Звездни Цивилизации

сряда, 27 януари 2016 г.

Вертикални Зеници   Офицерът по сигурността от подземната база в Дълси - Томас Костело твърди, че извънземните знаят как да отделят биоплазменото от физическото тяло, за да поставят в човешкото тяло жизнената матрица на рептилска или друга същност, след като са отстранили душевната жизнена матрица на човека. Това Томас и групата му го знаели със сигурност от сътрудничество си с Рептилите бунтовници, с които си съдействали. Рептилските очи често издавали това – човешките кръгли зеници ставали вертикални, змийски(за секунди или повече), това било факт при емоционално пренатоварване, енергиен срив или технически проблем на човешкия им камуфлаж. Хибридите - отвън и отвътре са хора, но същността им е на Влечугоподобен от кошерното съзнание на Рептилите. Те изглеждат като хора, но действията им са рептилски и подчинени на колективното съзнание. Факт е, че Рептилите бунтовници са развили индивидуалност и собствено мнение. Това е станало и благодарение на съвместната им работа с хората в подземните бази. Част от индивидулната човешка аура е пропила в колективната такава на Рептилите. Да, буквално индивидуалното аз е „заразило” кошерното аз на влечугоподобните – „с какъвто се събереш такъв ставаш”. 

Каква е възможността тези хибриди да са между нас и да са на ключови позиции в нашето „цивилизовано общество” – президенти на държави, корпорации, банки, учени, шоу звезди, диктатори в модата, религиозни водачи...? Вероятността е огромна! И те така да моделират със заповедите и действията си световната политика от най-високо до най-ниско ниво, че да превръщат обществото ни във Ферма. Аз твърдя, че реалността днес е точно такава. На ключови места във всяка област на обществото ни стоят Рептили, които изглеждат човешки, но очите им са прозорец към злата им същност. Влечугоподобните диктуват безумните правила и закони на икономиката, безумната банкова лихвена система, образование и култура, хранителната и фармацевтичната промишленост и най-вече вечното подклаждане на братски кървави войни по цялата земя. Да, това звучи фантастично и сме го гледали в десетки филми. В много сайтове, но най-вече в www.youtube.com се качват видео клипове, на които се вижда как на политически и други лидери зениците от кръгли(човешки) стават вертикални(змийски). Това са записи от медии, повечето от тях администраторите изтриваха, но много хора едновременно ги качваха пак и се заговори... Появи се нова тактика - такива клипове да се оставят и да се смесват с нарочно поставени фалшиви такива(манипулирани с компютърна анимация) и кретенски пубертетско-сгобени, майтапчийски филмчета по темата. Сега в www.youtube.com се прилага формулата на „двойния сандвич” – лъжа, истина и пак лъжа. Има клипове с ядра от истини, примесени с лъжи и зле направени анимирани (манипулирани компютърно) видеа, в които се вижда как кръглата зеница става змийска – вертикална при обсебени от демони и при разкриване на извънземна влечугоподобна същност в тялото на човек. Това се нарича шейпшифтинг – промяна на формата. Шейпшифтингът в повечето случаи не се забелязва, заради бързия преход от кръгла форма във вертикална и поради ограничените възможности на човешкото зрение. Но, когато записите се анализират кадър по кадър(в интервали от по милисекунди) истината блесва. За милисекунди(а понякога и секунди) се запечатват и шейпшифтинг на лицето и тялото. Нарочно и конспиративно в световното кино и телевизии, особено през 70-те и 80-те години на миналия век навлязоха и се допуснаха фантастични филми на извънземна тематика. Филми като „Близки срещи от третия вид”, „Мъже в черно”(МIB), „Извънземното”(Е.Т.), сериалът „В”(V-tv series), „Междузвездни войни” и много, много други, в който има едни и същи свързващи елементи. Това има много цели, но най-главната е, че когато очевидци на подземни бази, хора срещали се със сиви и влечугоподобни извънземни, нло, хора, свидетелстващи за заговори на световни политици и корпорации с Рептили за заробване на човешките същества, говорят и предствят доказателства да бъдат подигравани и невземани на сериозно от приспаното общество. Да, целта се постига и хората просто се присмиват на това, махат с рака и казват:

-„Хайде стига моля ви се, това сме го гледали в толкова много филми... Всеки, който твърди, че има нло, извънземни, хора със вертикални зеници и конспирации е психично болен. Луд за връзване! Това не може да бъде, това е само фантастика от филмите!”
...
Факт е особено след размириците в подземните бази през 70-те и изтичането на толкова много доказателства, че до днес сме затрупвани с касови филми, в които има същите сюжети, които изнесоха смели хора като Костело и Шнайдер. Конспирацията на първо място цели, когато човек попадне да достоверна информация за целия този заговор, истината веднага да бъде размита по холивудски. Истината може да се скрие само ако ни е сложат пред очите в „двоен сандвич”. Потресващ пример е сцена от филма Х-Мен(X-Men, 2000 г.), където влечугоподобната Мистик се шейпшипваше(превръщаше) в сенатор Кели и само променящите и се жълти змийски очи е издадоха на добрите мутанти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар