Звездни Цивилизации

петък, 26 май 2017 г.

ПОДСЪЗНАТЕЛНИ ЕРОТИЧНИ  СЕКС  ПОСЛАНИЯ  В  АНИМАЦИОНИТЕ ФИЛМИ И РЕКЛАМИНе си го обяснявам тоя факт. В доста голяма част, когато си лафим с приятели (било то на маса или просто хенгин ъраунд) в един момент започваме да говорим за сладкото ни анимационно и детско минало. Безгрижие бих казал. Нали (почти) всяко дете има такова. Започваме с умиление да си припомняме анимациите, които сме гледали. За които сме си скубали косите с по-големите ни братя и сестри, само и само да ни оставят да гледаме. Готини са моментите с възстановка на разни любими епизоди. Фън е и процедурата по “Кой как се казваше?!” разгадаването.

Само дето. Нищо не подозиращите деца тогава… са били подложени на няколко встъпителни за живота уроци. За какво говоря ли?!

Чудили ли сте се някога защо сме толкова пристрастени към секса, наркотиците, храната, страха и насилието? Дали тези зависимости са естествени или сме били подтикнати да се пристрастим към тези неща? Ако сте наясно с това как големите компании използват подсъзнателни послания в своите реклами, може би ще се съгласите с констатацията, че повечето зависимости не са естествени, а по-скоро са резултат от скритите подсъзнателни внушения с които ни облъчват всеки ден.
Каква е основната цел на подсъзнателните послания в рекламите?

От деня в който се родим, ние сме бомбардирани с всякакъв вид негативни подсъзнателни и съзнателни послания. Много търговски компании създават тези скрити съобщения с цел директна насоченост към нашето подсъзнание, за да могат по този начин да манипулират съзнанието им, по начин, който им е угоден. Благодарение на тези подсъзнателни трикове те бавно, но сигурно ни карат да се държим, по начина по който искат.

Отрицателните подсъзнателни съобщения са една от основните причини, поради които нашето общество е толкова обсебено от секса, наркотиците, храната и насилието. Много от тези негативни подсъзнателни послания са предназначени да предизвикат страх, расизъм и сегрегация. Поради това е толкова трудно да живеем съвместно с други религии и култури и да постигнем един траен световен мир.

Сред основните цели на рекламата са да ви информира за определени продукти и услуги и да ви мотивира да си ги закупите. За постигането на тези цели те използват закачливи заглавия, атрактивни графики, съблазнителни клипове и специални оферти, които подсъзнателно ви подтикват и мотивират да действате по определен начин към даден продукт или услуга.

След като са в състояние да манипулират съзнанието ви, използвайки негативни подсъзнателни съобщения, те до голяма степен могат да контролират поведението ви. Проблема е, че вие дори не сте наясно, че сте манипулирани. Много хора гледат скептично на това, но замислете се, защо компаниите харчат милиони долари годишно за разработката на нови и нови подсъзнателни послания.

Магически знаци и мнемоники използвани в рекламите
В днешно време рекламите често имат вградени магически знаци и мнемоники, които създават магически заклинания с цел препрограмиране на съзнанието на по-дълбоко ниво. Разбира се не могат да контролират на 100% съзнанието ви, но ви засягат много повече, отколкото предполагате.

Най-използваното средство за излъчване на тези магически заклинания е телевизията.
Скритите цели на телевизията е да излъчва реклами с подсъзнателни послания, пълни с магически знаци и мнемоники. Целта е да ви се представи една фалшива реалност, която има за цел да промие съзнанието ви. Точно поради тази причина телевизионните предавания се наричат още програми, защото имат за цел да ви програмират и контролират съзнанието ви, така че да действате и мислите по определен начин. Всичко е толкова очевидно, само трябва да имате ,,очи", за да го видите!

Как да защитите ума си от негативните подсъзнателни съобщения
За да защитите ума си от негативните подсъзнателни съобщения, на първо място трябва да разберете как работи системата. Подсъзнателните послания са като фокусите, когато разберете как се правят, повече не могат да ви подвеждат и манипулират съзнанието ви.

Ако гледате прекалено много телевизия, намалете часовете, които прекарвате пред малкия екран. Честотата на телевизора засяга мозъка по негативен начин. Мозъчната дейност се променя от нормалното състояние на ума (Бета вълните), към алфа вълни. Когато вашите мозъчни вълни се променят към алфа вълни, вие изпадате в едно отпуснато състояние на ума. Това състояние е подобно на транс и много лесно можете да бъдете програмирани.

Тази промяна в мозъчната дейност изключва по-високите критични функции на мозъка ви. В това състояние ума ви е лесно манипулируем и може да приеме всяка една информация за истина. Точно за това телевизията е толкова ефективен метод за манипулиране на съзнанието.

Един от най-добрите начини да се предпазите от негативните подсъзнателни послания в рекламите е да престанете да позволявате на водещите медии да ви поучават как трябва да мислите. Освен това дисциплинирайте ума си и станете по-отговорни. По този начин за егото ще бъде много трудно да повлиява на решенията ви.

След като започнете да освобождавате съзнанието си от негативните подсъзнателни послания, ще забележите, че много от вашите зависимости повече няма да ви засягат в такава голяма степен или ще изчезнат напълно. Освен това нивата на стрес ще спаднат значително, което ще намали емоционалните ви проблеми.


Смърфовете


Гледали сте ги предполагам. Да речем, че има около 50 смърфа в това селце с тия прекрасни гъбки. На тия 50 загорели мъжки смърфчета… имаме една супер секси (по поличка, без бельо) Смърфиета! О, да! И това не е всичко. Не забравяйте Татко Смърф: “Who’s your daddy now?!”
Като малък не си давах сметка за това подло съотношение. Супер нереалистично. Да не говорим, че е обидно за момиченцата. Какво става като го гледат?! Не се ли питат защо има само едно женско смърфче?

Семейство Флинтстоун

Днес разбрах, че имало порно с тия герои. Е, бива ли такова нещо? Детето ви е любопитно. Не си записвайте подобни неща на видео касети, DVD-та или просто на харда. Знаете как всичко мръсно се намира най-лесно! Не окепазявайте героите от популярната анимация на Хана-Барбра.

Снежанка и седемте джуджета

Пак малко в духа на Смърфовете. Една ‘арна мома срещу седем дребосъка. Нищо, че са малки. Сигурно възможностите им са огромни! Все пак по цял ден лашкат в мината. А като се приберат, си поделят едно сочно и много страстно парче - Снежанка!

Трите прасенца

Животински секс! Постоянно някой извърта историята, че Големия лош вълк иска да хапне прасенцата. Глупости! Иска да се погаври с тях. Духа ли духа, бута къщетата и след това си прави малко свинско парти. Оргийка бих казал.
Гей порно гледали ли сте?! Двама са, първия духа на втория. След, което втория чука първия. Много яко нали? Представете си кой кого, по ред на номерата и къщичките.
Последното прасе каменен зид вдигнал, за да избегне тая педерастка опасност в гората, ама на!

Червената шапчица

Какво да коментирам тука? Малко ли гаври е имало с приказката? На всичко отгоре Големия лош вълк тук е травестит! А Ловецът?! Абсолютен садо мазохист. Напълнил Вълка! Напълнил го бе - най-вероятно с безработни бели копеленца, но го променили на камъни. И го хвърлил да се дави. Добре де… първо ако е сдъвкал бабата и Червената шапчица (която НЕ би трябвало да се шматка сама в гората, колкото и болна да е баба й) и да го пориш, няма да ги спасиш. Ужасна работа!

Мики Маус

Уолт Дисни вероятно е отрязал топките на милия си герой. Така ли трябваше да го представи на племенницата си?! Вярно, че когато я е развеселявал са били просто скици дето мърдат. Но филмовия вариант, който така щедро го дарява с Оскар, притежава един от най-пискливите гласове за всички времена. Не е справедливо според мен. Мъжка мишка. Не е плъх, но има пишка. Трябва ли да писка така?!

Доналд Дък


Не ви ли притеснява факта, че тоя паток през 97% от времето си на екрана носи един готин моряшки аутфит. Нали така? Отдолу няма нищо. Перушина и два оранжеви крака. А какво става като иде до банята? Излиза след душ (или вана) и си е увил кърпа около кръста? Защо?

Бъгс Бъни

И това ако не е най-бисексуалния герой в цялата анимационна история?! Да сте гледали някой епизод, в който Бъгс да не се е преоблякъл на жена. Или пък да не раздава целувки на останалите МЪЖКИ персонажи? Моля ви!

Powerpuff Girls

Това е по-ново. Така, като завършек на историята… може би сте ги гледали по Cartoon Network. Три малки момиченца със супер сили. Blossom, Bubbles & Buttercup :)
Много сладко звучат. Бият се срещу Моджо Джоджо и спасяват деня от останалите неприятели дето тероризират градчето им.
Но, дотук нищо нередно нали, откъде са се взели?!
Професорът! Този готин тип с бяла престилка си ги е създал ;)
Създал си е малки момиченца със супер сили. Спят в неговата къща и биват експлоатирани да спасяват града. Това ако не е репресия и педофилия, какво е тогава?

Илюминати символизъм в Филмите - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwibrNCbs43UAhVMshQKHacqCf0QjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3Aa694d06022&psig=AFQjCNF-dF3-Kx9Jz8S4hUmPTEAFN6wUcA&ust=1495882631942399

А съм сигурен, че има и още. Не ми се мисли напоследък що за анимации правят. Като прехвърлиш миналото виждаш толкова перверзия и гавра, толкова прах в очите на жадните за просвета хлапетии, че не ти се мисли в днешните (така вулгарни) времена какво ли е нивото на анимацията…
Няма коментари:

Публикуване на коментар