Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Изпитанието със Сивите продължава


САЩ първи отварят врати за сивите. До 1947г. се знае само за един контакт във Вашингтон през 1934г., когато сивите демонстрират присъствието си пред правителство от Земята. Не са известни подробности, но някакси правителство разбира, че те са тук на планетата и са във Вашингтон.
Истинският контакт между представителите на американското правителство и сивите възниква случайно през 1947г. Първият контакт ,,лице в лице" става след като американските военни свалят извънземна летателна машина с помощта на радар, без да разберат какво са направили. Събитие, станало известно малко по-късно като ,,Инцидентът в Розуел", който принуждава сивите да общуват с нас по-рано, отколкото са го планирали. След катастрофата в Ню Мексико, САЩ, СССР и Великобритания (на най-високо ниво) си подават ръка за предотвратяване на евентуални нежелателни интервенции от страна на извънземните. Никое от тези правителства няма представа какво всъщност е осъществила Германия с една друга група, наричани кондрашкинианците, т.е. плеядинците.
Хитлеристка Германия пази в дълбока тайна контакта си с групата ,,Гиза" - военнолюбива група плеядинци от планетите Суми и Ера, които посещават Земята от незапомнени времена. Инцидентът в Розуел показва, че спешнп трябва да се разработи истинска космическа програма за защита на Земята. Правителствата на САЩ и СССР смятат, че присъствието на толкова напреднали технологично извънземни би могло да бъде заплаха и за двете държави, както и за целия свят. Сивите, по свой маниер, влизат под кожата на американското правителство. Много хитър ход, направен чрез измама....
По-късните проучвания показват, че още в периода 1850-1950г., сивите извършват експерименти предимно с добитък и много малко с хора. NSA разбира, че точно сивите носят отговорност за съсипването на добитъка и изчезването на някои хора, което било рядкост през посочения период. Когато през 1952г. американското правителство започва целенасочено да сваля извънземните летателни машини с помощта на радари се дава началото на продължителен контакт. Сивите си затваряли очите, защото знаели, че е необходимо да се съюзят с високо поставени политически лица от Земята, за да могат да осъществят експериментите си с цел да спасят вида си. Затова съвместно е съставена тайна политическа структура в правителството, която да бъде посредник между сивите (наричани от американците ,,технологичните богове") и хората. Военните са много ентусиазирани от комуникацията с тях и се надявали на размяна на технологии срещу ресурси. През 1947г. е създадена и специална структура за целта, наречена NSA (Агенция за национална сигурност). Първоначалната й цел е контакт и изучаване на извънземни посетители.
През май 1954г. във въздушната база Холоман американското правителство сключва официален договор със сивите. Някои от клаузите в договора се отнасят и за размяна на антигравитационни технологии, метали, сплави, технологии за усвояване на свободна енергия, медицински познания за човешкото тяло и т.н. Единственото, което сивите поискали в замяна е да им се позволи да наблюдават човешкото развитие и да останат на Земята. Подписването на договора се приема като най-значимото събитие в човешката история, защото то насочва човечеството в посока на развитие, по която не бихме тръгнали и ни поставя в ситуация, за която не сме подготвени - да сме домакини на деградирали извънземни представители, с които американската управа по онова време като представителен фактор на планетата влизат в съюз, продавайки интересите на цялото човечество, мечтаейки си как ще станат богове на тази планета...
Уви, след подписването на договора, още в средата на 60-те години на миналия век разбират, че са жестоко измамени, но вече било твърде късно да отреагират като истински хора, защото първо трябва да застанат пред съда на човечеството, което предадоха, продадоха и съсипаха заедно с планетата, която ги откърми.
Подписването на тайния договор със сивите се оказва не само предателски акт, но и голяма грешка, защото завързва ръцете на Андромедианския съвет и онези доброжелателни извънземни раси, които могат да вземат активно участие в човешкото развитие по жизнеустойчива насока. Американците го разбират доста по-късно, което никак не може да ги оправдае, защото изумителния предателски акт от тяхна страна е направен със съвсем користни цели, които са ясни какви са...
Корпорациите, които помагат на извънземните и на правителството в сянка са: Standart Oil, Lockheed, Northrup, McDonald Douglas, AT&T, IT&T, The A.A. Matthews Construction Company, The Robins Company, The Utah Mining Company и много други. NSA е извън всички закони на САЩ, освен ако изрично не е споменато друго. Това е с цел агенцията да не нарушава реално никакви закони и да не наранява никой. Тя е напълно отделена, въпреки че данъците на данъкоплатците плащат съществуването й. Финансират я също и много частни компании, като благодарение на тях се реализират извънземните технологии и се държат хората под контрол. Дори ЦРУ не знаят много за проектите ,,Ултра" и ,,Синя Луна" на NSA, които имат директен достъп до извънземните технологии и информация.

Трябва да се знае, че сивите са генни инженери, но не са единствените от извънземните представители. Повечето от тях го практикуват, защото ценят живота, както ние ценим златото и среброто. Това е тяхното богатство. Тук, на Земята, както и на Фобос, където е другата генетична лаборатория на сивите и рептилите, те извършват много генетични разработки и експерименти. Опитват се да изпълнят задачата си: да създадат ДНК и генетичен материал, достатъчно чист за отглеждането на живи форми, способни на себевъзпроизвеждане. В момента се интересуват основно от женски генетичен материал, тъй като семейните гени се предават главно от жената. Защо? Защото се знае със сигурност коя е майката, но не и бащата.
Този е начинът, по който са създадени множество раси в нашата Галактика. Не е нещо ново, съществува от дълго време - от милиони земни години. Малко раси са останали с чист генетичен материал като има само две, които според Андромедианците са наистина чисти - рептилиите от Алфа от Дракон, и Елохимите - древна човешка раса, преживяла лирианската инвазия на планетата. Всички останали са в една или друга степен хибриди, или смес от различни генетични материали на много раси в Космоса. Този факт подсказва, че почти всички раси в Млечния път имат един и същ корен и представляват единно семейство, което е трудно за осмисляне от бездуховно развитие групи като рептилиите, сивите и анунаките от познатите ни тук на Земята.
От друга страна, сивите искат да се освободят от Орионската империя. Ако не успеят да пригодят телата и гените си към нашите, те няма да просъществуват. Времето им изтича, а ние като раса се развиваме бързо. Вече се разбра, че и на Духовно ниво еволюираме по-бързо от тях, което им създава трудности да приспособят гените ни към техните. Сивите го знаят много добре, защото това, което ни причиняват, вече им се е случвало и на тях, само че от техните господари - рептилиите, което не ги оправдава по никакъв начин.
Задачата на сивите господари е да създадат робска раса, която да контролират, да им служи физически, сексуално и енергийно. Сега ще обясним как: Актът на хранене, война, гняв, генетичните експерименти и хибридите служат като хранителен източник, генетичен и биологичен материал. Допълнително сивите и господарите им - рептилиите се хранят с нашата отрицателна емоционална енергия. Пример: когато двама души се карат, те създават голямо количество негативна плазма. Констатирано е, че където има войни, има и голяма активност на НЛО на нашествениците. Отрицателната ни енергия е това, което ги привлича, защото те се хранят с нея, улавят я, благодарение на предварителни точни настройки на мозъка си. Всичко това се извършва дистанционно, скрито и невидимо. От друга страна, според информация, подадена от андромедианците, тези космически изроди са поставили енергийни чипове в ауричната плазма на над 80% от човечеството.
Процесите на отрицателна възбуда - много по-честото явление в нашия живот е нещо подобно на правенето на любов между мъж и жена чрез доставяне на болка и страдание между партньорите, твърде често срещащо се явление в живота ни, особено напоследък... Те се чувстват върховно, когато се освобождава отрицателна енергия от нас, която е еликсир за тях. Жадуват за всякакви негативни емоции и най-вече за тази на страха. Приливът на адреналин например, който обзема младежите на бойното поле, когато бушува война. Ето защо толкова хилядолетия вече сивите и рептилиите стимулират хаоса, трагедиите и разрухата в земните общества и цивилизации, насъсквайки хората да се избиват едни други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар