Звездни Цивилизации

сряда, 27 януари 2016 г.

Джери Уилс – идвам от Тау Сети с определена цел


тау сети

Джери Уилс е известен в чужбина най-вече като експерт лечител освен с другите си страсти (издал е също и книги).
Наред с това той твърди, че перфектно си спомня своя произход, който съответства на звездната система известна на нас като Тау Сети (Плеяди), чиято звезда е на около 12 светлинни години от Земята. Той смело заявява, че е оставен на земята като дете, заедно с много други, като част от проекта на Съвета на Световете за напредъка на Земята.
тау сети
Джери Уилс е дал интервю преди години на Алфред Ламбремонт Уебре за Exopolitics TV.
Това, което ви разказваме в тази статия е в превод част от гореспоменатото интервю.
В това интервю разделено на четири части (четири видео от по 15 минути), Джери Уилс говори за различни лични ситуации, сред които са осиновяването му от човешкото семейство, откриването на неговите способности, както и различните извънземни посещения от извънземна делегация във връзка с неговата мисия.
Уилс започва интервюто с думите, че в продължение на много години той е живял, без да знае много за странните епизоди които преживявал, докато един ден на определена възраст му била разкрита голяма част от произхода му. Той твърди, че един от най-ранните му спомени (като бебе) е как лети над върховете на дърветата притежание на една жена, която пеела песен, която му действала отпускащо. Освем летенето над дърветата, една от странностите на тази жена е непознатия ѝ език, който и до ден днешен не е в състояние да имитира.
Джери Уилс казва, че последния му ясен спомен в съзнанието му е едно странно, много студено място, след което изглежда има празнота, която започва от първите му години на живот.
Джери твърди, че е бил възпитан така, че да се адаптира към живота тук, винаги под тяхна защита, както би направил всеки родител с детето си. Израствайки осъзнал, че вижда неща, които други не са в състояние да видят.
Ставайки все по-голям имал възможността да задава по-дълбоки въпроси на своята земна майка, но познавал предварително отговорите, които му давала. Загубил баща си когато бил на 7 години, така че майка му останала единствената възрастна към която можел да се отнася.
Получавал чести извънземни посещения когато бил малък, но в един момент изглежда били прекъснати за дълъг период от време. Той твърди, че като малък е бил много следен и периодично получавал тези посещения (въпреки, че в началото не знаел кои са те). Въпреки това, след 18 годишна възраст започнали да намаляват значително, по 1 на всеки 10 години.
джери уилс тау сети
Случило се е точно при едно такова посещение да разкрие истинската си самоличност. Че бил дете осиновено от земни хора и че неговите корени идвали от много далечно място. Тези същества били притеснени за неговото психично здраве и емоционално състояние, защото не знаели как ще реагира след като открие истинската си самоличност.
В едно от тези посещения му говорели за смърт в семейството, ставало дума за майка му, казали му също до колко време ще се случи и така станало.
Един ден той поискал да се задълбочи с молба за повече информация относно произхода му, защото според него не съвпадали с реалността. Въпреки това получил някои потвърждения с телефонно обаждане от сестра му, която го помолила да седне, че трябва да му разкаже една история. Основното, което му казала, е че е бил осиновен и че са го получили от военната база във Форт Нокс.
За Джери Уилс странните истории започвали да придобиват смисъл, благодарение на разказите на сестра му за началната му възраст. Уилс разбрал, че онези хора, които го посещавали от време на време, му казвали истината. Тези откровения му помогнали да се освободи от товара си, но в същото време му създали доста объркване в главата.
Според него всеки от нас е свързан с хората около себе си и е в състояние да почувства вътрешно енергията, която ни помага да определим реалната емоционална връзка. На практика трябва да сме в състояние да „почувстваме“ кожата на семейството ни.
Когато получил потвърждение, че тази, с която е израстнал не била истинската му фамилия, не се чувствал вече от този свят и разбрал, че онези извънземни същества са били наистина неговото истинско семейство.
От друга страна Джери разказва, че от малък се чувствал различен от неговите приятели, случвали се странни неща, не само виждал неща, които за другите били невидими, но растял по различен начин и бил много по-интелигентен от останалите деца. С несъразмерната си височина (2 метра) и физическа сила, му предлагали да практикува различни видове спорт. Бил още малък когато приключил четенето на две енциклопедии, имал фотографска памет и математиката не била проблем за него, до толкова че нивото му било далеч по-високо от средното (фактите, които разказва датират от 12-13 години).
Уилс заявява, че няма намерения да продава странните си истории на света, знае добре, че не може да се покаже пред хората казвайки: “Вижте ме, аз съм извънземен!“ (въпреки, че с разказите си казва точно това). Въпреки това твърди, че живеем в този свят независимо от нашите корени, всички сме в състояние да преодолеем определени ситуации и да правим неща, които за други са невъзможни. Няма значение от къде идваме, важното е, че живеем в свят, който би могъл да е по-добър и всички ние можем да сме по-добри, повече от колкото си го представяме.
Джери Уилс разказва, че е бил доведен тук като проект на Съвета на Световете. Изглежда има различни съвети и различни цивилизации освен нашата на Земята и измежду тези видове има също мирни и интелигентни, много от тях се опитват да се подобрят и за да успеят имат нужда да преживеят определени ситуации помагайки на същества, които следят определени идеали. Във всеки случай, всички ние сме в състояние да се подобрим и тази асоциация ако можем така да я наречем, осъзнала, че някои неща на тази планета ще започнат да се променят, така че решила да изпрати някои от членовете си на Земята опитвайки се да помогне на хората от този свят да отворят разума си.
Много били хората, които са част от тази мисия (колективно събуждане), всеки може да е  един от тях, някой наш приятел, съсед, член на семейството.
В тази втора част на интервюто Алфред Ламбремонт Уебре е посочен като пример от Уилс, казвайки че не помни някога да е получил  посещения от физически същества, които са му предали някаква подробна информация, а по-скоро от духовни същества.
Джери продължавайки интервюто си казва, че въз основа на това, което му е казано, на всички хора които са били доведени на Земята са вкоренени идеология и концепции за да бъдат в състояние да свършат работата си. Казва също, че няма как да знае дали това, което му се е случило се случва и на другите хора, защото въпреки различните посещения, които е имал в миналото, не е имал никога възможността да седне и да задълбочи темата, но не изключва други като него да са успяли.
В действителност Джери Уилс твърди, че е възможно някои хора по-надарени психически, да успеят да се свържат по духовен начин със същества от други планети и тези, които са в състояние да го направят може да получат по-подробна информация. Той добавя, че не става въпрос само за НЛО и извънземни, а е по-хуманно, важното е хората на този свят да започнат да мислят и действат, да говорят и да променят нещата, превръщайки тази планета в едно по-добро място.
Алфред Уебре иска потвърждение за звездната система, от която той твърди че идва тоест Тау Сети (Плеядите). Джери отговаря, че това е система, която му е показана. Така че Алфред продължава предполагайки, че Уилс е от Тау Сети и е приел наземна форма за неговата мисия или идва от човешка планета намираща се в тази звездна система и се пита дали някога си е задавал въпроси относно външния вид.
Уилс казва и твърди, че според получената информация човешките същества не живеят само на тази планета, а се намират в различни звездни системи. И противно на това, което мислим, произхода на човека не е земен, а е бил доведен тук. И точно за това има различни планети, на които живеят човешки цивилизации, поне в тази зона на галактиката. Това е всичко, което знае относно хората.
Той твърди, че е видял много създания със същата физиономия като нашата, но не от тази планета и някои от тези създания, които се борят на страната на хората са споделили с него, че произхождат от Плеядите.
Следователно Алфред му задава въпроса дали за него е ясна неговата мисия и дали ще се случи нещо специфично на планетата ни.
Джери отговаря, че не са му дали точни информации, може би заради свободната воля. Човечеството е свободно само да избира бъдещето си, така че нищо не трябва да бъде приемано за даденост, обаче му казали, че щели да се случат някои неща в следващите 18 години и много от тях преди 2012. На базата на някои сигнали щяло да се разбере посоката, която ще поеме земята. Уилс не говори за натурални бедствия а има в предвид нашето общество дали ще е насочено в мирна посока или ще продължава с безсмислените войни.
В края на тази втора част Уилс казва, че когато бил на 14 години получил едно посещение от страна на тези извънземни същества, които му показали снимки от вестник и на практика чрез знаци/символи разбрал с времето че става въпрос за войната в Персийския залив и края на Саддам Хюсеин.
Той също както много други твърди, че религиите не са направили нищо друго освен да объркат идеите на хората, карайки ни да вярваме че човека няма никаква отговорност във връзка с някои въпроси относно тази планета и да смятаме че божественото провидение ще оправи всичко и следователно сме в ръцете на Бог.
Човек трябва да започне да разбира себе си, трябва да открие истинската си самоличност. Човешкото същество не е нищо повече от пазител на тази градина (планета), всеки от нас има вътре в себе си част от Създателя и получаваме това, което ни се представя. Това съобщение ни се предава вече от стотици хиляди години. Човека трябва да даде най-доброто от себе си, промяната е възможна, можем да докажем чрез нашите действия.
Алфред говори за лечителските способности на Джери и го пита дали според него има тези способности благодарение на корените му от Тау Сети и дали това е причината той да е доведен на Земята. Той отговаря, че не мисли, че е тук за това, от друга страна има и способността да вижда неща, които другите не виждат, например казва че е в състояние да вижда човек през тялото му подобно на гледане през аквариум. Твърди също че е способен да промени притока на енергия, връщайки се назад във времето.
В заключение съветва да бъдем по-добри и да се опитваме да изведем най-доброто от другите, убеждавайки ги винаги, че могат да са по-добри, защото всеки от нас разполага с нужните инструменти да прави добро. Казва също че Бог живее във всеки от нас независимо как си го представяме, следователно сме в състояние да променим нашата съдба и да направим  тази планета по-добра,  стига да го искаме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар