Звездни Цивилизации

вторник, 26 януари 2016 г.

Таен договор на САЩ с извънземната раса
Под натиска на американската общественост в началото на 70-те години на миналия век от Конгреса бе гласуван закона FOIA (Freedom of Informational Act), въз основа, на който бяха разсекретени редица документи относно присъствието на извънземни цивилизации на Земята, както и относно контактите и договорите, съществуващи между тях и американското правителство. Според някои от тях от януари 1947г. до края на декември 1952г. на територията на САЩ са се разбили или са претърпели аварии 16 кораба от извънземен произход. Намерени са 65 трупа на техни пилоти, както и един жив извънземен астронавт. След като на американското правителство става ясно, че представители на извънземни цивилизации от хиляди години пребивават на планетата ни, е сформирана специална група от видни американски учени, военни и известни делови личности, наречена ,,MJ 12", която и до ден днешен дава разпоредби какво да се разкрива и как да се реагира при всеки инцидент на Земята, свързан с извънземните представители.
Хари Труман информира както западните партньори на САЩ, така и СССР за това, че на планетата присъстват представители на някои извънземни цивилизации и предложил да бъде разработен общ План за защита на Земята в случай на извънземна интервенция. В международен план по тези въпроси в средата на 50-те години на ХХв. е сформирана независима група - Тайното общество на Билдербергерите с щаб-квартира в Женева.
През 1953г. в Белия дом влязла новата американска администрация на генерал Дуайт Айзенхауер. Годината, в която както твърди един от документите, само на територията на САЩ са се разбили девет извънземни дисковидни кораба и са намерени още 26 мъртви и 4 живи извънземни същества. Пет от дисковете са били в щата Аризона, два в Тексас, един в Ню Мексико и един в Луизиана.
Айзенхауер разбрал, че именно той трябва да разреши проблема с извънземните, без да разкрива тази тайна пред американския Конгрес и пред света. За целта се обърнал към приятеля си Нелсън Рокфелер, който ми оказва голяма помощ в това дело. Двамата разработват модела на свръхсекретната структура на групата ,,MJ 12", така че по онова време никой нищо не разбрал. За свръхсекретната конспиративна група светът разбира значително по-късно.
През март 1954г. по разпореждане на Айзенахуер Съветът по националната сигурност СНС издава директива с кодово наименование ,,JANAP-146", в която е указано, че данните за всички неизвестни обекти, включително и НЛО, трябва да се оценяват като съобщения от изключителна важност, имащи пряко отношение към националната сигурност и отбраната на САЩ. Скоро след излизането на тази директива са дадени указания и разпореждания на пилотите от гражданската авиация, като им се забранява да разпространяват сведения за наблюдавани от тях НЛО.
През последните 50 години благодарение на усилията на хора от Агенцията за национална сигурност и на политически кръгове, близки до президентската администрация на САЩ бяха събрани доказателства за съществуването и на таен договор на американското правителство с извънземната раса.
Това предателство спрямо човешката цивилизация е извършено с личното участие на експрезидента Дуайт Айзенхауер и е в противоречие с Конституцията на САЩ, Анализът и проверката на информацията представляваха рисковани и смъртно опасно действия, но извадиха на светло следната история:
Розуелският инцидент от 2-4 юли 1947г. се случва недалеч от военновъздушната база на 509 ядрено-бомбардировъчно звено на американските ВВС на територията на частна ферма, когато кораб от извънземен произход катастрофира с четирима астронавти на борда, които бяха намерени мъртви. Впоследствие и други извънземни кораби катастрофираха на територията на САЩ.
На 13 февруари 1948г. друг извънземен кораб се разбива на не много високо плато близо до градчето Ацтека в щата Ню Мексико. На 25 март същата година е намерен и друг пострадал кораб в Норт каньон на същия щат, като от двата кораба са извадени телата на 17 мъртви астронавта и голямо количество разфасовани човешки тела. Документите и по трите катастрофи веднага са строго засекретени. Степен на секретност - 38 степени над нивото на секретност на Манхатанския проект по разработката на ядрено оръжие.
Още от декември 1947г. са стартирани два проекта - ,,Знак" и ,,Гняв" относно присъствието на извънземни сили на планетата. Министърът на отбраната от кабинета на Хари Труман, Джеймс Форестал силно се противопоставя на засекретяването на информацията и скриването на истината от американския народ, в резултат на което на 22 май 1949г. е зверски убит от агенти на ЦРУ, които нескопосано инсценират самоубийство.
Жив извънземен е заловен при друга катастрофа на космически кораб отново в щата Ню Мексики през 1948г.Той е именуван ИБС (Извънземна биологическа същност), име, дадено ми от д-р Ваневар Буш, по-късно член на групировката ,,Маджестик-12". ИБС умира през 1952г. след като живее 4 години почти в лабораторни условия. Той дава изключително ценна информация на американските служби за същността на расата и цивилизацията, от която идва, за планетата Земя от преди хиляди и милиони години и т.н.
На 4 ноември 1952г. с тайно разпореждане на Хари Труман се създава свръхсекретното Управление за национална безопасност (ANS) на САЩ, чиято задача е да разшифрова разговорите, засечени между извънземните екипажи, и да се опита да осъществи контакт с тях. Свръхсекретната операция е продължение на по-ранни опити в тази насока с кодово наименование ,,Сигма". Втората задача на Управлението е да води присъствието на извънземните, както и между извънземните екипажи, като се пази пълна тайна за присъствието им на Земята.
Президентът Труман информирал съюзниците на САЩ, както и СССР за развитието на проблема с извънземните и за засичането на техни кораби в атмосферното пространство около планетата. Прави го от съображения да не би Земята да бъде внезапно нападната от извънземни недоброжелателни сили. По-късно са разработени и планове за защита на планетата от извънземно вмешателство и евентуална агресия срещу човечеството.
Оттогава е взето е решение да се създаде независима група за координация и ръководство на международните усилия с цел съхраняване на тайната от пресата и човечеството като цяло. По-късно групата - през 1954г. - ще се обяви на света като обществото на Билдербергерите (по името на хотел ,,Билдерберг", Холандия, където е първата им среща). Щабквартирата им до ден днешен е в Женева, Швейцария.
През 1953г. астрономи откриват в Космоса големи обекти, които първоначално бяха приети за астероиди, но скоро се установи, че са разположени на много висока орбита над земния екватор. Сред тях имало подвижни мащабни тела, за които по-късно става ясно, че са космически кораби на пришълците. Веднага са задействани специалистите, работещи по проект ,,Сигма", които успяват да запишат разговорите между извънземните екипажи. Проблемът свързан с дешифрирането и превода на езика им е решен бързо, защото преди събитието същите извънземни вече били влезли в контакт с правителството на САЩ, като предложили помощ на човечеството за духовното му развитие.
След съгласуване с президента Айзенахуер и със Съвета за национална сигурност се е взело решение за засекретяване на информацията за обектите или преиначаването й във вид на дезинформация, ако пресата научи нещо. В съвместна директива с ЦРУ, АНС решава да активира разработката за установяването на контакт с Извънземните чрез технически и аналитични средства в рамките на конкретно разработен проект за установяване на контакт с кодово наименование ,,Платон".
Системата за контрол на радиокомуникациите на САЩ, работеща по проект ,Сигма", успява да осъществи периодичен обмен на сигнали с извънземните кораби. Била е разработена специална програма с помощта на логични операции и комбинации от сигнали в двоичен код, което позволило да се привлече вниманието на пришълците.
Отначало предложението за среща от страна на представителите на извънземната раса е посрещнато с голяма доза скептицизъм от президента, защото в предложението конкретно е визирано - унищожаване на ядрените оръжия на планетата!

Обрат в необикновената ситуация настъпва на 20-21 февруари 1954г., когато през нощта близките сътрудници на президента откриват, че той е изчезнал и никой не знае къде е.
В ранното утро на 21 февруари Айзенхауер е открит в Лос Анджелис. Спешно е изготвена правдоподобна версия за пътуването му: на зъболекар поради паднала през нощта пломба. Специалните служби осигуряват и стоматолог, който да задоволи журналиситческото любопитство.
Междувременно с малцина съветници, сред които и Дейвид Рокфелер, президентът се приземил в района на най-голямата ВВС база в Калифорния - ,,Едуардс". Целта на посещението му е да участва в предварително подготвената среща с представители на извънземна раса.
Благодарение на изминалите пет десетилетия станаха известни някои подробности от този контакт на най-високо ниво. Един от първите, които повдигат завесата на най-строго пазената тайна на ХХв., е Джералд Лайт - директор на фонда за специални изследвания. Бил е с Айзенахуер при срещата с извънземните: ,,Бях включен в състава на групата заедно с Франклин Алън, Едуин Ноърс - бивш финансов съветник на президента Труман, който беше натоварен да анализира евентуалните икономически предимства от контакта с хуманоидите, двама високопоставени военни и кардинал Джеймс Франсис Макинтайър - представител на Ватикана. Президентът и съветниците решиха, че негласното одобрение на Ватикана ще бъде от полза. След дълги проверки и попълване на документи ни разрешиха да влезем в малко, но добре охранявано помещение."
Всички членове на групата били възбудени от предстоящата среща с това, което доскоро смятали за фантастика. Отворила се странична врата, влязъл Айзенахуер и напомнил на всички присъстващи за отговорността на мисията и задължението им да пазят строга тайна.
От други източници е известно, че след първия контакт на 21 февруари са проведени още две или три подобни срещи. На едната от тях освен президента присъствали и представители на Агенцията за национална сигурност, както и доверени лица от администрацията му... Преговорите и подписаният договор не били от името на цялото човечество, а само в интерес на икономическите, военните и политическите върхове на САЩ.
Чарлз Л. Сагс, бивш командващ флота на САЩ, по повод тогавашната среща с пришълците на семинар на високо равнище по проблемите на НЛО и ИЗЦ през 1991г. заявява следното:
...Заедно с няколко офицери трябваше да посрещнем извънземните посетители на мястото на приземяването им... Един от офицерите посочи странен кръгъл облак, снижаващ се почти вертикално, като същевременно се клатушкаше като махало. След минута видяхме двойно изпъкнал апарат с диаметър около 10м. По матовия му метален корпус играеха светлини. Увисна на височина 3м. от земята и от дъното му се отделиха телескопични подпори . После с леко жужене се приземи. Почувствахме как въздухът се насища с озон...
Възцарила се абсолютна тишина. Изведнъж в корпуса се появил малък овален отвор, през
който изплували две същества. На пръв поглед почти не се различавали от хората. Едното се спуснало върху бетонната площадка, а другото останало в апарата. Пришълците били високи около 2м., стройни и удивително еднакви. Имали светли, дълги до раменете коси, сини очи и безцветни устни.
Онзи, който слязъл на земята, с жест показал, че не може да се приближи до хората и че е необходимо да се спазва дистанция... Създавало се впечатление, че се движи по въздушна възглавница, сякаш не докосвал земята.
Според директора на ЦРУ Уилям Колби при първите срещи не било постигнато съгласие, което да удовлетвори президента. Представителят на извънземната раса, обитаваща друга звездна система, поставил редица неизпълними условия. Ултимативно изискал да не се влиза в контакт с раса, известна като ,,сивите хуманоиди" и обещал да помогне на хората да се освободят от тези, като ги нарекъл - ,,безжалостни завоеватели".
Пришълецът заявил, че неговата раса желае да издигне духовното и интелектуално ниво на земните жители. Президентът запитал готови ли са хуманоидите да предоставят технологиите си, но получил отказ, защото пришълците смятали, че човешката раса още не е достатъчно зряла, за да ги притежава. Според тях е крайно време да престанем да се изтребваме едни с други, да замърсяваме планетата и безотговорно да експлоатираме ресурсите й. Пришълецът добавил, че трябва да бъдат прекратени бъдещите разработки на нови оръжия и оръжейни системи, особено ядрени, и да започнем да живеем в хармония с природата. С това проговорите били прекъснати.
Според анализаторите на предложенията на плеядинците фактът, че не били приети от американската администрация се дължи на периода, в който се случва събитието. Годината е 1954, т.е. самото начало на Студената война и на голямото противопоставяне между двата блока, затова американците предпочитат другия тип пришълци, макар че вече са предупредени да не влизат в контакт с тях. Освен това при анализа на първите преговори сред президентските съветници възникват разногласия по въпроса за недостатъчните усилия за постигане на компромисно решение...
Като се говори за добри и лоши пришълци, трябва да се отбележи, че през 50-те години ХХ век Франсис Суон, сътрудничка на ЦРУ и на президента Айзенахуер заради уникалните си сензитивни възможности получава информация, че само расата от т. нар. ,,скандинавски тип" (т.е. плеядинците) имат за цел да спасят Земята от ядрено унищожение. Но расата на сивите успяла да измести ,,скандинавския тип" от нашата планета. Вината е главно на администрацията на Айзенхауер, защото не се вслушва в съвета на плеядинците и влиза в споразумение с най-деградиралата и най-войнствена цивилизация на сивите, контролирани от другите не по-малко опасни - рептилоидите.
Да видим какво казва във връзка с договора бившият служител на военно-морското разузнаване Бил Купър:
,,... На 20 февруари 1954г. делегация от ,,човекоподобни" извънземни раси се срещат с администрацията на Айзенхауер в неуспешен опит да постигнат споразумение относно американската програма за термоядрени оръжия. Препъни камъкът е, че извънземните раси не са съгласни да доставят технологии, които да могат да бъдат използвани от военно-индустриалните интереси, доминиращо в администрацията на Айзенахуер, и определят тона за по-сетнешния диалог между хора и извънземни. Принципната опозиция на групата извънземни да си сътрудничи с развиващия се ВИИК, маркира важния индикатор за голяма група от ,,човекоподобни" извънземни раси, които стоят извън мрежата на пресичащи се интереси, изграждащи ВИИК в САЩ и навсякъде по планетата.
Втората категория извънземни раси е основно ,,човешка" и лесно може да се обедини с човешкото общество по начина описан от Робърт Дийн и други вещи хора по въпроса, че те могат да бъдат неразличими от останалото човечество. Твърди се, че расите идват от звездни системи като Лира, Вега, Плеядите, Сириус, Процион, Тау от Кит, Умо, Андромеда и Арктур.".
Според Алекс Кулиър - американският контактьор, сивите и плеядинците са въвлечени във военни схватки в Слънчевата система и други системи като Сириус Б например. Според Били Майер - швейцарски контактьор и плеядински мисионер, други ключови аспекти от плеядинската мисия са да подпомогнат повдигането на човешкото съзнание и да насърчават обединението на човешката религия. Важно е също, че Плеядинците са отхвърлили твърденията на много други контактьори като Джордж Адамски например и по този начин загатват за ексклузивност във връзка с истината и динамиката на извънземното присъствие. Интересно е, че Кулиър твърди, че някои плеядински групи като тези от Алцион, имат ,,тайни планове", докато от Тейгета (плеядинците на Майер) са описани като искрено подпомагащи човечеството... Въпреки вероятните ,,тайни планове" на някои плеядинци, повечето показания и свидетелства подсказват, че те по принцип имат позитивни контакти с хората и правят много, за да стимулират еволюцията на човешкото съзнание с цел да помогнат на хората да се освободят от влиянието на сивите и рептилите.
В заключение: главните дейности на плеядинците са насочени да помагат на човечеството, за да намери свобода от изградените деспотични структури на нашето общество под натиска на интервентите чрез образование и извисяване на съзнанието. Те реално могат да ни помагат в намирането на глобални решения като универсални човешки права, участия в демократични системи, еволюция на човешкото съзнание и глобалното образование, спасяването на планетата и т.н.
Уилям Купър - представителят на ЦРУ в Тихоокеанския флот с достъп до секретни материали, уточнява още, че след неуспешните февруарски преговори през 1954г. са организирани още две срещи с други извънземни раси, един от които са първоначално високите сиви,бели, а след това и ниските сиви. Преговорите се провели както беше споменато през април 1954г. във военно-въздушната база ,,Холоман", в Ню Мексико. Високите сиви извънземни над 2м. с дълги носове пристигнали с пет кораба тип ,,летящ диск". Те съобщили, че идват от червената звезда Бетелгейзе на съзвездие Орион, отдалечена от нашето Слънце на 37 светлинни години. Според обясненията, които дали, както вече се спомена, планетата им умира и затова те отдавна пътуват из Космоса, за да търсят друга, удобна за заселване планета за своя вид.
Според Купър на първата среща с високите сиви Айзенахуер не присъствал. Срещнал се с тях при втората им визита, което е записано на видео лента, а филмът се съхранява добре засекретен из американските архиви.
По-късно (не се споменава кога) пристигнали и малките сиви, високи 1.2-1.3м., с които е договорено и първото съвместно споразумение. Те твърдели, че посещават Земята от хиляди години и показали на американците фотографии от планетата ни отпреди 10 000 и повече години. Пришълците се опитали да убедят присъстващите от екипа на Айзенахуер, че контролират еволюцията на човечеството и, че са нанасяли различни корекции в нашето развитие през определени периоди от време. Например според тях през последните 150г. те са извършили общо 65 промени в човешките тела.
Въпреки драматичните кулминации през 1954г. са постигнати уговорки със сивите малки, независимо от отказа на Айзенахуер за по-тясно сътрудничество. Той е предпазлив, за което се съди от хора от екипа му, които заявили, че ,,това са противни същества за президента".
Неслучайно, когато Айзенхауер напуска президентския пост след изкарани два мандата като президент на САЩ по отношение на извънземните малки сиви заявява: ,,Те са коварни същества!"
Независимо от всичко споразумението поставя основите на дипломатически отношения с цел да ,,бъде избегнат конфликт със сивите", защото още при първите срещи те демонстрират надменност и агресивност.
На президента и екипа му извънземните представили свой представител (нещо като посланик) на име Крлл, когото американците наричали Крилл. Той имал кралска титла на планетата си, но земляните го именували ,,Оригиналният заложник Крилл".
Според свидетелството на Уилям Купър споразумението съдържало следните клаузи:
Хуманоидите няма да се месят в земните дела.
Хората (има се предвид САЩ) ще запазят в тайна присъствието на пришълците на Земята, както и пришълците нямат право да установяват контакти и да сключват договори с правителства на други държави.
Извънземните ще помагат само на САЩ с технологии, които ще бъдат обменяни в специално построени за целта подземни бази на териториите на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико, Ариозна и Невада. Средствата по построяване на базите осигурява правителството на САЩ от т. нар. ,,черен бюджет", а технологиите и техническите съоръжения са били предоставени от извънземните - грейовете по линия на проект ,,Редлайт".
Разрешава се отвличане на определен брой хора за провеждане на генетични изследвания с цел контрол на развитието на човешката раса.
Пришълците се задължават да върнат отвлечените, след като предварително изтрият спомените от съзнанието им.
Според бившия участник в строго секретните програми на САЩ и извънземните Ед Комарек още при първата среща на Айзенахуер с малките сиви на военно-въздушната база ,,Холоман" те поканили президента на един от летателните си апарати, който подаряват на правителството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар