Звездни Цивилизации

сряда, 27 януари 2016 г.

Технологията за клониране е била пренесена на Земята от извънземни?


Клонирането е едно от най-сложните и странни нововъведения на човечеството. Противоречивостта е толкова голяма, че хиляди от най-добрите умове на човечеството се борят с милиони моралистите, опитвайки се да осъзнаят какво наистина заплашва процеса на масовото клониране. Създаването на живи същества клонинг все още се смята за най-висшето постижение на науката.
Въпреки това, има сериозни доказателства (включително тези, получени от военните), че извънземните отдавна се занимават с това, десетки, ако не и стотици нови хора, са "щамповали" в техните лаборатории. А някои от лабораториите, както изглежда, са на планетата Земя.
Известният американски психотерапевт Барбара Бартолик казва, че сред нейните пациенти са попадали такива, които са разказвали под хипноза за контактите си с извънземни. Някои говорели за създаването на извънземни човешки двойници.
"След много сесии на регресивна хипноза се уверих, че хората описват нещо подобно на процеса на клониране - казва Барбара Бартолик. - Ето, например, какво казва един от пациентите: "Винаги съм си мислел, че те носят със себе си някои генетични експерименти. Те като че ли ме ужилиха, взеха ми кръв, части от кожата, семенна течност. След това инжектираха течността на животни ... Имаше едно странно същество, което приличаше наполовина на звяр, наполовина - на човек .... "
Друг лекар, К. Търнър (САЩ), който е провел повече от хиляда сеанси на регресивна хипноза с различни хора, не се съмнява за посещенията на Земята от извънземни. Според лекаря, най-тревожното в експериментиту, които са били извършени от извънземните е създаването на нови човешки организми и клонинги. "Не е ясно все още - пише той - не се знае дали тези организми са предназначени за възстановяване на човешката раса в случай на глобален катаклизъм, който ще я унищожи, или има друга цел. Един пациент ми каза, че извънземните го уплашили, заявявайки, че ако той не желае доброволно да им сътрудничи (в рамките на "сътрудничество" това се разбира, полово сношение с извънземен, той ще бъде клониран и "заменен." Никой не може да отличи двойника си от оригинала ".
Някои уфолози са убедени, че правителствата и службите за сигурност в САЩ и други страни поддържат контакт с извънземните и вече са получили от тях много различни технологии, включително създаване на човешки клонинги, които "произвеждат в тайни лаборатории.
Към тази версия се придържа, по-специално, уфологът и лекар-хипнотерапевт Катарина Уилсън от САЩ. След излизането на книгата й за случаите на отвличане от извънземни, към нея се обърнали, с подобни случаи, много читатели. Изследването на тези пациенти под хипноза показват, че в историите им наистина има нещо необикновено.
Две жени, непознаващи се помежду си, описват пред Уилсън, своите похищения от извънземни, което се случило през 1993 година. И двете изтъкват факти, че инцидентите са свързани с едни и същи похитители, и са отведени на едно и също място - в подземна база, намираща се някъде в планините. Най-любопитно било, че тази база не принадлежала на извънземните ...
Ето какво заявил, на една от тези жени, похитителят-хуманоид - рус представител на "нордическата" раса, "Тук се намира тайна лаборатория на правителството за клониране на хора.
Създадените клонинги след приключване на експериментите с тях попадат в сексуално робство на персонала на базата, представители на правителството и военните. Когато клонингите им омръзнат, ги убиват. Технологията за клониране, ние предадохме на земляните. Вашето правителство е обещало да го използват за добро, но се оказа, че клонингите се създадват, в полза на шепа негодници. Искаме да огласите съществуването на обекта и да се спре дейността му. "
Чужденецът обещал на жената да й предостави всички необходими данни, видео и аудио, както и адресите на свидетелите и участниците (нищо от това, обаче, никога не е получила).
Жената била изумена, когато покрай нея преминавали военни и граждани, които не им обръщали никакво внимание. Едва след това, тя осъзнала, че за персонала на базата, тя с извънземния са невидими.
"Жените са били изнасилвани от всички ,които са пожелали - описва тя видяното. - Персоналът ги третира като надуваеми кукли от секс магазин, или като към животни. Бях отчаяна при вида на тези нещастници. Те водеха най-мизерното съществуване, без надежда за бъдещето и милостта на своите създатели. ".
«Звезди» по поръчка
Още по-интересен е вторият свидетел. По това време тя е била известна, работилd като модел, заемала е първо място в конкурс за красота. В поверителен разговор с К. Уилсън, в салон за красота казала, че когато тя е била отвлечена, е била принудена да следва навсякъде висок рус пришълец, напълно подчинявайки се на волята му. Той завел момичето в помещенията на някаква подземна лаборатория, където създаванали човешки клонинги. Нравите в лабораториятя били разгулни. Клонингите наоколо, се подчинявали безпрекоссловно на техните създатели, и от тях, изглежда, се изисквало нищо повече от секс.
Свидетелката видяла клонинг на известна актриса, носителка на "Мис Америка" и "Мис Вселена", поп-и телевизионни звезди, други жени, известни със своята красота и популярност. Непознатият казал, че генетичният материал за разплод на клонинги е взет от специална "генна банка". Там е бил взет такъв материал от десетки хиляди хора, надявайки се да създадат в бъдещето техни копия. В банката имало и нейни гени. Местните експериментатори са произвели от тях, шест клонинги. Два мъртви, други четири са в сексуално робство.
"Ако информацията за всичко това, което се случва тук, би изтекла в пресата, това ще шокира света," казва тя на своя водач.
"Ние също искаме това, - отговорил той - и вие може да ни помогнета."
Подобно на другата очевидка, тя обърнала внимание на факта, че никой от персонала не ги забелязал. Той казал, че те са зад специален молекулен екран, което ги прави невидими.
На раздяла, непознатият и връчил чантичка с касети и документи за медийна презентация. В същото време я предупредил, че може да обяви изявлението му, след като й даде знак. Но такъв не последвал. През нощта, когато свидетелката се връща до хотела с екип от телевизията, колата изведнъж сприра. Към колата се приближил висок мъж, облечен в черно, и казал, че плановете са се променили. Те не вярвали, на земното правосъдие и сложил край по един радикален начин. Чантичката с компроматите те я изяли. За всичко видяно и чуто тя е трябвало да мълчи. Шофьорът и двамата спътници на момичето в колата, са били по това време в транс. Те се събудили едвна тогава, когато чужденеца изчезнал.
Според К. Уилсън, "радикалния способ" е взрив, придружен от изкуствено създадено земетресение. Точно в дните, когато извънземните са се свързали втори път с един свидетел, е имало силно земетресение в Сиера Невада, а по-късно уфолозите научили, че по време на катаклизма, чували звуци на експлозии, а в небето над планините, летяли НЛО. К. Уилсън смята, че може да има тайна база за отглеждане на клонинги. Досега от нея, със сигурност, не е останало нищо.
Клонинги на клонингите
Джон Колман в книгата си "Комитет 300. Тайната на световно правителство" предлага теорията, че някои извънземни раси, включително т. нар." сива "(ниски на ръст, с големи глави) са клонинги на клонингите. Те не могат да се възпроизвеждат като хората, и следователно трябва да бъдат създадени чрез клониране, вероятно не поединично, а цели поколения. Тези първоначални същества, с които, всъщност, започва клонирането, е възможно да са изчезнали преди милиони години и останали в различни галактики. По време на дългата еволюция, много от органите са атрофирали и в крайна сметка са изчезнали. Например, те нямат хранопровод и приемат през устата само това, което може да бъде разтворено или превърнато в течност.
С други думи, устата изпълнява функцията на стомах.
За тези същества не съществуват морални и етични норми, хората за тях са само източник на необходим генетичен материал. За жестокостта от тяхна страна, дори не си струва да се говори. Те не проявяват повече насилие, отколкото ние, когато колим пилета и ги готвиме на бульон. "Надеждна информация може да се получи само от военните или от правителството, които сигурно поддържат връзка с извънземни - пише в заключение Д. Коулман. - На нас ни остава само да гадаем, въз основа на трохите, които се процеждат отвъд стените на тайните бази и лаборатории ".
Ето и текста на откъса от разговора между Кери Касиди и Джордж Грийн   в който той се спира на темата за клонирането, включително и на президенти.

ДГ: Когато отидете в Холивуд можете да видите холограми, нали... изглеждат, че са истински, нали...Е, нашите учени са се научили как да правят хора - наричат ги синтетични....като доскоснеш кожата им усещането е за нещо като пластмаса - това е най-последната технология. А старата технология...гледали ли сте онзи филм - Момчетата от Бразилия - там се показва, как нашето правителство прави хора.
КК: Наистина ли - имате предвид "временни хора"?
ДГ: Напротив, реални говорещи и ходещи хора.
КК: Искаш да кажеш чрез генетика - така ли?
ДГ: Не-не, нека ви обясня - филмът го показва, но и аз сега ще споделя с вас всичко, което ми трябва, а са две клетки от твоето тяло. Подава им се слаб електрически ток и те започват да се държат като оплодено яйце. Щом имам оплодено яйце, всичко което ми трябва, е реципиент, за да направя човек. Това могат да са хипнотизирани жени, внушават им че са отвлечени от извънземни - и така фетусът започва да расте, нали - има храна. Могат да използват също крави и овце - стига да има хранителна среда. След около 14 седмици плодът се отделя. Това е , когато плодът започва да има собствено кръвоснабдяване - открили са как да използват екстракт от щитовидната жлеза, който толерира растежа. Оригинално технологията е дадена на нашето правителство от СИВИТЕ. Причината за възторга на нашите учени е, че ще имаме резервни части - ако имаш нужда от сърце или черен дроб, няма да има отхвърляне, защото ще е твоята собствена днк, нали.
КК: Добре но ние и без това сме пренаселени - те нямат нужда от още хора, нали
ДГ: Елитът и без това подбира, кой да остане и кой да си отиде - говорил съм с доктора, който работи върху регенерацията на Кастро, например - върху неговата ДНК последователност.
КК: На мен ми се струва, че повечето президенти вече са подменени - разхождат се наоколо, но ми изглеждат като второ трето копие...
ДГ: Да, така е - ще ти дам тема за размисъл... намери стари клипове с Джордж Буш, виж как изглежда, как говори и т.н. в първите си дни в кабинета. Хитлер например не е умрял в Берлин - заедно с още 14 души, Ева Браун и кучето си са излетели за Барселона, после в Антарктида, Швабенланд и накрая умира в Бразилия. Сталин е поискал да му занесат тялото на Хитлер и са установили, че има други уши и тестиси ...така че те са знаели, че не е Хитлер.
КК: Но клон ли е бил или не?
ДГ: А, сега искаш да поговорим за клонинг... техниките за клониране... от 1938 година са започнали да клонират хора - 8 държави правят клонове. Имам приятел доктор, който единствено и само се занимава да лекува клонове.
КК: Откъде взимаш информацията си все пак?
ДГ: От хора, които не искат да се показват, но говорят с мен, понеже се надяват, че аз ще я изнеса - понеже те винаги имат поне двама души, които ги следват, а хората, които говорят твърде много, обикновено изчезват, така че аз няма да се впущам в прекалени детайли, но има информация, която е достъпна - казах ти, виж филма - те ти показват там цялата техника ..
...но нека отидем една крачка по-нататък - и това е най-важното .... тази реалност, която сега виждаш, се базира на опита, който се е отпечатал в твоето тяло и ума ти.
Друго нещо е паметта на душата ти, нали. Тя се простира назад във времето, както си избрал по каквато и да е причина в това прераждане - нека разграничим тези неща. Тъй като тялото е много физическо, а ние сме решили да направим тяло за няколко месеца с цел резервни части... възниква въпроса - как да направим така, че то да работи по-добре. Ако отидеш в болницата в наши дни и ти направят електроенцефалограма - това какво е? Това е паметта на твоя осъзнат ум - тя се качва на диск и се даунлодва върху това същество - и сега ние имаме вървящ и говорещ дубликат, който има всичката памет, която ти имаш, защото ние току-що сме я взели от твоя собствен ум.
КК: Това е като Блейд Рънър, андроидът, така ли?
ДГ: Точно, само че трябва да се преинсталира от време на време или да се настройва, така че ние ги водим с Кемп Дейвид или в тази болница, за която ти казах - там има крило, което е специално за тях - можеш да идеш и да се убедиш сама. Сестрите, ако искат да говорят, ще ти кажат - те ги наричат "другите" - мисля, че това е доста мило, любопитно... те са хора - помни, че те могат да мислят и действат, но... нямат душа... това също е предсказано - бездушни същества.
КК: Да, вярно...
ДГ: Тук има и други интереси... трябва да внимаваме с тези неща.. има много извънземни, които точно сега искат да бъдат в играта. Така че в някои случаи те могат да влязат в тези физически същества, които сме направили и да ги манипулират.
КК: Разбирам..
-ДГ: Така че имаме комбинирани интереси, които трябва да огледаме и разграничим - трябва да разграничим, каква е играта.
Това показва, че повечето лидери в света, които са били купени и платени, са създадени да мислят по определен начин - в цял свят. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар