Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Шнайдер убит, заради информация за „Черните проекти“


Фил Шнайдер - правителствен геолог и инженер, с над 17 години опит в работата си с "Черни проекти", е безспорно една от най-важните личности в съвременната история. През септември 1995 г., той прави изложение на програмата за Нов световен ред и как тя се свързва с извънземни. По време на тази реч, той представя веществени доказателства - извънземни метали и артефакти, в допълнение и на снимки, за да докаже своите твърдения. По-малко от шест месеца, след тази презентация той е бил намерен мъртъв в собствения му апартамент с една струна от пиано, увита около врата му, а този стил на убиване е класифициран, като военен метод. Според запознати по случая и разследването, Шнайдер е бил многократно и брутално измъчван, преди да бъде убит. Независимо от фактите, властите определели смъртта му за самоубийство.
Шнайдер е работил по изграждането на дълбоки подземни военни бази, по-известни като "Подземията". Той твърди, че информацията за извънземни се държи добре скрита от обществеността и че на американската армия й е добре известно тяхното присъствие в периода от 1909 г. Той също така твърди, че повече от 500 $ млрд. долара се разпределяли всяка година за черните проекти, свързани с извънземните. Освен това Шнайдер твърди, че 28% от брутния вътрешен продукт на САЩ се изразходват за изграждане на подземни бази. Този "черен бюджет", както той го определя, е бил заличен напълно от Конгреса. Но има и съмнения, че тези проекти са продължават и до днес.
Начало на работата по изграждането на поредния подземен тунел
1. През 1995 г. е имало 131 активни подземия в САЩ и около 1477 подземни бази в света. Всяка база струва средно 17-19 милиарда долара (през 1995 г. ) като изграждането отнема от 1-2 години с използването на силно напреднали методи и апаратура, включително използването на лазери. Шнайдер още твърди, че тези бази са масивни и че са с капацитет за хиляди хора.
2. Магнитно-задвижвани влакове свързват всички подземни бази в Щатите, като огромна транспортна система. Според него, има цял друг свят там долу, пълен с човешки и извънземни форми на живот.
3. Зона 51 всъщност е комплекс състоящ се от 9 дълбоки подземни бази и има над 18 000 работници, чийто живот е строго контролиран и засекретен, изцяло забулен в тайна.
4. Правителството на САЩ е подписало споразумение през 1954 г. с извънземни, като им разрешава да експериментират върху хората и добитъка в замяна на технологията на пришълците. Това споразумение, известно като Договора от Гренада, е реално документирано събитие. В условията на това споразумение се посочва, че само една малка част от хората биха могли да бъдат отвлечени, и трябва да бъдат върнати на същото място от което са взети, а паметта им да бъде изтрита. Извънземните е трябвало да предоставят списък на хората, които са приемали на Majestic-12 (името на космическия им кораб). Въпреки това, след няколко години става ясно, че извънземните са отвлекли много повече хора, отколкото първоначално са били договорени с правителството.
5. Шнайдер твърди, че има 11 различни извънземни раси на Земята. Само две от тях са доброжелателни.
6. "Новия Световен Ред и извънземния план са едно и също нещо." Шнайдер описва този план, като: "Пълно поглъщане на тази планета, унищожавайки от 5/6 до 7/8 от световното население на Земята до 2029г.. Извънземното поглъщане, би означавало, че едно единствено световно правителство ще бъде въведено и по всяка вероятност, това ще е краят на свободата, каквато я познаваме днес."
7. Най-малко 9 извънземни раси гледат на хората като източник на храна. Не всички са канибали. Вместо това те използват секрети от жлезите на хората и животните за смесите на витамини в храната си.
8. Шестнадесет дни преди да направи официално представянето, Шнайдер е бил прострелян в рамото от агент на ФБР, чиято цел е била неговото убийство. В допълнение, той е докладвал за инцидента на ФБР, но оттам отхвърлят неговата теза. Шнайдер твърди, че са правени 11 опита да бъде убит, след като е започнал да издава засекретената информация, която знаел. Той също така твърди, че агенти на ДИА се опитали да отвлекат дъщеря му, но били неуспешни. Шнайдер е бил прострелян и убит при самозащита.
Шнайдер показва публично белезите от различните опити за похищение срещу него
Ако половината от това, което каза Шнайдер е вярно, тогава като нация, общество, цивилизация, човешката раса трябва да се събуди, да се убеди, чрез търсенето на отговори от нашите правителства, нашите лидери. Ние може да не живеем вечно в този балон, който наричаме живот, но трябва да погледнем извън себе си и да обърнем внимание на това, което не е било казано или докладвано в масовите медии и да четем между редовете, направете собствени разследвания и мислете самостоятелно, за да откриете истината, "защото истината е някъде там ".
Фил Шнайдер имаше висша степен на засекретеност в САЩ и достъп до най секретните обекти Rhyolite clearance. През май той изнесе лекция за всичко, кдето знаеше и беше открил.
"За да разберете по-добре кой съм ще посоча, че завърших инженерно образование. Половината си живот прекарах в терена и имах реноме на добър геолог-инженер, използван както във военната област, така и в космическата индустрия. Участвах в изграждането на двете основни бази в САЩ, които имат значение за онова, което вече се нарича Нов световен ред. Първата база беше в Дулси (щата Ню мексико).
През 1979г. бях въвлечен в избухналите битки с извънземните хуманоиди и бях един от малкото оцелели. Вероятно съм единственият от тях, който започна да говори. Двама други, за които зная, че са още живи са под строго наблюдение. Но със сигурност съм единственият, който знае файловете на цялата битка, в която загинаха 66 тайни агенти на ФБР, черни барети и други. Аз бях там. Това, което ще ви разкажа ще бъде шокиращо. Част от онова, което ще чуете от мен ще изглежда невероятно. Но не бързайте със скептицизма. Нещата вече са толкова очевидни и са стигнали до такъв момент, в който цялото човечество е на ръба на катастрофата.
Ще започна от дълбоките подземни военни бази и "черния бюджет". "Черният бюджет" е секретен бюджет, който поглъща 25 на сто от брутния национален продукт на САЩ. Той консумира 1,25 трилиона долара годишно. Поне такава е сумата използвана за "черните програми" като онези, свързани с изграждането на подземните военни бази. Сега има 129 такива бази в САЩ. Те са изграждани с нарастващо темпо от началото на 40-те години. Някои от тях бяха издълбани даже по-рано. Базите обикновено са големи подземни градове, свързани помежду си с високо скоростни влакве, чиято скорост достига до 2 маха. Средната дълбочина на базите е над една миля. Всичките са между 2,66 х 4,25 кубически мили. В тях има лазерни машини, които могат да пробият тунел от 7 мили само за един ден.
Ако става дума за технологиите ще посоча, че още през 1943г. военните бяха в състояние, чрез вакуумна
технология да пренесат мигновенно кораб, който изчезваше на едно място и се появяваше на друго. Баща
ми Отто Шнайдер участваше във войната и от двете страни. Най-напред беше капитан на една немска
подводница, но беше пленен и изпратен в САЩ. Тук той участваше в различни програми като например подготовката на атомната и водородната бомба. Той конструира високоскоростната камера, която засне първия ядрен опит на САЩ на островите Бикини, на 12 юли 1946г. Имам оригиналните снимки, та които се
виждат НЛО-та, бягащи от мястото на взрива. Островите Бикини по онова време бяха направо обсадени от
извънземните, особено под водата. По същото време генерал Макартър бше убеден, че следващата война ще
бъде с извънземните.
През 1954г. при президента Айзенхауер федералното правителство реши да наруши конституцията на САЩ и да сключи съюз с извънземните. Това беше договорът от Гренада от 1954г. В него се предвиждаше извънземните да вземат няколко крави и да изпробват своите техники за имплантиране върху няколко души. Но бяха длъжни да дават информация на хората, участващи в експериментите. Постепенно обаче извънземните нарушиха договора и накрая решиха да не го спазват въобще. През 1979г. това вече беше реалност като битката в базата а Дулси започна от един от случаен инцидент.
Участвах в изграждането на разклонение към подземната база в Дулси, която вероятно най-дълбоката. Тя е на седем нива и достига дълбочина 2,5 мили. По това време бяхме пробили четири шахти в пустинята и се готвихме да ги свържем като взривим няколко големи участъка. Моята задача беше да се спусна в шахтите, да взема проби от скалите и да препоръчам експлозивите. Докато се спускахме попаднахме в средата на огромна зала, пълна с извънземни, които иначе са известни като големите Сиви. Долу вече бяхме 30 души. По-късно при нас слязоха още около 40. След това започна битката и всички бяха убити. Бяхме изненадали подземната база на извънземните. След това разбрахме, че те са на нашата планета от древни времена, вероятно от милион години.
Бях ранен в гърдите от едно от техните оръжия, което представляваше кутия върху тялото им. То направи рана върху мен с голяма доза кобалтова радиация. Заради това заболях от рак. Не разбирах нищо от технологиите на НЛО докато не започнах да работя в Area 51, северно от Лас Вегас. Около две години след инцидента през 1979г. постъпих в Morrison and Knudson и други компании. В Area 51 те изпробваха космически кораби. Друга фирма - Gunderson Steel Fabrication, получи огромна поръчка от федералното правителство да направи хиляди подземни вагони. За този гигантски контракт фирмата имаше 11 подизпълнители. Gunderson получи над 2 милиарда долара за проекта. В него бяха включени и Bethlehem Steel и другистоманодобивни предприятия. За какво бяха тези вагони?
Сегашната ни структура е технокрация (не демокрация) и е форма на феодализма. Над 68 на сто от военния бюджет отива в "черната каса". Така например Звездните войни на Рейгън разчитаха на невидимите бомбардировачи Stealth. Нито една от тези невидими програми нямаше да бъде реализирана никога ако не бяхме успели да разглобим една от катастрофиралите извънземни чинии. Те мълчат и за друга ужасяваща истина. В изработката на биологически оръжия американските лаборатории са използвали секретите от хора, животни и извънземни хуманоиди. Поради това няма никаква, абсолютно никаква защита например срещу СПИН, или други още по страшни биооръжия.
Вече не ме е страх да говоря. Единадесет от моите най-добри приятели през последните 22 години проговориха, но бяха убити. Осем от тези убийства бяха окачествени като "самоубийства"."

Няма коментари:

Публикуване на коментар