Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

РАЗСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ


През 1954 г. в разрез с конституцията и Сената, президентът на САЩ Дуайт Айзенхауер е сключил тайно съглашение с представители на извънземна цивилизация, става ясно от наскоро разсекретени документи на Нацоналната агенцията по сигурността (НАС), както и от свидетелствата на висши представители от военните и политически кръгове на САЩ.
Първите събития в подкрепа на тази хипотеза се случват година по-рано през 1953 г. Тогава американски астрономи засичат в Космоса няколко големи обекта, които се движат по висока орбита над земния екватор. Първоначално те се възприемат за астероиди, но анализът на орбитата им показал, че са най-вероятно космически кораби!
Известена е Националната агенция по сигурността и съгласувано с президента Айзенхауер се прилага пълно информационно затъмнение по случая.
От своя страна НАС и ЦРУ получават директива да активизират всички налични технически и аналитични средства за работа по новия секретен проект на име „Платон“, за изследване и установяване на връзка с откритите в Космоса НЛО.
Едно от тези средства е радио-комуникационната система „Сигма“, която засича редовен и интензивен информационен обмен в ефира на Космоса, който водят помежду си неидентифицираните космически обекти.
Американските учени разработват специална програма, чрез която излъчените с нея радиосигнали стигат до извънземните и зопочва информационен обмен с тях. САЩ не могли да получат отговор на основния въпрос: Какви са намеренията на извънземните?
През нощта между 20 и 21 февруари 1954 г. президентът Айзенхауер внезапно „изчезнал“ и никой не можел да посочи със сигурност къде е бил в тази нощ. На следваща сутрин президентът внезапно се появил в Лос Анджелис.
Президентската администрация подготвила спешно версия за внезапното и загадъчно пътуване на Айзенхауер.
По време на това пътуване президентът и придружаващата го неголяма група от експерти и съветници се приземили на пистата „Мърок“ край Лос Анджелис.
По-късно се разбира, че целта на Айзенхауер е била осъществяването на първа среща с представители на извънземна раса.
50 години по-късно, след като се разсекретяват документи, стават известни и други подробности за първия контакт на най-високо равнище с извънземните.
Директорът на Фонда за специални изследвания Джерал Лайт пише:
„Аз бях един от експертите от групата, в която влизаха още, Едвин Ноерс – екссъветник по финансовите въпроси на президента Труман, Франклин Ален – и двамата високопоставени офицери, както и представителят на Ватикана кардинал Джеймс Френсис Макитайр. В едно неголямо помещение във ВВС базата край Лос Анжелис, от една странична врата в залата влезе президентът Айзенхауер, много концентриран и изпълнен с енергия. Размени тихо няколко думи с кардинал Макитайр, след което напомни на всички присъстващи за спазването на пълна тайна за мисията.“
Джералд Лайт не споменава нищо конкретно за същността на „мисията“.
Сега обаче става известно, че след 21 февруари 1954 г. са били осъществени още две или три тайни срещи за постигането на сепаративни съглашения с представители най-малко на една извънземна цивилизация. Целта на съглашението е било изгодите от него да са в интерес на САЩ.
Eто какво казва за тези тайни преговори Чарз Л. Сагс бивш главнокомандващ на военния флот на САЩ, който също придружавал президента Айзенхауер по време на тайното му посещение във военновъздушната база на 21 февруари 1954 г.:
„Аз и още няколко офицери от базата трябваше да посрещнем извънземните представители на мястото на кацането им край сградата на администрацията.“
Ексдиректорът на ЦРУ Уилям Колби (на снимката в лряво) също потвърждава, че по време на тази първа среща не е било постигнато споразумение, изгодно за президента и САЩ. Според него и двете страни настоявали за взаимно неприемливи условия за онова време.
На 21 февруари 1954 г. извънземните ултимативно настоявали да се постигне споразумение, което да задължава САЩ да не влизат в контакти с представители на друга извънземна цивилизация, която била наречена „Сивите“.
Извънземните обещали на президента Айзенхауер, че ако съглашението бъде подписано с тях, расата им ще ни помогне да се избавим от „сивите”, които били „безмилостни завоеватели“.
Когато президентът ги попитал дали извънземните са готови да споделят с американците някои техни върхови технологии, отговорът бил отрицателен.
Този отказ станал повод за неуспешното завършване на първите преговори.
Преди финала им обаче емисарят настоял на земята да бъде прекратено развитието на всички технологии, свързани с усъвършенстването на оръжията.
Според Уилям Купър – бивш представител на ЦРУ във Военноморския флот на САЩ, през 1954 г. са били подписани следните договорености със „Сивите“:
– Пришълците няма да се намесват в делата на земляните.
– Правителството на САЩ се задължава да държи в тайна присъствието на пришълците на нашата планета.
– Пришълците ще окажат на САЩ помощ в технологично отношение.
– На извънземните им се позволява да отвличат хора за провеждането на генетични изследвания, целящи контролираното развитие на човечеството.
– Пришълците са задължени да връщат живи и здрави изследваните от тях хора при условие, че те няма да помнят нищо за периода, през който са били при тях.
Допълнителна светлина върху сключеното през 1954 г. тайно съглашение хвърля и минният инженер Фил Шнайдер, който по това време участвал в строителството на подземните съоръжения в рамките на секретна програма.
„През 1954 г. администрацията на Айзенхауер сключи в разрез с конституцията съглашение с космическите пришълци. То бе подписано под името „1954 Greada“. Въз основа на него НАС разработи проекти за модернизирането и изграждането на няколко нови многоетажни подземни обекта за разделна или съвместна работа с извънземните. В болшинството от тези съвместни работи ние си сътрудничехме с расата на „Сивите“, разкрива Фил Шнайдер.
За разкрития свързани с извънземните и американските изследвания Фил Шнайдер беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.
За подбни разкрития същата съдба споделя и служителя на ЦРУ Уйлям Купър
Само година след подписването на тайното съглашение става ясно, че извънземните не само не връщат всички отвлечени от тях хора, но и че изобщо не се съобразяват с договорените клаузи.
Явно признание за провала на съглашението са и думите на генерал Дъглас Маккартър, който на едно съвещание на началник щабовете на армиите на САЩ, състояло се през 1955 г. казва:
“Следващата война ще бъде междупланетна.
Нациите от цял свят трябва да се обединят. В бъдеще ще трябва да се изгради общ фронт срещу масираното нашествие на агресивни извънземни раси.“
В края на 80-те Уйлям Купър, представител на ЦРУ в Тихоокеанския флот, с достъп до секретните документи на висшето командване в армията на САЩ уточнява, че скоро след провалилите се през февруари преговори, имало е още две срещи с други раси, включително и със „Сивите“.
Срещите се състояли във Военно-въздушната база „Холоман“ в Ню Мексико през същата 1954 г. Представителите на „Сивите“ разказали историята (или измислената легенда) на тяхната раса, която обитавала една от планетите в съзвездието Орион. Тяхната раса загивала, заради природни катаклизми и влошилите се жизнени условия на планетата им. Затова те търсели друга подходяща за обитаване планета във Вселената.
Впоследствие на базата „Холоман“ били осъществени и други срещи с представители на извънземни.
Част от информацията от срещата в база Холомон се потвърждавава и допълва от инж. Фил Шнайдер.
В интервю от 20 февруари 2010 г. американският астронавт Мичъл разказа за извънземните:
„Американски астронавт Едгар Мичъл, който е направил най – дългата разходка върху Луната – 9 часа 17 минути каза, че НАСА крие информация за контакти с извънземен разум. Според астронавтът, извънземните не само съществуват, но в действителност, почти изцяло отговарят на нашите стереотипи. Те са с малки тела, големи глави и огромни очи”, предава FACTNEWS.
Д-р Мичъл, който е посетил Луната през 1971 г. като част от екипажа на Аполо 14 “ казва, че извънземните са изключително приятелски настроени. „Те не са агресивни – смята 77- годишният бивш пилот от ВМС. Ако те бяха настроени враждебно, ние вече нямаше да съществуваме.“
В средата на май 2009 г. британското правителство позволи достъп до класифицирани материали относно контакти с извънземни, за периода от 1978 до 1987. В близките 3-4 години Министерството на отбраната смята да публикува още 160 документа, които описват контактите с НЛО.
Американските военни и учени са имали контакт с извънземни същества, които са им дали някои от технологиите си.
Това заяви Пол Хелър, бивш министър на отбраната на Канада. 87-годишният инженер, който е бил член на Кралския таен съвет, отдавна говори за извънземни, НЛО и извънземни технологии.
Феноменът CROP CIRCLES – неразгаданото послание на извънземни.
За т.нар crop circles за пръв път започва да се говори във Великобритания в края на 70-те години, когато върху английски житни поля започват все по-често да се появяват чудати геометрични фигури с нарастваща сложност.
Западът е завладян от многото случаи и мистерията около „житни кръгове“. Те се появяват и по различни краища на планетата и запълват страниците на най-големите вестници в Европа и Щатите.
Обособява се дял от науката, който подготвя специалисти и дава академични обяснения на феномените. Казва се „цереология” – систематизирано достоверно знание, което може да бъде убедително обяснено чрез логиката и експериментално проверимо въз основа на научни методи.
Сведения има от началото на 80-те, когато се разразява бумът от crop circles не сомо в Англия, но и Австралия и Канада. Сериозен интерес за изследователите предизвикват и писмени свидетелства от 17 век, според които в Холандия и Шотландия са забелязани странни геометрични кръгове издълбани из житни поля.
Първи документирани сведения за странни кръгове у нас, будещи недоумение и страхопочитание се появяват в Добруджа, през лятото на 1998 г. Арена е силистренското село Цар Асен, където в местността „Хайдушка поляна„, са забелязани няколко чудати релефни образования в сферична форма със среден диаметър 2 метра и приблизително разстояние между тях 10 метра.
Не след дълго подобни тревни кръгове се появяват и край село Карапелит, недалеч от Добрич. Областта е наречена „контакна зона“, защото се счита, че извънземна сила използва кръговете за специални обозначения.
Извънземните и в момента са тук около нас, каза заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов.
Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно. Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат, обяснява Филипов. Според него обаче все още ние не сме дорасли, за да осъществим пряк контакт с тях.
Чрез програмата СЕТИ – прослушвайки космическия ефир с помощта на радиотелескопи със сигурност няма да успеем да достигнем до извънземните. Според Филипов връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта.
Дори Ватикана вече се съгласява, че извънземните съществуват, заяви за „Новинар” Филипов. Според него със сигурност през следващите 10-15 години ще имаме пряк контакт с извънземните.
Колкото и невероятно да звучат някои събития и факти, недвусмислено в съзнанието на непредубедения човек, с всеки изминат ден расте чувството, че наближава времето на срещата ни с извънземни!
Това не отхвърля възможността, американците да държат тайно и да изучават пленени кораби и мъртви или живи извънземни.
Освен това, не трябва да се изключват и някакви форми на контакт с извънземни цивилицации или дори договорености!

Няма коментари:

Публикуване на коментар