически централи, мостове и железопътни унищожен и мотор път. На брега на цунами ще падне до 150 m и повече, ще се съборят всички електроенергийната система изчезва и вода.

Смъртта на цивилизацията и културата на Ренесанса

Може би в близко бъдеще (вероятно след 2018), гравитационното влияние на планетата Нибиру и неутронната звезда ще доведе до глобална планетарна катастрофа, която е причинена от движението на земята по време кора изместването на Земята.

Очевидно територия с огромна скорост на вълната ще премине на земята (земя) на около 5 метра височина. Когато пътувате вълни от земята мигновено унищожени всичко. След преминаване на вълните на мястото на града ще има нищо. Всички градове ще бъдат изравнени със земята. Няма да има сгради, няма пътища.

Преминаването на Нибиру и неутронната звезда също да предизвика тежко земетресение и огромно цунами. Височината на приливната вълна може да достигне до 150 метра, така че пространството за решаването им трябва да бъде избран над това ниво или дори над 120 метра над морското равнище.

Всички градове ще бъдат унищожени и оставени без електричество. Повече от четири милиарда градското население, а не адаптиран към селския живот, най-вероятно няма да оцелее в близко бъдеще.


За да тихо оцелеят всички бедствия, сега трябва да се движат да живее в селото или в тяхното разрешаване на постоянно пребиваване, или да се подготвят за това състояние и, освободен от суматохата на големия град и робството на пари, да започне пълноценен живот в ръцете на Майката Природа. За да се преодолее постните години по време на природни бедствия, е необходимо да се направи доставката на храни за най-малко 3 години, което е около 3 тона доставки на домакинство.

Може ли да оцелее само от хората, живеещи в малките провинциални въоръжени общности, живеещи в пълна самостоятелност. Тя е за тях и ще възстанови славянски ведическата култура след смъртта на цивилизацията.Какво древната традиция

Според наличната в древните източници на информация, по време на конвергенция в миналото на неутронната звезда до нашата планета на Земята, за да се развие силно земетресение, вулканични изригвания, пропадания и разместване на пластовете на отделни участъци от повърхността на земята. Под влияние на гравитационното му стана гигантска приливна вълна.

На земната атмосфера се улавя неутронна звезда, при което е налице намаление на плътността на въздуха и съдържанието на кислород в атмосферата е намалял значително.

Цялата планета започна ужасни бури и урагани, предизвикани от влиянието на гравитацията на неутронната звезда на земната атмосфера на. Когато вятърът утихна елементи, всички от града лежи в руини.

По време на подхода на неутронна звезда от неговите също и гравитационни ефекти, причинени значително забавяне на скорост на въртене на Земята, така че тя да изглежда така, сякаш земята спря въртенето на всички. Приличаше на дълга нощ от едната страна на планетата и един дълъг ден на друго. Слънцето, тъй като спря пътя си в небето, кръжи в един момент, т.е. едната страна на Земята е покрита, а другият е в пълен мрак.


Легендите за древни народи заявиха, че слънцето не се движи до десет дни, а гората се запали. В Индия, слънцето застана в продължение на десет дни в Иран - девет дни в Египет деня продължи в продължение на седем дни. Поради пожари, причинени от задавяне катаклизъм въздух изпълнен с дим. Сушени до източници на питейна вода.От другата страна на планетата, в същото време, не е посред нощ.

Традицията на индианците от Северна и Южна Америка разказват, че в продължение на пет дни, докато продължава бедствието, слънцето не беше показан и земята остава на тъмно.

В същото време има ос на въртене на Земята компенсирани. За да се запази стабилна позиция на оста на въртене на Земята се превърна в пространството.

При промяна на наклона на оста на въртене в пространството вода на моретата и океаните е изпаднал в континента, метат всичко по пътя си. Тази глобална напаст бе придружено от огромна приливна вълна, която е причинена от дърпането на неутронна звезда.

В резултат на вулканична активност, пожари и бури формира голямо количество вулканична пепел, сажди, дим, прах, и водна пара, която скри слънцето в продължение на години.

Легендите на индианците също се споменава, че след ужасна катастрофа, настъпила в древни времена остава най-дълбоката тъмнина, непрогледен мрак. Светът стана тъмно и не можеше да види няма слънце, нито луна, нито звезди. Мракът беше толкова гъста, че е невъзможно да се установи дори в светлината на факлата.

Дойде ужасно студено и ужасно дългата зима. Лед и киша държат много дълго, студ беше дебел, а хората умират от глад и студ.


Нанасяне на значителни щети на нашата планета Нибиру и неутронна звезда, кафяво джудже, оставете на Слънчевата система.

Въз основа на различни древни източници, катаклизма настъпила на нашата планета по време на последното преминаване на неутронна звезда, рязко намалява населението на света, което е в света, в резултат на бедствия оцелели средно само един човек от сто.

Червен прах и градушка от големи камъни

Нибиру има опашка, която се състои от прах, газове, камъни и камъни. Тези фрагменти са привлечени от мощното гравитационно поле по време на движение на планетата на удължена път. Когато Нибиру влиза нашата слънчева система, слънчевия вятър започва да се отчужди опашката си навън, далеч от слънцето.

По време на преминаването на Нибиру в близост до Земята опашката си, състоящ се от прах и камъни, това прави масивна атака срещу атмосферата на нашата планета.

Обикновено малки метеорити когато се освобождават в земната атмосфера се нагрява чрез триене и изгорени с кислород съдържащи се в него. Но в тестове толкова силна атака, която се съдържа в нея място на кислород е напълно консумира по време на преминаването на Нибиру земната атмосфера. Нагретият газ и химикали, присъстващи в Нибиру опашката, когато се освобождават в атмосфера сложени пламък земната изгарянето му кислород. Най-формация газ, утаяване на земята, част от гори изгаря, а въздухът изпълнен с пушек и дим. В местата, където озоновия слой се частично разрушени, всяко падане метеоритен срещне минимално съпротивление и ще достигне до повърхността на земята.

Основният компонент на опашката Нибиру което първият достигне долната атмосферата е прецизно червен железен прах. Защо този прах не горят в кислород от горните слоеве на атмосферата? Този прах не изгаря както вече се окислява. Уреждане на повърхността на Земята, това е дълъг период от време се превръща в реките и язовирите на червено и ще им даде горчив вкус в устата, отравяне всички източници на питейна вода. Затова е много важно да се всяко семейство в сайта на страната, или в близост до него да има добре или сондажен отвор, както и дългосрочна доставка на храна (най-малко 3 години) и доставка на питейна вода за две седмици.


В древни времена, този кафяв прах, състоящ се предимно от железен оксид, които попадат на повърхността на земята при подход Нибиру enfolding цели градове лилаво завеса от прах и отравяне водоизточници, като ги превръщат в червен цвят на кръв. Появата й е последното предупреждение на неизбежните бъдещи бедствия, които са довели до смъртта на много цивилизации в древността.

Друг признак на най-близкия подход на Нибиру е промяна във външния вид на Луната, която е боядисана в червено, в резултат на факта, че облака прах от червен прах, подадена от слънчевия вятър в атмосферата на Луната, тя се променя очевидната цветът на отражението на слънчевата светлина.

Появата в червената прах въздух в Австралия през 2009 г. показа само една малка част от това, което ни очаква, когато опашката на планетата Нибиру ще обгърне атмосферата на Земята. Но бъдещия подход на Нибиру и неутронната звезда вече се прогнозира за следващите години. В същото време, той направи прогноза от най-силните слънчеви изригвания, които могат да навредят на цялата енергийна система на планетата.

Всичко това подсказва, че времето за подготовка за живот на страната е необходимо, за да оцелее унищожаване на цивилизацията, те са много малко.

Въпреки това, хората предпочитат да си затворят очите за съобщението, което ги изпраща на природата, и завърши с едва страх, продължаваме да пренебрегваме данните към тях предупреждения, без да обръща внимание и заглушаване на гласа на собствената си душа, без да осъзнава, че целта на тези признаци не предизвиква страх и възбуди към действие за да спаси собствения си живот.

Но основният фактор, който влияе груб чакъл, които на някои места ще паднат като градушка. Неговият огромен размер смаже защитни сили на горните слоеве на атмосферата на Земята, която по това време ще бъде много по-очукан, и няма да бъде плътно достатъчно. Това ще доведе до факта, че повечето от камъните не изгори в атмосферата и да достигнат земната повърхност. Градушка идват след появата на червен прах и може да продължи няколко дни. По този начин, насищането на въздуха с червен прах е предупреждение, че трябва бързо да се намери добър покрив, тъй като става под градушка е смъртоносен за хората. Поради това е необходимо предварително да се изгради безопасно убежище в провинцията, където можете да се вози на злото, а след това естеството на започване на нов живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар