Звездни Цивилизации

вторник, 30 май 2017 г.

ПРИБЛИЖАВАНЕТО  НА  КАФЯВОТО  ДЖУДЖЕ  ЗВЕЗДА  И ТОВА КОЕТО ПРИЧИНЯВА НА ЗЕМЯТА - ПРЕД ПЛАНЕТАРНА КАТАСТРОФА СМЕ  НАСА  И ПРАВИТЕЛСТВАТА ГО ПРИКРИВАТ


повечето хора ще четат това.... някои хора ще гледат на дължината и просто ще го игнорират, но това е разликата между това кой ще оцелее и кой не може да е твой избор.

полюс смяна / военен закон / кондициониране / наса имам предвид всичко за абсолютно същото нещо.

всичко е свързано с свързването на всички точки във всеки възможен етап.. ние го правим така, че да е по-лесно за вас да разберете и да разберете..

никога не става дума за страх от страх, всичко, което искаме да направим е да ви информираме за промените, които се случват на земята и в очакване на промени в много близко бъдеще.. ние правим това за вас, защото сме готови, не се получава едно пени за това, че не забравяйте, че преди да се решение за това защо прекарваме часове в проучване / четене на данни / четене на сателити 24 / 7... това е за вас.

трябва да разберете, че през последните 20 години геоложки земни промени имат все по-голяма по-лоша година от година, с 2016-2017, които са най-лошото от всички и тази година, се доказва, че се нарушават всички тези предишни години, ако погледнем на сурови данни / диаграми / сателити и така нататък..

има различна слънчева система, която се е в преди около 20 години, електромагнитни сила на тази система причинява хаос с нашата слънчева система, като гигантски магнити, които се приближават и по-близо един до друг, на / привличането се засилва, така че да промени нашата. това е начинът, по който земята ни се увеличава, всеки път, когато миналото системата, всяка година, в която се потапя, се потапя към системата, за да го магнитно, това е напълно естествена реакция в магнетизъм.

тези ефекти на земята геоложки, нарушава ни ни баланс и това, което причинява екстремни атмосферни промени.. колкото повече се треперят, толкова повече промени, които виждаме, че е толкова просто, и когато системата се затвори достатъчно, за да може да се намери земята път, полюс ще се промени... колко близо трябва да е? може да е на 50 млн. км. и все пак, ако се чудиш защо хората се борят да видят тази система, ето защо, заедно с кафяви джуджета, се виждат само в инфрачервени спектър, разбира се.. ние правим много специални поводи за улов на планети от кафяво джудже, което е много високо документирани от нашите колеги изследователи.

ето защо делфините и китовете случайно се пране по плажовете.. защо? защото използват магнитните линии, за да могат да се навигатор, ако магнитното поле е разселени, така че това е навигационната им навигация.

представете си изместване ни изместване, което причинява тези земни промени, това е достатъчно, за да причини огромна загриженост, но има много повече от това, което просто засилва промените на земята.

слънцето ни е абсолютно с частици от втори слънчев вятър, това създава огромните короналния дупки, които сме документиране, а те просто се влошават.. това води до огромни маса маса (минавали), тъй като частиците имат синтез процес, това са супер горещи частици, които се хвърлят на земята през слънчевата ни слънчева светлина, които причиняват магнитосферата ни, за да бъдат разрушени и огромни атмосферни масаж... ето защо имаме огромни плазмени бури с лилаво осветление буквално да навсякъде... отново, това е значително по-лошо през последните 20 години с последната година, да си най-лошата и тази година, постигане през последните години..

частиците, които бомбардират земята също имат естествена плазмена реакция с земната сърцевина, която причинява ядро на ядрото.. това води до повишаване на температурата на температурата / лед / по-големи земетресения / вулканична времето / екстремни метеорологични условия във всички части на света, дължащи се на се на морска температура / земя за на / риби умират на... имам предвид всяка възможна промяна на земята, поради цялата над - изместване на изместване / атмосферни масаж.

не само, че плътността на частиците се превръща в много гъста сега, това означава, че системата се приближава близо до нашето слънце... по-particles=more плътност на particles=closer към слънца proximity=closer до земята орбитален път... виждате ли сега - да. това е неоспоримо.

ето защо е толкова важно да се разбере хармоници на слънчевата система / слънчева система механика / слънчева система механика / електромагнетизма, тъй като това е начинът, по който всичко взаимодейства с всяка планета около слънцето, което причинява всички промени на земята, така че, когато друго системата с огромни магнитни свойства е в близост до нашето слънце / земята, което причинява всички тези промени, за да се влоши още по-лошо, точно както видяхме през последните 20 години.

също като нашите самолет потоци, полярните ни потоци са intermixing с нашите субтропични потоци, дори и в слънчеви минимални периоди, които водят до урагани, дори над северния полюс, това се случва, когато температурата на морето се е се и не трябва да се случва през зимата. треперят / атмосферни компресия атмосферни условия.

виж на данни на астероида през последните 15 години, е удивително колко още отломки са в нашата слънчева система, но когато осъзнаеш, че системата е минала през колан ни пояс (отломки на отломки) от 20 години преди това не е толкова учудващо, защото така, както е минал през него, ще е тонове отломки към вътрешната ни слънчева система и завлече много отломки с него чрез магнетизъм му.

наса буквално публично да публично съобщение за намирането на друга слънчева система на ръба на нашата, наречена "трапистки 1" система, която има звезда на джудже с 7 планети... о, наистина??!?!?!? добре??!?!?!? това е същата система, за която говорим и те са напълно лъжи, за това колко далеч е, те лъжат за всичко.

древните цивилизации са били дрю на стени за всичко това, други планети, крилати планети, цунами и т.н.

библията говори за всяко едно и също нещо, както всяка религия-риба, умиращи / земетресения / приливна вълни / диви пожари / екстремни време и др. - добре, че всичко това се случва, когато говорим " край на времето " и преминаването на планетите води до " изпитание това е говори.

те пръскат химикали в небето, за да отразяват топлината и облекчи магнетизъм от слънцето / системата.. мисли като барий / алуминий и много повече..

елит са те кондициониране, майка ти / баща / баща за всички тези подсъзнателно чрез филми / музикални / телевизионни програми / анимация и др... то наистина е много добре мислех план

ето защо правят тези фалшиви " края на света " или " 2012 " защото датите идват и си върви без нищо да се случи, така че естествено си го приема. отношението... играе право в елит ръце, те разчитат на това, че казваш на хората, че е пълно с бикове. думата и устата е силно нещо и хората те кара да се чувстваш малка, за да мислиш за себе си, е дори по-силна.

елит на света се подготвя за това от десетилетия, милиарди долари / лири, които са изчезнали всяка година, е това, което плаща за подземни им "d.u.m.b" градове и черни операции... това сам трябва да те накара да осъзнаеш, че е време за това. за да се подготви за събитията, ако те са тогава и ти трябва да си.

хората винаги ме питат нещо като " добре защо правителството няма да ни каже какво ще се случи? това е, защото светът буквално ще влезе в неконтролируемо хаос през нощта, всеки би бил със семействата си... помисли си, няма банки / няма полиция / няма спешни услуги / няма работа-нищо... това ще създаде грабежи / размирици / убийства / убийства.. искам да кажа, че всички градове ще са свързани с всичко това.

има fema лагери, които са готови да се подготвят за къщата на оцелелите и да имат милиарди ковчези, които са направени, за да се чудиш защо са похарчили милиони за бунт на бунт и военни коли за стандартната полиция.

фалшивите знамена са най-добрият начин да се се на правителството за помощ, те зависят от това, че се нуждаеш от тях и затова тези събития са организираха, така че ти си толкова по-контролиран..

милиони военни закони вече са били изпратени по света, готови за това...

това работи в тяхна полза, колкото повече фалшиви знамена, толкова повече военен персонал ще продължи да да улиците, градовете, градовете, в които живееш... това означава, че когато военният закон се изпълнява, ти си точно там, където те искат. бъди...

90 % от населението на света живеят близо до крайбрежните зони..

полюс е напълно опустошава крайбрежните зони...

те искат да унищожение света с 90 % за да могат да имат своя нов световен ред.

както се казва в новия световен ред "грузия водач камъни" поддържа човечеството под 500 милиона в безкраен баланс с природата

има почти 8 милиарда от нас, които са живи на земята, искат 500 милиона.

ще пусна тази мивка.

войната ще се разсее, путин е обвинен в засаждане на бомби от брега на америка, която предизвиква мега цунами, че за малко да се ядосам... смяна смяна е това, което причинява цунами, които имам предвид, че не е трудно. за да разбера, поне веднъж ми обясни...

всички бивши от наса / бившата / учени / учени / физици и други, които се опитват да се отида с тази информация, да изчезнат или да умрат в катастрофа, така че да се говори за себе си и за youtubers / независими научни канали и т.н. винаги да бъдат затворени или цензурирани..

и моят пост също е цензурирани, защо? защото разпространението истината.

и ако се чудиш защо не си чул за всичко това? това е защото 98 % от населението на света нямат никаква идея или са чували за всичко това, защото е толкова скрито... ние сме в 2 %, които се опитват да разпространят истината в една надежда. тя достига повече хора... ние просто искаме да ти помогнем да видиш неоспоримо истина.

истината е, че знам какво се задава, точките са свързани и това е потиснати, така че се носи на всеки ден, без да ударил клепача, което те правят много добре с знаменитост клюки, но също така те хранят и всички лоши новини. може да има по новините, така че да да омраза към религии, които в свой ред създават разделение... всичко е част от шоуто " ред на чао " и " разделяй и завладее...

искрено се надявам, че повече и повече хора започват да се будните на всичко това, защото времето наистина е кратко и съм благодарен, че имаме хора като против хора, които помагат да се разпространят това... не да се страхуват от монгър... само за да информират за това.

искам да кажа, че точките са свързани за теб... просто трябва да избягаш от невежеството, което е толкова лесно да се приеме тези дни... мисли си за себе си ❤️

Wake up...

можеш да водиш кон до вода, но не можеш да ги накараш да го пият.

ще те водя до водата.

много ❤️

ps. ако някой от връзките не работи, това е защото фейсбук цензура моите постове и гледам всичко, което правя.. се надявам повечето от тях да работят.

https://youtu.be/_8etRk3QCl8

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154639514386818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154319395876818&id=605471817

https://youtu.be/QBqy-ZxK-Fw

https://youtu.be/StFwmEQLCQw

https://youtu.be/_HeeNgIO1DI

https://youtu.be/ZO1ntQRMd84

https://youtu.be/vFy5ZXD1Qpc

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154443271981818&id=605471817

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153787036611316&id=35590531315

https://youtu.be/KMhKVr1VJYY

https://youtu.be/KafGbk54x1E

https://youtu.be/fNYN9bhjC-8

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154632980231818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154421308041818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154644367516818&id=605471817

https://youtu.be/kIyAWRb0Wtc

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154627145846818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154625960226818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154585873231818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154330602221818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154339077686818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154364763111818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154367907171818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154376787631818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154394321606818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154394507726818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154395274646818&id=605471817

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fawarenessact.com%2Fmajor-cities-preparing-for-deaths-on-a-massive-scale%2F&h=ATOqJfQHqpmsmfZjyxFTQMZlQmgxZF3eoDMVzMTjkwim8Lk0WzFx-BCBg0eQQ8GZkKkf4_fk_8cFF37iBD8uS9tMdmoHBdfUfD2mZg5kDA&s=1&enc=AZOsFjnas9yu90MmXW1ACkHOAmTWCS3Ml1BepaScA5ZzoDiqDptx74AmS2Dcb2VyIzOW2qaOkiglLFudPgncUNjC

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154425213331818&id=605471817

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10154437379556818&id=605471817

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2016496705240087/

https://youtu.be/L051v3NC0F4

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2014337858789305/

https://youtu.be/Qz8cjvKJLuw

https://www.facebook.com/severeweatherEU/posts/2016643048558786

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2016587118564379/

https://youtu.be/qFLhGq0060w

https://youtu.be/Ku_IseK3xTc

https://youtu.be/tEeQhbXHlls

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2016532265236531/

https://youtu.be/IC5hn8SA2-I

https://youtu.be/OU-g0U5CecU

https://www.facebook.com/severeweatherEU/posts/2016490005240757:0

https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/2016112588611832/

На  Английски -  READ, LISTEN AND SHARE -far and wide.
Most people will read this....some people will look at the length and just ignore it but that's the difference between who will survive and who won't so it's your choice.
Pole shift/martial law/conditioning/NASA I mean its all for the exact same thing.
It's all about connecting all the dots in every possible stage you can..we do this so it's easier for you all to grasp and understand..
It's never about fear mongering, all we want to do is inform you of the changes that have been happening on earth and the pending changes in the very near future..we do this for you because we are ready, we don't get a penny for it either so remember that before you pass judgment on why we spend hours upon hours researching/reading data/reading charts/watching satellites 24/7...it's for YOU.
You must understand that in the past 20 years the geological earth changes have got increasingly worse year by year, with 2016-2017 being the worst of all and this year alone is proving to be breaking all those previous years if we look to the raw data/charts/satellites and so on..
There is a different solar system that entered ours around 20 years ago, the electromagnetic force of this system causes havoc with our solar system, it's like giant magnets getting closer and closer to each other, the repulsion/attraction intensifies thus altering our planets magnetic polarity..this is how our earth wobble increases, every time we past the system every year our North Pole naturally dips towards the system to magnetically repel it, this is a total natural reaction in magnetism..
This effects earth geological movements, disrupts our tidal balances and is what causes extreme weather changes..the more we wobble, the more changes we see it's as simple as that and when the system gets close enough to earths orbital path a sudden geological POLE SHIFT will occur...how close does it have to be? It could be 50 million miles away and still cause a very sudden pole shift, so if your wondering why people struggle to see this system- that's why, along with brown dwarfs only being visible in the infrared spectrum of course..we do on very special occasions catch orbiting planets of the brown dwarf which is very highly documented by us fellow researchers.
This is why dolphins/whales are randomly washing up on beaches..why? Because they use our magnetic field lines to navigate so if our magnetic polarity is displaced then so is their navigation.
So imagine our polarity displacement that causes these earth changes, that's enough to cause huge concern but there is a hell of a lot more to this that just intensifies the earth changes..
Our sun is being absolutely bombarded with particles from a second solar wind, this is what creates the huge coronal holes that we have been documenting and they just get worse..this leads to huge coronal mass ejections (CMEs) as the particles have a fusion process, these are the super hot particles that get thrown at earth through our suns solar wind which causes our magnetosphere to be disrupted and huge atmospheric compressions...this is why we have massive plasma storms with purple lighting literally popping off everywhere now...again, this has got considerably worse over the past 20 years with last year being the worst and this year reaching last years intensity already..
The particles that bombard earth also have a natural plasma reaction with earths core which causes the core expansion..this leads to sea temperature rise/ice cap reduction/more earthquakes/volcanic eruptions/extreme weather in all parts of the world due to the sea temperature rise/land animal for offs/fish die offs...I mean every possible earth change happens because of all of the above - polarity displacement/atmospheric compressions.
Not only that, the density of the particles are becoming very dense now, this means that the system is getting in closer proximity to our sun...more particles=more density of particles=closer to suns proximity=closer to earths orbital path...do you see now? It's undeniable.
This is why it's so important to understand solar system harmonics/solar system dynamics/solar system mechanics/electromagnetism because this is how it all interacts with every planet around our sun which is what causes all the changes to earth ...so when another system with huge magnetic properties is in close proximity to our sun/earth it causes all these changes to get rapidly worse, just like we've seen for the past 20 years.
Just like our jet streams, our polar jet streams are intermixing with our subtropical jet streams even in solar minimum periods which leads to hurricanes even over the North Pole, this happens when the sea temperature is risen and shouldn't happen in the winter at all. Wobble/atmospheric compression weather.
Look at the asteroid data progression over the past 15 years alone, it's astonishing how much more debris is in and around our solar system but when you realise that the system went through our Kuiper belt (debris field) about 20 years ago then it's not so astonishing because as it went through it would of knocked tons of debris towards our inner solar system and dragged lots of debris with it through its magnetism.
NASA literally outright making a public live announcement about them finding another solar system on the edge of ours which they called the 'trappist 1' system that has a dwarf star with 7 orbiting planets ...oh really??!?!?!? Well that's the exact same system that we talk about and they are outright lying about how far away it is, they lie about everything.
The ancient civilisations drew/carved on walls about all this, other planets, winged planets, tsunamis etc
The bible talks about all the same things as does every religion- fish dying/earthquakes/tidal surges/wild fires/extreme weather etc - well that's all happening as we speak 'end times' and the crossing of the planets brings 'tribulation' that is spoke about.
They spray chemicals in the sky to reflect heat and ease magnetism from the sun/system..thinks like barium/aluminium and loads more..
The elite have been literally conditioning you, your mother/father/grand parents for all this subliminally through films/music/TV programmes/cartoons etc ...it's truly a very well thought out plan
That's why they make these fake 'end of the world' dates up like '2000' or '2012' because the dates come and go without nothing happening so you naturally adopt that ''what a load of crap'' attitude...plays straight into the elites hands, they depend on you telling people it's totally made up bull. Word and mouth is a powerful thing and people making you feel small about you thinking for yourself is even more powerful.
The elite of the world have been preparing for this for decades, the billions of dollars/pounds that go missing every year is what pays for their underground 'D.U.M.B' cities and black ops...this alone should make you realise that it's time to get prepared for the coming events, if they are then you should be too.
People always ask me things like ''well why wouldn't the government tell us of what's coming?'' ...it's because the world would literally go into uncontrollable chaos overnight, everyone would go to be with their families...think about it, no banks/no police/no emergency services/no work- NO NOTHING...this would create looting/rioting/rape/murders..I mean all the cities would be rife with all this.
They have FEMA camps set up all over in preparation to house the survivors and have billions of coffins pre made too..you have to wonder why they have spent millions on riot gear/hollow tip bullets and military vehicles for the standard police.
False flags are the best way to get people to look to the government for help, they depend on you needing them and that's why these events are staged so you are that much more controlled..
Millions of Martial law signs have already been shipped around the world ready for this...
This works in their favour, the more false flags, the more military personnel they will keep putting on the streets, the cities, towns that you live in...that means that when martial law is implemented you are exactly where they want you to be...
90% of the world population live near coastal areas..
The pole shift completely devastates the coastal areas...
They want to depopulate the world by 90% so they can have their 'new world order' in place.
Just like it says on the 'new world order' Georgia guide stones ''maintain humanity under 500 million in perpetual balance with nature''
There are nearly 8 billion of us that are ALIVE on earth, they want 500 million.
I'll let that sink in.
War will be a distraction, Putin being accused of planting bombs off the coast of America that causes mega tsunamis is so laughable I nearly pissed myself...the pole shift is what causes the tsunamis I mean come onnnn...This is not hard to figure out once explained like this...
All the ex CIA/ex NASA/Astronomers/scientists/physicists etc that try to go mainstream with this information all either disappear or die in an 'accident' so that speaks for itself and the youtubers/independent science channels etc always get shut down or censored..
My post get censored too, why? Because we spread truth.
And if your wondering why you haven't heard about all this? Well it's because 98% of the world population don't have any idea or have even heard about all this because it's that well hidden...we are in the 2% that try to spread the truth in a hope it reaches more people...we just want to help you see the undeniable truth.
The truth is, I know what's coming, the dots are connected and it's being suppressed so you carry on your daily lives without battering an eyelid which they do very well with celebrity gossip...but also feed you all the bad news they possibly can on the news stations so you keep growing hate towards religions which in turn creates divide...it's all part of the show 'order out of chaos' and 'divide and conquer'
I honestly hope more and more people start waking up to all this because time really is getting short and I'm thankful that we have fellow like minded people that help spread this...not to fear monger...just to help inform.
I mean come on, the dots are connected for you...you just gotta escape that ignorance that is so easily adopted these days ...think for yourself ❤️
Wake up...
'You can lead a horse to water but you can't force them to drink it'
I'm leading you to the water-drink it.
Much ❤️
Ps. If some of the links don't work it's because Facebook censor my posts and watch everything I do..hopefully most of them work.
Няма коментари:

Публикуване на коментар