Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Планът на Алън Фостър Дълес или накратко - унищожаване на обществения ред


Това е част от речта, произнесена през 1915г. на основателят на ЦРУ и държавен секретар на САЩ Алън Фостър Дълес. В тази своя реч той разкрива плановете на ЦРУ за бъдещето не само на СССР, а изобщо на социалистически страни, включително и България.

Ето и планът:
,,Ще свърши войната, всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват."

Как?
,,Ние ще намерим наши единомишленици.. наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод след епизод ще се разиграва грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ - руския, на окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание. От литература и изкуството им ние например постепенно ще изтръгваме тяхната социална същност, ще отчуждим творците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси.
Литературата, театрите, кината, пресата - всичко ще изобразява и прославя най-низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството - с една дума, всякаква безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене, всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъветстната работа ще бъдат въздигнати до добродетел... честността, порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото.

Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите и най-вече враждебността и омразата към руския народ. Всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове.
Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става... Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгваме духовните корени на болшевизма, ще ополшяваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм.

Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде младежта ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето какво ще направим.


Този план е в сила не само срещу руския народ но и срещу цялото човечество. Не виждам нито една точка от този план да не е изпълнена в България от 1980г. насам. Днес в България се провежда мощна кампания за американизиране на българите по специално младите хора.
Издигани са в култ алчността, разврата, интригантството, самолюбието и егоизма, хомосексуализма. Които се насаждат главно от телевизията и вестниците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар