Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Каква е сегашната ситуация на планетата ни Земя - Част 1


Днешното Световно правителство в сянка не живее в градове, а в подземия и катакомби, в подземни бази и скривалища, напълно и с всичко оборудвани. Те почти не сe показват на открито, а тайно и могъщо дърпат конците на развитие на нашия нещастен свят и го правят не от вчера, а от неколкостотин години. Имат заключително верни, разбирай програмирани и зомбирани сатрапи, които им служат като безмозъчно стадо. Последната им върхова цел за изпълнение, както вече отбелязахме и преди, е имплантирането на ЧИП за всички обикновени хора от планетата, абсолютно ненужен баласт, от който да се освободят час по скоро!
Чипът ще позволява всеки човек да бъде управляван от централен процесор, като се подчинява и изпълнява всичките му команди, начини на мислене, виртуални реалности и т.н.
Чипът ще замени недотам съвършените телевизори, плейъри, джиесеми и интернет. Фактически вътре в главата на човека ще има монитор, хиперстереоуреба, всевъзможни сензорни тела с външна периферия и оперативна памет, процесор, хард диск и т.н. Той ще въздейства на щитообразната и жлезите с вътрешна секреция, на сензорите за ясночуване и ясновиждане, човек ще живее във виртуална реалност с божествени, вълшебни свойства. Вече няма да боледува и ще живее вечно. Потресаващо, но наистина ли ще бъде така или това е поредната от стотиците и хиляди измами и илюзии, в които кукловодите искат да повярваме. Същите, но с много по-ниски възможности за унищожаването на рехавото човешко съзнание, нервна система и, разбира се, човешко здраве, които вече са превърнали голяма част от младото, пък и от по-старите поколения на планетата в истински олигофрени и малоумници.
Чипът ще получава командите и алгоритмите на управление от централен компютър, монтиран засега, както вече се разбра, в Брюксел, а имплантацията трябва да започне веднага!
Тази нова информация, предоставена за общо осмисляне на установената патова ситуация на планетата ще позволи на будните и жертвоготовни хора да станат по-активни във високо отговорните си действия по отношение на т. нар. ,,Главна директива", дадена от Галактическата Федерация за излизане от всякакво влияние и контрол на драконо-орионските структури над нашата цивилизация, Осведомеността ще покаже на човечеството, че е крайно време да прозре твърде опасните последствия, до които ни доведе насилствено нахлузената рептилиано-орионска парично-кредитна система, и респективно - контролно-управленческата система, внедрена в обществото, която в края на краищата ще превърне човешката раса в роби и ще срине градената с кръв и пот цивилизация на Земята.
От друга страна, с убийството на посланика на Федерацията Рон Рамел (Крентон) интервентите на Земята се приближават към преследваната крайна форма на господство над човечеството. Има информация, че от 1994г. представителите на Тъмните сили на Космоса в лицето на Империята от Орион и рептилите от Дракон са поискали примирие с Галактическата Федерация. Те са приели условията им и се стига до някакво компромисно решение относно Земята и човечеството, което все още не се знае какво точно представлява. Съдейки и от едно друго Галактическо споразумение, постигнато през 2003г. (по земно време) в Галактика Андромеда, според което от планетата Земя трябва да бъдат изведени всички представители на Тъмните и на Светлите сили като човечеството бъде оставено да си отдъхне. Да се опомни и само да определи по кой път на развитие ще продължи!
Какво в действителност обаче може да се получи, ако високите сиви успеят да стартират компютъра си, монтиран някъде в дебрите на Земята?
Ако успеят (а това ще е показател, че човечеството не е заслужило свободата си), той светкавично ще започне да излъчва вибрации, които ще послужат като своеобразна бариера против духовните енергии и познания! Компютърът генерира особени честоти заставящи човешкото съзнание да се концентрира на вълните на опустошаващите чувства, навеждащи човечеството постоянно да се самоунищожава, чрез всевъзможни средства, да причинява и твори хаос на планетата, както и да върши предимно безумия, които в края на краищата ще го унищожат, както като цивилизация, така и като вид, който категорично и най-демонстративно показва дефектите си пред целия многолик Космос. Компютърът ще стимулира човечеството към постоянни войни, насилия, паранои и конфликти, постоянни стресове, спорове, тревоги и т.н. (т.е. това, което човечеството върши почти през цялото време на развитието си до сега).
Има информация относно разгледания важен въпрос, свързан с по-нататъшното развитие на човешката раса на нашата планета, че отделни хора в ЦРУ, представляващи една фракция, през последните две десетилетия са успели да създадат отделни команди, които са унищожили много от кристалните терминали от мрежите на свръхкомпютъра, чрез акции в пещери, тайни подземия и т.н., което подсказва, че работата му е била силно нарушена. Трябва дебело да се подчертае, че по-голямата част от служителите на сатанинското управление, представляват особен вид човешки зомбита, на които са им промили мозъците и им е внушено, че компютърът ще ги възвиси до нивата на безсмъртието и ще ги направи земни богове, затова те като жестоки киборги правят всичко на каквото са способни, за да може планетарният инструмент за господство да работи безупречно!
Предшествениците им - има се предвид създадената някъде в края на 40-те години на ,,Маджестик-12" (Още за групата ТУК) за управление и пълен контрол на всичко и на всеки, дръзнал без разрешение да се занимава с феномена-предизвикателство ,,НЛО и ИЗЦ", организация от 1949г., почти веднага след създаването си приема първоначален план за действия под кодовото наименование ,,MJ-1949-04P/78" относно това ,,кой какво и до колко" има право да ползва, разгласява и тиражира информация за горепосочения феномен. Трябва да се признае, че в резултат на извънредните права, които имат представителите на свръхсекретната група, както и огромните средства и технико-технологични възможности, с които тя разполага в продължение на цели 39-години, световната общественост беше въвеждана от заблуда в заблуда. Политическото, военно и научно ръководство почти на всички държави в съвременния свят беше водено буквално ,,за носа"!
миналия век в САЩ свръхсекретна организация
Всички безприкословно не само се доверяваха, но и чинопоклонно се подчиняваха на техните напътствия, разпоредби и заповеди и така то ден днешен, когато и те самите разбраха, че няма да стане това, което лично на тях им беше обещано, че предварително планираният сценарий за развитие на нашия свят относно превръщането му в тяхна собственост, а човечеството - силно редуцирано, превърнато в робска маса.
Всичко това им беше обещано от господарите им орионци при положение, че с тяхна помощ планетата ще бъде поробена, да се разбира - превърната в постоянен член на империята на Орион... Наистина вече е много късно, защото са разбрали, че нищо подобно няма да се случи, защото са навлезли много дълбоко в тресавището на тази потресаваща гавра, наречена чудовищно предателство на собствената си планета и себеподобните си! Те, въпреки че усещат края си продължават с жестокото си безчинство над човечеството, надявайки се (точно, както нацистите в края на войната) на чудо, че наистина ще успеят да нахлузят ярема на Новия световен ред върху шията на цялото човечество, което е абсурдно да се реализира. В интерес на истината трябва да се признае, че в това отношение са постигнали много!

Няма коментари:

Публикуване на коментар