Звездни Цивилизации

събота, 27 май 2017 г.

РАСАТА  НА  ФЕИТЕ  -  ПАЗИТЕЛИТЕ  НА  ПРИРОДАТАРасата на  Феите  е много красива, това са  красиви  приказни  създание, любящи  към всичко живо свързано с природата. За тях природата е живот и хармония, всяко  цвете, всяко растение и всяко животинче  те изпитват любов към него,  Феите обичат природната среда те са природните духове на гората, планината реките и водните извори, те са свързани с гората и природата. Феите от по високи паралелни вибрационни измерения са по различни от тези   от земните, Плеядинските  Феи са много красиви руси или червенокоси красавици  със сини или зелени очи  някои от тях имат криле други не, зависи от плътността на вибрационното измерение на дадена планета на кое ниво на съществуване се намират. Пледядинските Феи  се делят на дребни и по големи хуманоидни създания, дори такива  като нас хората на земята размер. Феиската плеядинска раса  е много чувствителна, те са нежни създания обичащи цветята и животинчетата те могат да разговарят с тях телепатично, те владеят дори силата на мисълта каквото пожелаят и то мигновено се появява пред тях. Те излъчват светлина ,те могат да летят като пеперудите и птиците ако някои земен човек  можеше да ги види ще види просто  светлина сфера защото те са на по висока вибрационна честота на съществуване от наблюдателя  които ги наблюдава  те са  блестяща светлина. Плеядинските  Феи  ги показват дори във вашите анимационни филми.  Те не са измислица  и  фантазия,  а реални създания. Расата на  Феите и Елфите от Плеядите обичат живота и го ценят, за тях всяко цвете ,растение и животинче  е най добър  приятел за тях. Например  Феите  от  Зорая  са прекрасни те летят над водните извори и водопади над горските цветни гори и поляни, ливадите са  обгърнати от цветни килими от различни по форма и размери цветя и храсти. Това е една приказка  фантазия ще каже някои ,но това не фантазия това са реални светове съществуващи на много по висока вибрационна честота от земната. Това е приказен свят, кристални дворци, принцеси, и принцове, прекрасни създания  всичко блести от ефирна светлина.   А планините на още по високо вибрационно измерение   са от кристали и блестят величествено  на светлините лъчи  в тези  райски земи.

 Феите обичат природата .Ако  някои съсипва природата теса тъжни защото те са свързани с нея. Така и при земните Феи като хората унищожават природата животинските и растителни видове те страдат от това. Те са свързани с господарите на стихиите затова колкото и да не искат и ги боли  че човешкият род сам се самоунищожава но и наранява и природната среда. Те знаят че рано или късно ако човешкият род продължи с безумните си дейности срещу природата и нейните животински обитатели,  природните  господари на стихиите ще вземат този свят в свои ръце да спрат безумието  и агресивността на човешкият род срещу Майката Земя, която постоянно стене в болка от безумното  и жестоко човечество, което постоянно я наранява чрез всякакви безумни дейности.Феята е много чувствителна към природната среда но тя знае че природните бедствия са пречистващ ефект на   земята, всички негативни мисли и действия природните стихии ги пречистват тотално за да се роди един по добър и  по светъл свят  с по положителна среда. Където накрая  природата ще може по лесно да се възстанови от пречистващите природни стихии. Феите на  Земята и невидими за човешкото  око за сега те постоянно ни наблюдават. Те много обичат природата и цветята затова те там живеят  с природните дадености с пойните птички  с  бученето на пчелите с животинските видове.

За тях гората е енергия която дава живот на всичко наоколо, а цветята са цветните градини на природата. Затова които наранява някое животинче или къса някое цвете те са тъжни, цветята  са живи създания и те имат разум като всичко останало в природата но много хора още не са готови да го възприемат това, и  късат цветята и убиват гористите местности ,а  Феите са тъжни защото тези лоши хора още не са разбрали ако навредиш на някое дърво или цвете рано или късно ще си плащаш затова .  А стихиите са готови да пречистят бетоните градове и да се роди отново природата в тях. Които обича природата животинчета  и цветята той има енергийна  връзка с тези прекрасни приказни феиски създания на природата. Феите са  богините  и пазителите на природата и  те винаги ще  са енергийно свързани  с нея  и винаги  ще  се  грижат за нея и  ще я пазят както могат.Няма коментари:

Публикуване на коментар