Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Какво се прави на планетата Марс?Човечеството се е устремило към Марс още преди няколко десетки години. Според официалната хроника, там все още не е стъпвал човешки крак, на повърхността са кацали едва няколко сонди. Информацията за планетата - според официалните твърдения получаваме от сателити и от мощните телескопи.
Според тайната хроника на Червената планета човешки крак от Земята за първи път стъпва през 1962г. Кораб с 22-ма астронавти на борда от три континента - Европа, Азия и Северна Америка каца успешно. Те били от четири страни: от САЩ - осем души, от Великобритания - четирима, от Русия - осем и от Китай - двама. Оттогава са построени две бази. Съобщава се, че заемат около 32 000 кв. м на повърхността и около 11 000 км. в под повърхността на Марс. Твърди се още, че в тях са монтирани мощни ядрени оръжия за тестване в режим на действие в космическото пространство.
През периода 1952-1969г. четирите страни, съвместно разработващи програмата за присвояване на планетата, са изпратили още 34 съвместни експедиции, благодарение на които базите вече са напълно завършени и оборудвани. Произведени са още от 1978г. и ядрени централи, благодарение на които има обилно количество атмосфера. Сега на Марс се извършва не само активна научноизследователска, но и производствена, и военна дейност - произвеждат се оръжия, предимно ядрени.
От 1978г. активно се работи и по създаването на цялостна атмосфера за Марс. Проектът е назован ,,Жива планета", финансирането му е прекратено през 1999г. През 2000г. спират инвестициите по изграждането на марстермални електроцентрали, а през 2001г. е прекратено и финансирането на всички научни проекти, както и експериментите с оръжие. Със заповед Но: 11 на Тайното правителство от 2001г. сега там се произвежда единствено храна и енергия за осигуряване на запаси както за обслужващия персонал, така и за тези, които ще се евакуират от Земята, след като започнат глобалните планетарни катаклизми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар