Звездни Цивилизации

събота, 20 май 2017 г.

Извънземните продължават    генетичните си експерименти с хора


http://sanovnik.bg/n3-40125-%D0%A5%D0%BE%D1%80%D0%B0,_%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8_%D0%B2_%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8

Според архивите на уфолозите извънземните продължават генетичните си експерименти с хора и до ден днешен. Регистрирани са много случаи на отвличане на хора от извънземни.
В повечето случай хора, които са станали жертва на отвличане от извънземни, могат да си спомнят детайли за случилото се само в състояние на хипноза. Към тези данни мнозина имат сериозно отношение, тъй като според експертите, когато е под хипноза, човек не е способен да лъже.
Под въздействието на регресивна хипноза жертвите на отвличане разказват, че с тях са извършвани унизителни и болезнени експерименти. В различни техни органи – мозък, стомах, бъбреци, гръбначен мозък, полови органи са били вкарвани игли и датчици.
Според разказите им те са били изследвани с помощта на необикновени медицински апарати. В различни части на телата им били вкарвани импланти, които осигуряват бързото намиране на хората при нужда.

По същия начин учените маркират и чипират различните животни при изследванията си. Най-често при жертвите на извънземно отвличане импланти се откриват в мозъка, зад очната ябълка, в ушите, носа или под кожата на ръцете или краката.
Някои от тези импланти приличат на паяк с много тънки крака, които по неизвестен за нас начин се свързват много здраво с нервните влакна на човека.

През 1993 година португалският хирург Антониу Боржа извадил от главата на пациентка миниатюрно устройство, което според изследванията е радиопредавател, с чиято помощ може да бъдат контролирани придвижванията на жената.
Причината да потърси помощ била неспираща мигрена. Анализът показал, че приемникът е от неизвестен материал, който не може да бъде видян на рентген.
Често отвлечените съобщават, че извънземните взимат проби от спермата или яйцеклетките им. На жените се имплантира генетичен материал в матката и след няколко седмици зародишът се извлича и се слага в инкубатор.
Жертвите на тези експерименти твърдят, че в извънземни бази и на Луната има хиляди капсули, отглеждащи хибриди и мутанти. На някои от жените било позволено да видят плода на утробата си и дори да си поиграят с него след раждането му от инкубатора.
В някои случаи ембрионът не се извлича и тогава жените раждат деца с огледални очи, много тесен нос, крокодилска кожа, вертикални, близко разположени една до друга зеници.
Случаите на подобни мутации са все по-чести. Жертва на отвличане била и 24 годишна австралийка, която била използвана за жив инкубатор и според показанията й, взето под хипноза, дала живот на 26 хибрида.

Няма коментари:

Публикуване на коментар